بچه های پایه همه بیان!!!!
-
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط zeinab dehghani انجام شده
همه منفی هستن....
سوال ۸۳ هم دوست عزیزمون @First منو از اشتبام آگاه کرد ومیشه۲.۵ -
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
سلام امتحان از فصل اول شیمی دوازدهم تا ساعت 9:15وقت دارم
@دوازدهم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @تجربیا -
Zaraa ۱میشع
-
@دوازدهم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @تجربیانوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسوال 8 خودتم ی چکش کن
-
سوال 8 خودتم ی چکش کن
bahar rad ممنون
-
bahar rad ممنون
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Javad Mo Ja خواهش نمیدونم چرا هرکاری میکنم عکس بارگذاری نمیشه
-
bahar rad ممنون
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۷:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Javad Mo Ja وای نمیدونم چرا هرکاری میکنم عکس بارگذاری نمیشه
-
bahar rad ممنون
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۷:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Javad Mo Ja
سوال 6 -
@دوازدهم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @تجربیانوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Javad Mo Ja
سوال 3 پاک کننده صابونی منشا گیاهی یا جانوری دارد ولی پاک کننده ی غیرصابونی از واکنش بنزن و بعضی مواد پتروشیمی دیگر و طی واکنش های پیچیده در صنعت تولید میشودقدرت پاک کنندگی غیرصابونی بیشتر از صابونی است
-
@دوازدهم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @تجربیانوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Javad Mo Ja سوال4 مصرف زیاد شوینده ها و تنفس بخار انها باعث ایجاد عوارض پوستی و بیماری های تنفسی و هورمونی میشود
-
Mohammad Javad Mo Ja
سوال 3 پاک کننده صابونی منشا گیاهی یا جانوری دارد ولی پاک کننده ی غیرصابونی از واکنش بنزن و بعضی مواد پتروشیمی دیگر و طی واکنش های پیچیده در صنعت تولید میشودقدرت پاک کنندگی غیرصابونی بیشتر از صابونی است
bahar rad در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
Mohammad Javad Mo Ja
کدومش صابونی کدوم غیر صابونی
-
Mohammad Javad Mo Ja
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRcoona صابونی
Rc6h4so3na غیرصابونی -
@دوازدهم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @تجربیانوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Javad Mo Ja سوال2 صغحه 31 هس برو ببین
-
Mohammad Javad Mo Ja
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Javad Mo Ja شربت معده سوسپانسیون
کات کبود در اب فک کنم کلویید -
@دوازدهم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @تجربیانوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Javad Mo Ja رنگ پوششی کلویید
-
@دوازدهم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @تجربیانوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Javad Mo Ja محلول اب و روغن و صابون هم ک فک کنم کلویید
-
@دوازدهم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @تجربیانوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Javad Mo Ja کدوما مونده؟
-
Mohammad Javad Mo Ja شربت معده سوسپانسیون
کات کبود در اب فک کنم کلوییدنوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهbahar rad کات کبود در اب محلول هس
-
Mohammad Javad Mo Ja کدوما مونده؟
Morteza Khodaie در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
Mohammad Javad Mo Ja کدوما مونده؟
سوالای 7و 9 و 10