زمان فعل
-
سلام بچه ها من تویه عربی در زمان فعل ها و این که تشخیص بدم این چه فعلی هست مشکل دارم کسی هست پیشنهادی داشته باشه یا جزوه ای یا بگه چیکار کنم ؟؟؟
Maryam foladi در کمک گفته است:
سلام بچه ها من تویه عربی در زمان فعل ها و این که تشخیص بدم این چه فعلی هست مشکل دارم کسی هست پیشنهادی داشته باشه یا جزوه ای یا بگه چیکار کنم ؟؟؟
تجربیا انسانیا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دوازدهمسلام بنظر من شما برگردید ب کتاب کلاس هفتم هشتم و نهمتون مراجعه کنید
..احتمالا مطالب اونجارو ب صورت پایه درست فرا نگرفتید
جزوه ی پایه هم هست ک مطالب رو از اول تا اخر پوشش میده من خودم نداشتم اما اگه پیدا کردم حتما براتون میفرستم ..بچه ها رو هم منشن کردم تا کمکتون کنن🌊🥀
شمس باشید✨ -
Maryam foladi سلام
ب نظرم کتاب نشر الگوی عربی دهم تجربی فوق العادس ..من ک خییلی باش حال کردم همه چیو میگه -
میتونید از قسمت های اول ترجمه استاد ناصح زاده استفاده کنید
-
-
Maryam foladi در کمک گفته است:
تجربیا انسانیا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دوازدهمسلام بنظر من شما برگردید ب کتاب کلاس هفتم هشتم و نهمتون مراجعه کنید
..احتمالا مطالب اونجارو ب صورت پایه درست فرا نگرفتید
جزوه ی پایه هم هست ک مطالب رو از اول تا اخر پوشش میده من خودم نداشتم اما اگه پیدا کردم حتما براتون میفرستم ..بچه ها رو هم منشن کردم تا کمکتون کنن🌊🥀
شمس باشید✨ -
Bitsy مررسی 🌸