میشه لطفا کمک کنید ی لحظه خواهش میکنم
-
سلام دوستان
در رابطه با اینجا ی سوال داشتم.....
منکه فیلم ها رو میبینم تست هایی ک حل میشه توی فیلم.......و البته مساعل رو باید بنویسم؟!
مثلا برای شیمی ک میخوام فیلم ببینم....
جزوه ای که درس میده رو باید بنویسم؟
اینجا جزوه شیمی دهم ک استاد گودرزی درس میدن......نیست که دانلود کنم؟؟ پس من موقع نگاه کردن فیلم های شیمی استاد چکار باید کنم؟؟ چون نمیشه ک فقط گوش داد....... -
سلام دوستان
منکه فیلم ها رو میبینم تست هایی ک حل میشه توی فیلم.......و البته مساعل رو باید بنویسم؟!
اینجا جزوه شیمی دهم ک استاد گودرزی درس میدن......نیست که دانلود کنم؟؟ پس من موقع نگاه کردن فیلم های شیمی استاد چکار باید کنم؟؟ چون نمیشه ک فقط گوش داد....... -
سلام دوستان
اینجا جزوه شیمی دهم ک استاد گودرزی درس میدن......نیست که دانلود کنم؟؟ پس من موقع نگاه کردن فیلم های شیمی استاد چکار باید کنم؟؟ چون نمیشه ک فقط گوش داد.......سارا M بنویسی بهتره
-
سلام دوستان
اینجا جزوه شیمی دهم ک استاد گودرزی درس میدن......نیست که دانلود کنم؟؟ پس من موقع نگاه کردن فیلم های شیمی استاد چکار باید کنم؟؟ چون نمیشه ک فقط گوش داد.......سارا M جزوه تدریس کامله
جزوه تست رو اگر نیاز داشتید بنویسید
البته شیمی دهم خیلییی سوال سخت نداره
یه سری سوالای پر نکته رو اگه خواستید بنویسید
بعد یه مدت دستتون رَوون میشه و تستای آسون رو فقط نگاه میکنید -
سلام دوستان
اینجا جزوه شیمی دهم ک استاد گودرزی درس میدن......نیست که دانلود کنم؟؟ پس من موقع نگاه کردن فیلم های شیمی استاد چکار باید کنم؟؟ چون نمیشه ک فقط گوش داد.......سارا M استاد گودرزی جزوه دارند در قسمت جزوات و محصولات هستش و اینکه استاد در کنار جزوه تمام سوالات کتاب تست شیمی دهم نشر الگو رو هم حل میکنند اگر خواستی ببینی اون رو هم بخری بهتره.
و اینکه اگر خودتم تلاش ایشون عالی آموزش میدهند و خیلی هم سوال حل میکنند. نگران نباش❤ -
سارا M استاد گودرزی جزوه دارند در قسمت جزوات و محصولات هستش و اینکه استاد در کنار جزوه تمام سوالات کتاب تست شیمی دهم نشر الگو رو هم حل میکنند اگر خواستی ببینی اون رو هم بخری بهتره.
و اینکه اگر خودتم تلاش ایشون عالی آموزش میدهند و خیلی هم سوال حل میکنند. نگران نباش❤ -
@fatemeh_baghaee
ممنون💖🙏
آها پس جزوه ایشون رو توی قسمت جزوه ها بخرم.....
و کتاب نشرالگو رو هم بخرم......کافیه؟ -
سارا M آره همین کافیه البت بنظر من
خودم اینجوری پیش رفتم و نتیجه گرفتم انشاالله شما هم راضی باشید🌻