b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
saeed rostami در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@javadm328 دوست عزیز بستگی داره به خودت اگه مثل ماه های گذشته بخونی نمیتونی اما ولی اگه واقعا بخونی شیمی رو یعنی منظورم اینه که 50,60 درصد وقتتو بزاری یعنی چیزی بین 8 ساعت میتونی بخونی من نمیگم میتونی مثلا 40% بزنی میگن تو این مدت باقی مونده میتونی اگه واقعا تلاش کنی واقعااااا
دقیقا همینطوره.منم چیزی خلاف این نگفتم.حرفتون کاملا صحیح و قابل قبوله.
-
@javadm328 ولی باید واقعا اراده کنین باید اون لحظه ای رو تصور کنی که نتیجه کنکور اومده و تو رشته ی دلخواهت قبول شدی و تونستی که اشک شادی پدر و مادر رو ببینین یعنی در کل منفی نباشین هر چند هم که خودتون هم میدونین که وقت کمه و نمیتونین, وقت خودتون رو از دست ندین به نظر من بهترین راه اینه که تو یه کاغذ سفید چیز هایی که فکر میکنی و بنویسی همه چی صد البته که چرا نتونستین تا این روز به طور کامل بخونین با این کار اراده و روحیه قوی خواهید داشت واسه ی هدفی که زندگی تون رو میتونه تغییر بده.
-
saeed rostami احسنت،دوست عزيز انرژي كاملا مثبتي داري
-
@javadm328 یه چیزی هم بگم اگه از الان به فکر 10% باشی واقعا که خیلی خودت رو کم گرفتی آرزوی موفقیت دارم دوست عزیز
-
saeed rostami دوست من اشتباه داري فوروارد ميكني....
درسته اما وقتم خيلي كمه بايد تَو همين رنج بزنم -
شرمنده :)))
-
saeed rostami در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
شرمنده :)))
مرسي انرژي مثبت بالايي بهم دادي
-
سلام
من تو دانلود قست 96 و97 مشکل دارم بعد دانلود یه فیلم اشتباه میاد واسه شما مشکل نداره؟ -
sonsy در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@دکتر-محبوبه
من به ادمین پیام دادم روز پیش متاسفانه جواب ندادنبه اقا سهراب پیام دادم......گفتن که روسایت قرار میگیره.....دوباره پیام دادم گفتن به زودی .اما تاریخش معلوم نیس
-
استاد ایول:-)
-
استاد فصل چهار سال دوم شروع کردن آیا.؟
-
Farhad
مثل اینکه آره >>>>