بچه های پایه همه بیان!!!!
-
@first من رشته ی ریاضی هستم و بحث تالس رو کامل و جامع خوندم و تست زدم....
از تالس بگم متوجه میشی توضیح بدم؟؟؟؟zeinab dehghani هر چی سعی کردم با عکس بفرستم نشد ببخشید
من اینجوری حل کردم (با تالس)
5/2=ac/an=mc/md=mb/md/ab/ap -
zeinab dehghani هر چی سعی کردم با عکس بفرستم نشد ببخشید
5/2=ac/an=mc/md=mb/md/ab/ap@first اشتباه حل کردم یا درست؟
-
zeinab dehghani هر چی سعی کردم با عکس بفرستم نشد ببخشید
5/2=ac/an=mc/md=mb/md/ab/ap@first نیگاه شما اومری توی مثلث بزگ نسبت جزبالا به جزپایین گرفتی ولی توی مثلث کوچیک نسب کل به جزپایین....همین شده ک اشتباه شده
هردوشون رو باتوجه به خواسته مساله از نسبت کل به جز پایین حساب میکنیم و میشه ۷/۲=۳.۵ -
آقا کسی نمیدونه فرسنگ ۳ زیست کی شروع میشه
-
@first نیگاه شما اومری توی مثلث بزگ نسبت جزبالا به جزپایین گرفتی ولی توی مثلث کوچیک نسب کل به جزپایین....همین شده ک اشتباه شده
هردوشون رو باتوجه به خواسته مساله از نسبت کل به جز پایین حساب میکنیم و میشه ۷/۲=۳.۵zeinab dehghani خب چون mb=mc است پس میتونیم بجای mc/md بنویسیم mb/mdبرای همین جز به جز تبدیل به کل به جز میشه
لطفا اگه در غیر این صورته بگید چجوری mb/mdرو بدست آوردید -
آقا کسی نمیدونه فرسنگ ۳ زیست کی شروع میشه
esmahelhajah متاسفانه آقای موقاری بیمار هستند
بخاطر همین به تاخیر افتاده
-
zeinab dehghani خب چون mb=mc است پس میتونیم بجای mc/md بنویسیم mb/mdبرای همین جز به جز تبدیل به کل به جز میشه
لطفا اگه در غیر این صورته بگید چجوری mb/mdرو بدست آوردید@first وااااااای قربون دهنت....منو از ی اشتباه بزرگ نجات دادی....من توی تشابه اشتباه کرده بودم...
آره درسته میشه ۲.۵
Zaraa درستش کن ۸۳ میشه ۲.۵ -
@first وااااااای قربون دهنت....منو از ی اشتباه بزرگ نجات دادی....من توی تشابه اشتباه کرده بودم...
آره درسته میشه ۲.۵
Zaraa درستش کن ۸۳ میشه ۲.۵zeinab dehghani خواهش میکنم وظیفه بود
-
-
Zaraa گزینه اوله
-
همه منفی هستن....
سوال ۸۳ هم دوست عزیزمون @First منو از اشتبام آگاه کرد ومیشه۲.۵ -
سلام امتحان از فصل اول شیمی دوازدهم تا ساعت 9:15وقت دارم
@دوازدهم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @تجربیا -
@دوازدهم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @تجربیاسوال 8 خودتم ی چکش کن
-
سوال 8 خودتم ی چکش کن
-
bahar rad ممنون
Mohammad Javad Mo Ja خواهش نمیدونم چرا هرکاری میکنم عکس بارگذاری نمیشه
-
bahar rad ممنون
Mohammad Javad Mo Ja وای نمیدونم چرا هرکاری میکنم عکس بارگذاری نمیشه
-
bahar rad ممنون
Mohammad Javad Mo Ja
سوال 6 -
@دوازدهم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @تجربیاMohammad Javad Mo Ja
سوال 3 پاک کننده صابونی منشا گیاهی یا جانوری دارد ولی پاک کننده ی غیرصابونی از واکنش بنزن و بعضی مواد پتروشیمی دیگر و طی واکنش های پیچیده در صنعت تولید میشودقدرت پاک کنندگی غیرصابونی بیشتر از صابونی است