این سوال رو ببینید
fa842efc-12c2-427f-989e-85d36fc4c66e-image.png
0ad5e566-b06f-4c8a-adbb-f7269ec48a29-image.png
اینجا نکته اینه که اگه تابع تو فرم اصلی خودش باشه (سینوس یا کسینوس) باید a رو همیشه مثبت در نظر بگیریم یا تو این شرایط b و a باید با هم هم علامت باشن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
تابع، مساحت ناحیه محدود به نمودار
-
سلام
من هر دو تابع این سوال رو رسم میکنم و نقاط رو هم بدست میارم اما نمیتونم مساحت ناحیه محدود بین دو نمودار رو بدست بیارم. کسی میتونه راهنمایی کنه؟
-
Wayne M Cox در تابع، مساحت ناحیه محدود به نمودار گفته است:
سلام
من هر دو تابع این سوال رو رسم میکنم و نقاط رو هم بدست میارم اما نمیتونم مساحت ناحیه محدود بین دو نمودار رو بدست بیارم. کسی میتونه راهنمایی کنه؟
-
Wayne M Cox سلام گزینه 3
-
Wayne M Cox الان می گم بهت ..
-
Wayne M Cox جواب گزینه ی 3 می شه ولی چطور .. ببین تو این تیپ سوالا استفاده از فیثاغورس خیلی کاربرد داره و همینکه باید این نکترم بدونی که دو تا خط با شیب قرینه معکوس هم به هم دیگه عمودن (چون ممکنه اون وسط یه مثلث قایم الزاویه به وجود بیاد و لازم باشه برای مساحت ارتفاشو ضربدر قاعدش کنی ..) اول هر دو تا نمودارو دقیق رسم کن (حواست باشه که یکیشون قدر مطلقیه ها!) .. حالا که نمودارا رسم شد و فهمیدی که اون وسط یه مثلث قایم الزاویه به وجود اومده .. کافیه دو ضلع زاویه ی قایم رو پیدا کنی که با فیثاغورس به دست میاد .. اینجا باید اول دو تا مثلث فرضی با استفاده از نقاط طلاقی خط و قدر مطلق بسازی بعد باید قاعده ارتفاع اون مثلثای فرضیرو به دست بیاری و با فیثاغورس قاعده ارتفاع مثلث اصلی رو به دست بیاری .. ببخش گوشی ندارم تصویر بندازم ..
-
@black-wo_olf مطمعنی اون مثلث وسط این دوتا خط رو میخواد
شاید اون مثلثی رو که با خط y تشکیل میدن رو بخواد
شاید اون حدودا ذوزنقه ای رو که با خط های x وy تشکیل میدن رو بخواد
سوالش یه جورایی گنگ بود ولی منطق میگه که اون مثلث وسط منظور سواله -
Mohammad Javan ناحیه ی محدود به این دو تابع رو می خواد و حرفی از x و y مطرح نیست ..