تست زبان
-
دهم تجربیم تاحالا کلاس زبان نرفتم الانم نمیتونم برم تک تک لغات زبان وگرامروکتابو بلدم ولی معلم تو امتحان هایه تستی سوال هایی میده که کلا هنگ میکنم کلافه و خسته شدم بنظرتون چطور بخونم که بتونم نتیجه بگیرم ؟
-
دهم تجربیم تاحالا کلاس زبان نرفتم الانم نمیتونم برم تک تک لغات زبان وگرامروکتابو بلدم ولی معلم تو امتحان هایه تستی سوال هایی میده که کلا هنگ میکنم کلافه و خسته شدم بنظرتون چطور بخونم که بتونم نتیجه بگیرم ؟
amenia hastam فقط تست و تست وتست بلد بودن کلمات کتاب کافی نیست باید کلمات بیشتری یاد بگیری
-
amenia hastam سلام یازدهم تجربیم منم تا حالا کلاس زبان نرفتم...تلاشیم برا یادگرفتنش نکردم...
به نظرم تا میتونی کلمه حفظ کنچون هرچی دایره لغتت بالاتر باشه بهتر از پس تستا بر میای...
نباید توقع داشته باشیم مثل راهنمایی بگن کلمه معنی کنید و شکل وصل کنید به تصویر
الان تا کنکور کلی وقت داری،برا حفظ لغت میتونی از جعبه لایتنر استفاده کنی،من همینجا باهاش آشنا شدم به نظرم خیلی مفیده،شمام دوس داشتی استفاده کن.
ولی توقعت بیار پایین،فک نکن یه روزه قراره زبانت درست بشه،من سر همین عجله کردنا کلی ضرر کردم.
پس آهسته و پیوسته بیا جلو -
amenia hastam سلام
اینارو به عنوان کسی میگم که یه عممممری کلاس زبان رفته. ببین توی کتاب اینقدر مباحث سنگین و مهم زبان چپونده شده ، که باورت نمیشه !!
شاید به ظاهر مثلا بیاد درس اول کلمات قابل شمارش و غیر قابل شمارشو بگه ولی همون صفحه های اول وسط متن یدونه جمله ریز هست که داره clause هارو توضیح میده که به شخصه بنظرم یکی از قسمت های پرنکته نسبتا سخته (فکر کنم درسش برای دوازدهم باشه نمیدونم کی میخونیمش) بعد تو میگی وا من که کتابو خوندم این تست ها درباره چیه اصلا؟!
اینو نگفتم که ناامیدت کنماا بلکه منظورم اینه اتفاقا شما حق دارین که نتونید تست هارو بزنید چون اون گوشه کنارا پر نکتس .
حالا راه حل چیه؟
اول اینکه بدونید کتاب رو بلد بودن خیلی مهمه که شما مشکلی توش ندارین و الان از خیلیا جلویید. دوم لغت بیشتر ، درصد بالا تر (مبتکران ریز به ریز کلمه هارو اورده دوست داشتین تهیه کنید) و اینکه بنظرم از این سایت های اموزش گرامر خودتون اروم اروم گرامر هارو شروع کنید خوندن چون فکر نکنم مدرسه اونقدر وقت داشته باشه جا بندازه براتون هرچی زودتر و کامل تر شروع کنید بهتر میشید توشمثل همیشه طولانی نوشتم
امیدوارم براتون مفید باشه موفق باشید