برنامه راهبردی فرسنگ سوم راه ابریشم رشته ریاضی
-
باسلام خدمت مدیر و همه آلایی های عزیز.
مدیر من یه سوال داشتم.اونم اینه که ما ریاضیا الان چطور باید فیلمای ریاضیات و فیزیک و شیمی رو ببینیم؟؟!!الان ۱۳ تا فیلم از ریاضیات، ۱۱ تا از شیمی و ۵ تا هم از فیزیک منتشر شده. بعد در رابطه با برنامه فقط پیامک اومده که ۱۳ تا فیلم ریاضیات رو تا سه شنبه بخونیم بقیه درسا هیچی.الان چطوریه یعنی ما باید این همه فیلم رو تا سه شنبه ببینیم؟؟؟!!!!
یا اینکه اعلام میکنین؟
@M-an راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی راه-ابریشمی-ها-شیمی -
باسلام خدمت مدیر و همه آلایی های عزیز.
مدیر من یه سوال داشتم.اونم اینه که ما ریاضیا الان چطور باید فیلمای ریاضیات و فیزیک و شیمی رو ببینیم؟؟!!الان ۱۳ تا فیلم از ریاضیات، ۱۱ تا از شیمی و ۵ تا هم از فیزیک منتشر شده. بعد در رابطه با برنامه فقط پیامک اومده که ۱۳ تا فیلم ریاضیات رو تا سه شنبه بخونیم بقیه درسا هیچی.الان چطوریه یعنی ما باید این همه فیلم رو تا سه شنبه ببینیم؟؟؟!!!!
یا اینکه اعلام میکنین؟
@M-an راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی راه-ابریشمی-ها-شیمیAmir Hossein Gh میشه همه این فیلم هارو تا سه شنبه دید ، روزی سه تا شیمی و سه تا فیزیک ببین، ریاضی هم پنج تاشو من امروز دیدم چون دوتا جلسش هفده دقیقه بود و فردا و پس فردا هم سه الی چهارتا ببینی تا سه شنبه تموم شده، به نظرم روزی نه ساعت رو باید برای راه ابریشم گذاشت
-
Amir Hossein Gh میشه همه این فیلم هارو تا سه شنبه دید ، روزی سه تا شیمی و سه تا فیزیک ببین، ریاضی هم پنج تاشو من امروز دیدم چون دوتا جلسش هفده دقیقه بود و فردا و پس فردا هم سه الی چهارتا ببینی تا سه شنبه تموم شده، به نظرم روزی نه ساعت رو باید برای راه ابریشم گذاشت
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد