دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
وقت گیر بودن نوشتن جزوه زیست
-
سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه
راستش من توی زیست مثه خیلی از شما از کلیپ های اقای موقاری استفاده میکنم و دوست دارم تمام نکاتی که میگن رو ریر به ریز بنویسم / اما متاسفانه از اونجایی که تایم ویدیو ها گهگاهی زیاد میشه و من هم تو نوشتن کندم نمیتونم همه مطالب رو بنویسم
پیشنهاد شما چیه ؟ بنظر تون ننوشتن جزوه زیست کار درستیه ؟ اخه من دیگه وقت نمیکنم جزوه خودم رو بخونم نظرتون چیه بشینم درسنامه یه کتاب کمک درسی رو بخونم و بعد فقط بشینم پای کلیپ ها یا..... ؟
لطفا اگر نظری دارید خیلی خوشحال میشم کمکم کنید چون خیلی وقته درگیرشم -
-
azam shahri بنظر من نوشتن جزوه خیلی بهتر از هر کار دیگس اینجوری تمام حواست جمع فیلمه! و بهتر یادمیگیری
-
اینکه فقط بخوای بشینی فیلم ها رو ببینی بدون نوشتن جزوه اصلا به درد نمی خوره
چون بعد ها که میخوای مرور کنی مطالب رو نمی تونی که بشینی دوباره فیلم ها رو ببینی
فرض کن سر کلاس نشستی و همین طور که معلم داره درس میده تو هم از صحبت هاش نت بردار
حالا هرجا که حس کردی عقب افتادی یه پاز بزن بنویس بعد ادامه بدهولی حتما خودت بنویس چون نوشتن خودت خیلی به فهم بهتر مطالب کمکت میکنه
-
ببنید اصلش اینه شما اول ی دور درسنامه رو تورق میکنید درسنامه رو ک خوندید میرید سر کتابتون و نکات تکمیلیشو هم اونجا میخونید ...
بعدش برید سراغ کلیپا ..
نکات استاد و.اقعا طلایی و مفیده اما خب اکثرا تو درسنامه کتاب هم بهش اشاره ای شده پس نیازی نیس دیگه اونایی رو ک تو درسنامه خوندی بنویسید
منتها دیدن کلیپ تنها هیچ کمکی بهتون نمیکنه ...ب قول استاد شاید تو الان بگی خب کلیپو دیدم و الان فول فول شدم ولی دو روز بعد ممکنه ی سری از همون نکات از زیر دستتون در بره ..
پس حتما نت برداری و یادداشت برداریتونو ادامه بدید!!
و بعد از اون هم برید سراغ تستا
شمس باشید -
azam shahri سلام من وقتی نکات استادو مینویسم از هر کتاب کمک درسی بی نیازم میکنه و فقط برای تست زدن کتاب کمکو بر میدارم.پس نکاتو حتما بنویس.
-
سلام..
بهترین کاری ک میتونی انجام بدی برای اینکه هم ی جزوه حوب داشته باشی وهم خیلی خوب ازوقتت استفاده کنی اینه ک بین صفحات کتابت برگه سفیدفنرببندی...بعدبه جای نوشتن تمام مطالب نکاتی روک خارج ازمتن کتابن روبنویسی تواون صفحات وحالاهرنکته ای ک ازتستااستخراج میکنی ازدرسنامه کتابکارت یاهرچیز دیگه ای...
من این کارو میکنم و فوق العادس...:)
شمام امتحان کنین -
azam shahri سلام دوست آلایی من خودم جزوه ام و تمام حرف های آقای موقاری به جز سلام اینا رو تو کتاب می نویسم تو دفتر اصلا چون وقت گیره و فقط جونم به این نمودار ها در دفتره ولی حتما جزوه رو بنویس چون دست به قلم شدن خیلی کمک میکنه اصلا ویدئو رو پاس میکنی بنویسی اون جمله هی تو ذهنت تکرار میشه و بعد یه مدتی دستت تند میشی و اگر دستت درد می گیره بعد نوشتن یا میخوای سریع تر بنویسی خمیر بازی یا اسلایم اینا رو تو دستت که می نویسی هی بازی بده عضلات دستت قوی میشه
-
از جزوه های موجود روی سایت و جزوه های دست نویسی که بچه ها تو فروم اپلود می کنن استفاده کنید
جزوه ها رو پرینت کنید و حین فیلم دیدن اگه نکته ای نوشته نشده، اضافه کنید
و به جای تثبیت مطالب از طریق جزوه نوشتن، از تست آموزشی استفاده کنید -
سلام
من خودم کتاب زیستمو سیمی کردم و یک صفحه در میون ورق A4 خط دار گذاشتم و همه جزوات رو اونجا مینوسم -
از همه ممنونم دمتون گرم