کنکور ریاضی با منابع تجربی! :)
-
امیرمحمد یوسفوند من رشتم ریاضی هست تا جایی که میدونم تو هر فصل ما یه چیزی بیشتر داریم و این که ما دو فصل فک کنم بیشتر داریم که از هر کدومش چهار تا سوال میاد یعنی هشت تا سوالات سقوط آزاد و ... هم که نمیدونی یه سوال باشه یه چهارتا هم اون میشه شونزده تا قابل توجه هست واقعا شیمی ها برابر هست ولی ریاضی هم خودت حساب کن دیگه ما چهار تا ریاضی داریم تجربی ها یه دونه آمار گسسته هندسه حسابان که شما خیلیییی از مباحثش رو نمیدونین پ
-
امیرمحمد یوسفوند من رشتم ریاضی هست تا جایی که میدونم تو هر فصل ما یه چیزی بیشتر داریم و این که ما دو فصل فک کنم بیشتر داریم که از هر کدومش چهار تا سوال میاد یعنی هشت تا سوالات سقوط آزاد و ... هم که نمیدونی یه سوال باشه یه چهارتا هم اون میشه شونزده تا قابل توجه هست واقعا شیمی ها برابر هست ولی ریاضی هم خودت حساب کن دیگه ما چهار تا ریاضی داریم تجربی ها یه دونه آمار گسسته هندسه حسابان که شما خیلیییی از مباحثش رو نمیدونین پ
@1381sahar در کنکور ریاضی با منابع تجربی! :) گفته است:
بله کاملا باهاتون موافقم.ولی سوال ایشون در رابطه با فیزیک بود.و من هم در این رابطه صحبت کردم
-
sandiiii چشم بسته غیب گفتی!؟😐😅😂
-
بله کاملا باهاتون موافقم.ولی سوال ایشون در رابطه با فیزیک بود.و من هم در این رابطه صحبت کردم
امیرمحمد یوسفوند ببخشید یه اشتباه فنی بود منظور منم با علی رضا بود اشتباه زدم
-
خاهش میکنم.از این اشتباهات همیشه هست.
-
-
سلام دوستان
من پارسال کنکور تجربی دادم و امسال میخوام در کنکور ریاضی شرکت کنم.
ولی منابع کمک آموزشیام در درس فیزیک مربوط به رشتهی تجربی هستند.
بنظر شما اگه با این منابع برم جلو، چند درصد از سؤالات فیزیک ریاضی رو میتونم با معلومات رشتهی تجربی جواب بدم؟علی رضا 0 فیزیک رشته ریاضی با تجربی فرق داره منظورم اینکه اون چیزایی ک از فیزیک تو تجربی خوندی دوبرابرش و باید تو ریاضی بخونی مباحثی ک تو تجربی نیاز نبود باید ریاضی بخونی و هر کتابم ک دوتا فصل و بیشتر داره پس باید برای فیزیک منبع جدید بگیری
-
@infinitie-a در کنکور ریاضی با منابع تجربی! :) گفته است:
نه خب خیلی از مباحثِ ریاضیا رو تجربیا ندارن:face_with_rolling_eyes:
چطور؟😶sandiiii نه این جمله رو میگم
""سلام به جز فصلای مشترک ، خیلی از مباحث مشترک نیستن""
خب این که بدیهیه😐هرچی مشترک نیست غیر مشترکه😄😁 -
sandiiii نه این جمله رو میگم
""سلام به جز فصلای مشترک ، خیلی از مباحث مشترک نیستن""
خب این که بدیهیه😐هرچی مشترک نیست غیر مشترکه😄😁 -
سلام دوستان
من پارسال کنکور تجربی دادم و امسال میخوام در کنکور ریاضی شرکت کنم.
ولی منابع کمک آموزشیام در درس فیزیک مربوط به رشتهی تجربی هستند.
بنظر شما اگه با این منابع برم جلو، چند درصد از سؤالات فیزیک ریاضی رو میتونم با معلومات رشتهی تجربی جواب بدم؟علی رضا 0
سلام بیشتر فصلا کاملا یکین
بعضیاش فرق داره مثلادهم ریاضی فصل ۵ داره که اگه درست یادم باشه ترمودینامیک بود فک کنم نمیدونم ولی دهم تجربی نداشتش
ولی یازدهمش بیشترش یکیه به غیر از بعضیاش مثلا مدار وخازنش مفصلتره رشته ریاضی ولی تجربی اونقد نگفته خازنارو دوازدهم باز رشته ریاضی فصلایی داره که تجربی نداره🙄
اگه دنبال درصد بالای ۸۰ عی مثلا باید منبع جدید بگیری ولی اگه نمیتونی یا دنبال درصدای هول وهوشِ ۴۰یا حتی ۵۰_۶۰ نه بنظرمن نیازی نداره