حذفیات در فیزیک
-
سلام دوستان....
من میخوام فیزیک دهم صفر تا صد رو ببینم.....
با استاد یاری.....ولی میخوام بدونم از فصل دو فیزیک دهم چیزی حذف شده؟؟ یا من کامل نگاش کنم؟
مثلا محاسبه فشار در جامدات...؟ و سیالات؟؟
🙁🙁🙁آخه دبیر ما برای مبحث فشار....یه فشار کل توضیح دادند و ی فشار ناشی از مایع🤦♀️الان واقعا موندم....ک اینا چین....من باید ببینم یا ن.....میترسم حذف شده باشند و من ببینم و بعد گیج بشم🙁🙁🙁🤦♀️🤦♀️
خیلی ممنون میشم پاسخ بدید🙏
و اگر هم کلا بگید چه چیزهایی حذف شده و من نباید ببینم رو بگید واقعا ممنون میشم....چون برای این درس خیلی سردرگم شدم و استرس دارم🙁🤦♀️
همیار
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دهم
تجربیا
ریاضیا -
سلام دوستان....
من میخوام فیزیک دهم صفر تا صد رو ببینم.....
با استاد یاری.....ولی میخوام بدونم از فصل دو فیزیک دهم چیزی حذف شده؟؟ یا من کامل نگاش کنم؟
مثلا محاسبه فشار در جامدات...؟ و سیالات؟؟
🙁🙁🙁آخه دبیر ما برای مبحث فشار....یه فشار کل توضیح دادند و ی فشار ناشی از مایع🤦♀️الان واقعا موندم....ک اینا چین....من باید ببینم یا ن.....میترسم حذف شده باشند و من ببینم و بعد گیج بشم🙁🙁🙁🤦♀️🤦♀️
خیلی ممنون میشم پاسخ بدید🙏
و اگر هم کلا بگید چه چیزهایی حذف شده و من نباید ببینم رو بگید واقعا ممنون میشم....چون برای این درس خیلی سردرگم شدم و استرس دارم🙁🤦♀️
همیار
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دهم
تجربیا
ریاضیاسارا M
کلیپ های آقای یاری رو ببین... عالیه! 👌
کتاب فیزیک دهم امسال رو که سرسری یه نگاهی انداختم, تغییری ندیدم. 🤔
*آقای یاری مباحث مربوط به کنکور ۱۴۰۰ رو هم میگه ولی قبلش یادآور میشه که اینا رو نباید ببینین. (ولی حذفیات در حدی نیست که گیج بشی, بنظرم برای درک کردن اون مفهوم بیشتر کمکت میکنه.)
دیگه خودت با خوندن کتاب درسی مطابقت بده.
در ضمن فشار در جامدات (P=F/A) مبحث بسیار مهمیه که تو نهم هم خوندین, مطمئن باشین حذف نشده.فیزیک بسیار درس شیرینیه و اصلا هم سخت نیست, کافیه همراه آقای یاری بیاین جلو و همانطور که ایشون میگن "باید دست به قلم بشین". :grinning_face_with_smiling_eyes:
-
سارا M
کلیپ های آقای یاری رو ببین... عالیه! 👌
کتاب فیزیک دهم امسال رو که سرسری یه نگاهی انداختم, تغییری ندیدم. 🤔
*آقای یاری مباحث مربوط به کنکور ۱۴۰۰ رو هم میگه ولی قبلش یادآور میشه که اینا رو نباید ببینین. (ولی حذفیات در حدی نیست که گیج بشی, بنظرم برای درک کردن اون مفهوم بیشتر کمکت میکنه.)
دیگه خودت با خوندن کتاب درسی مطابقت بده.
در ضمن فشار در جامدات (P=F/A) مبحث بسیار مهمیه که تو نهم هم خوندین, مطمئن باشین حذف نشده.فیزیک بسیار درس شیرینیه و اصلا هم سخت نیست, کافیه همراه آقای یاری بیاین جلو و همانطور که ایشون میگن "باید دست به قلم بشین". :grinning_face_with_smiling_eyes:
saad mollaei 0
خیلی ممنون از پاسختون....
پس من کلیپ های ایشون رو که نگاه کنم......
خودشون میگن که چیزی حذف شده یان......درسته؟
و ببخشید ی سوال داشتم....
جزوه ایشون رو بخرم و بعد پرینت بگیرم دیگه؟ک راحت تر باشم؟؟ -
saad mollaei 0
خیلی ممنون از پاسختون....
پس من کلیپ های ایشون رو که نگاه کنم......
خودشون میگن که چیزی حذف شده یان......درسته؟
و ببخشید ی سوال داشتم....
جزوه ایشون رو بخرم و بعد پرینت بگیرم دیگه؟ک راحت تر باشم؟؟-
بله, خودشون حذفیات رو میگن. :slightly_smiling_face:
-
آره اگه پرینت بگیری عالی میشه. 👍:grinning_face_with_big_eyes:
- دقت کنید که جزوه کامل نیست و بعضی از صفحاتش نیمه پره تا پاسخ مسئله ها, نکات و سوالات تکمیلی رو بهش اضافه کنید. (خودشون میگن کدوم ها رو باید بنویسی) 😉
-
-
-
بله, خودشون حذفیات رو میگن. :slightly_smiling_face:
-
آره اگه پرینت بگیری عالی میشه. 👍:grinning_face_with_big_eyes:
- دقت کنید که جزوه کامل نیست و بعضی از صفحاتش نیمه پره تا پاسخ مسئله ها, نکات و سوالات تکمیلی رو بهش اضافه کنید. (خودشون میگن کدوم ها رو باید بنویسی) 😉
saad mollaei 0
آها....بازم ممنون🙂
-