ساعت مطالعه
-
سلام دوستان ببخشید من تو ساعت مطالعم تمرکز کافی رو ندارم
بعد ساعت مطالعم اصلا برام رضایت بخش نیست
میخوام تایم مطالعه رو ببرم بالا
اما تواناییش رو ندارم نمیدونم چرا واقعا؟
اگه کسی مثل من بوده و مشکلش حل شده لطف کنه بگه بلکه مشکل ما هم حل بشه -
اگه کسی مثل من بوده و مشکلش حل شده لطف کنه بگه بلکه مشکل ما هم حل بشهAmir 6
سلام
بین تایم های مطالعاتیتون استراحت های زیاد ولی کوتاه بزارین و هر تایم مطالعاتی هم کوتاه باشه.مثلا هر ۳۰ دقیقه بعدش ۵ یا ۱۰ دقیقه یا بیشتر استراحت کنین(میتونین به مرور تایم های استراحت رو کم کنین و به تایم مطالعاتی اضافه کنین)
و برنامه ریزیتون هم بر حسب کل ۲۴ ساعت باشه.مثلا ۲۴ ساعت رو از مقدار خوابتون در شبانه روز کم کنین بعدش مقداری ک میمونه رو از مقدار ساعتی ک میخواین مطالعه کنین کم کنین بعدش میبینین ک تایم زیادی باقی میمونه ک میتونین ازش واسه کارهای روزانه و استراحت های بین مطالعه استفاده کنین.
توی برنامه ریزیتون برای خودتون پاداش هم قرار بدین
و وقتی ک برنامه ریزی میکنین اخرش رو امضا کنین.همین امضا یه تعهد هست برای انجام به برنامه و چون امضاتون واستون باارزشه سعی میکنین به برنامتون عمل کنین.
فقط باید اعتماد به نفس داشته باشین و واقعا از ته دل بخواین،اون وقت مطمئن باشین ک میتونین🙂💫 -
Amir 6
سلام
بین تایم های مطالعاتیتون استراحت های زیاد ولی کوتاه بزارین و هر تایم مطالعاتی هم کوتاه باشه.مثلا هر ۳۰ دقیقه بعدش ۵ یا ۱۰ دقیقه یا بیشتر استراحت کنین(میتونین به مرور تایم های استراحت رو کم کنین و به تایم مطالعاتی اضافه کنین)
و برنامه ریزیتون هم بر حسب کل ۲۴ ساعت باشه.مثلا ۲۴ ساعت رو از مقدار خوابتون در شبانه روز کم کنین بعدش مقداری ک میمونه رو از مقدار ساعتی ک میخواین مطالعه کنین کم کنین بعدش میبینین ک تایم زیادی باقی میمونه ک میتونین ازش واسه کارهای روزانه و استراحت های بین مطالعه استفاده کنین.
توی برنامه ریزیتون برای خودتون پاداش هم قرار بدین
و وقتی ک برنامه ریزی میکنین اخرش رو امضا کنین.همین امضا یه تعهد هست برای انجام به برنامه و چون امضاتون واستون باارزشه سعی میکنین به برنامتون عمل کنین.
فقط باید اعتماد به نفس داشته باشین و واقعا از ته دل بخواین،اون وقت مطمئن باشین ک میتونین🙂💫 -
یه سری به پیج اینستاکنکوری بزن! 😉
*پست آخرشsaad mollaei 0
حتما -
اگه کسی مثل من بوده و مشکلش حل شده لطف کنه بگه بلکه مشکل ما هم حل بشهAmir 6 تمرکز نداری مثلا در مورد چیزای دیگه فکر میکنی اون موارد رو روی کاغذ بنویس تا بعدا فکر بکنی برای ساعت مطالعه هم یهویی زیاد نکن خطرناکه اصلا یهویی آدم خسته میشه دیگه نمیخونه ولی برای افزایش ساعت مطالعه کم کم اضافه کن کم کم به تعداد تستت اضافه بکن و اگر بخاطر گوشی تمرکز نداری باید بشینی با خودت فکر اینا بکنی خب بخاطر گوشیه آدم نمیتونه درس بخونه و کنکور رو خوب بده به همین روند پیش بره بعد خدایی نکرده زبونم لال دور از جون نتایج کنکور میاد می بینیم چیزی نیست که میخواستیم بعد میگن عه چرا خوب ندادی اینا بگیم بخاطر گوشی یا حال نداشتم اینا خدایی الان که فکر میکنیم دلایل الکی هستن و اینکه ساعت مطالعه ات رو میبری بالا سعی کن با کیفیت باشه فقط کمیت نباشه