این داستان : اکسیژن و گلوکز
-
@m-sina عزیزم واکنش تنفس یاخته ای:)
Kosar Mahmoudi با منی؟
خب الان با اینی که گفتی چیکار کنم؟
توضیحت خیلی خلاصه بود! شایدم توضیح نبود! -
romisa در این داستان : اکسیژن و گلوکز گفته است:
گلیکولیز
تنفس هوازی
زنجیره انتقال الکترون
.
.دوست عزیز این مربوط به فصل 3 دهمه
یا کامل تر توضیح بده(صرفا تیتر رو نگو و برو!) یا برحسب چیزایی که به فصل 3 دهم مربوط میشه توضیح بده. مرسی@m-sina در این داستان : اکسیژن و گلوکز گفته است:
گلیکولیز
تنفس هوازی
زنجیره انتقال الکترون
.
یا کامل تر توضیح بده(صرفا تیتر رو نگو و برو!) یا برحسب چیزایی که به فصل 3 دهم مربوط میشه توضیح بده. مرسیعذر میخوام من نظام قدیم بودم فک کردم تو کتابای نظام جدید باشه🙏
دعوا که نداریم دیگه🙄 -
@m-sina در این داستان : اکسیژن و گلوکز گفته است:
گلیکولیز
تنفس هوازی
زنجیره انتقال الکترون
.
یا کامل تر توضیح بده(صرفا تیتر رو نگو و برو!) یا برحسب چیزایی که به فصل 3 دهم مربوط میشه توضیح بده. مرسیعذر میخوام من نظام قدیم بودم فک کردم تو کتابای نظام جدید باشه🙏
دعوا که نداریم دیگه🙄 -
@m-sina در این داستان : اکسیژن و گلوکز گفته است:
گلیکولیز
تنفس هوازی
زنجیره انتقال الکترون
.
دعوا که نداریم دیگه🙄 -
romisa تو کتاب دوازدهم فصل 5 هست ولی من هنوز اونو نخوندم
و حتی خودِ طراح این تستو با مطالب دهم طرح کرده! (تست ترکیبی نیست)@m-sina واکنش تولید انرژی زیستی ص اول گفتار یک فصل سه رو بخون !!
-
@m-sina واکنش تولید انرژی زیستی ص اول گفتار یک فصل سه رو بخون !!
@black-wo_olf این سوال بیشتر شبیه سوالات فصل دو شیمی یازدهمه ..!-_- در همین حد بدون هنگام تولید ATP واکنش اکسایش اکسیژن با گلوکز سبب آزاد شدن انرژی و متصل شدن یک گروه فسفات به مولکول ADP شده و ATP به وجود میاد ..
-
Kosar Mahmoudi با منی؟
خب الان با اینی که گفتی چیکار کنم؟
توضیحت خیلی خلاصه بود! شایدم توضیح نبود!@m-sina نمیدونم چی نیازدارین!!
ولی بهرحال اکسیژن توواکنش تنفس یاخته ای برای سوختن گلوکزمورداستفاده قرار میگیره...صفحه اول گفتار۱شش -
بیشترازین نیازه؟؟؟
-
@black-wo_olf این سوال بیشتر شبیه سوالات فصل دو شیمی یازدهمه ..!-_- در همین حد بدون هنگام تولید ATP واکنش اکسایش اکسیژن با گلوکز سبب آزاد شدن انرژی و متصل شدن یک گروه فسفات به مولکول ADP شده و ATP به وجود میاد ..
@black-wo_olf در این داستان : اکسیژن و گلوکز گفته است:
گرفتم چیشد پس همش مربوط به فصل 5 دوازدهمه
ولی چه ربطی به شیم داره؟ کجای شیمی اینطور چیزیو آورده؟ -
@m-sina نمیدونم چی نیازدارین!!
ولی بهرحال اکسیژن توواکنش تنفس یاخته ای برای سوختن گلوکزمورداستفاده قرار میگیره...صفحه اول گفتار۱ششKosar Mahmoudi در این داستان : اکسیژن و گلوکز گفته است:
@m-sina نمیدونم چی نیازدارین!!
ولی بهرحال اکسیژن توواکنش تنفس یاخته ای برای سوختن گلوکزمورداستفاده قرار میگیره...صفحه اول گفتار۱ششبله درسته
ولی آزاد کردن انرژی رو میخواستم بدونم -
گرفتم چیشد پس همش مربوط به فصل 5 دوازدهمه
ولی چه ربطی به شیم داره؟ کجای شیمی اینطور چیزیو آورده؟@m-sina خیر مربوط به همون فصل سه هست .. شیمی رو هم گفتم کجا میاد ..
-
@m-sina خیر مربوط به همون فصل سه هست .. شیمی رو هم گفتم کجا میاد ..
منظورم از اینکه دوباره شیمیو پرسیدم این بود که بگی کدوم صفحه و کدوم خط از کتاب بهش اشاره کرده😪🙄
-
منظورم از اینکه دوباره شیمیو پرسیدم این بود که بگی کدوم صفحه و کدوم خط از کتاب بهش اشاره کرده😪🙄
@m-sina در کل مسایل ترموشیمی منظورمه .. بیخیال .. وقت گیر اوردی !؟
-
آخرش کم آوردی میگی بیخیال؟!!!😂🤣 داشتم تازه گرم میشدم