امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
قرار دادن فیلم ها/راه ابریشم
-
Alireza K 1 ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to Morteza Khodaie on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Morteza Khodaie از بدبخت یه چی اونورتر
-
Alireza K 1 اره والا دادش مطمئنی ؟
-
Alireza K 1 ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to Morteza Khodaie on آخرین ویرایش توسط Alireza K 1 انجام شدهاین پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
Alireza K 1 حالا ریاضی ها خوب پیش میرن استاد موقاری بیمار شدن از این طرف هم که این دستور مستورا گند میزنه به احوالاتمون انشالله هر چه زود تر خوب شن
-
M.an
ببخشید این رو میگم، ولی راه ابریشم بد ترین انتخابی بود که توی این ۳ سال تخصیلی اخیر داشتم!
روند انتشارتون افتضاحه! هفته ی تست شروع شده هنوز درسنامه ناقصه!
تعداد تستاتون به شدت کم هستش! (البته به جز زیست)اصلا توی انتخاب تعداد تست دانش اموزای قوی رو لحاظ نکردید!!از آلا بعید بود که تبلیغ دروغ بکنه! از هر منبع اموزشی بی نیازید؟! شوخی میکنید دیگه؟! نمیدونستم با ۲۵۰ تا تست فصل حرکت بسته میشه!
وقتی میگید از هر منبعی بی نیاز میشید یعنی برای هر فصل بالای ۶۰۰-۷۰۰ تا تست باید قرار بدید!
کل تستای پاک کننده ها ۶۰ تا بود!حیف یک میلیون و ۶۰۰ پول واقعا!
-
این پست پاک شده!
-
msm ksk کدوم کتاب اموزشی برای فصل حرکت شناسی ۶۰۰ ۷۰۰ تا تست داره؟ بعدم فرض کنیم تمام فیلم های درسنامه منتشر شده باشه تو چطوری میخوای تو یه هفته شصتا هفتاد تا جلسه رو ببینی که از هفته دومش بری تست بزنی؟ برسی هم که میخوای عمومی هارو بخونی؟چطوری میشه توی یک هفته هفتاد جلسه درسنامه رو دید؟ حالا این که پایه دیر منتشر شده رو قبول دارم ولی اصلا نمیشه درسنامه پایه و دوازوهم رو توی یه هفته دید ک بعدش هفته دوم بخوای بری تست بزنی
-
اینم عوض تشکر هست...یکم منطقی فکر کنیم هر یک از اساتید روزانه دوازده ساعت برای ما تدریس می کنن ، تست میزنن اونوقت ما به جای اینکه یه تشکر خشک و خالی کنیم داریم اعتراض هم میکنیم...خود ما نمیتونیم روزی دوازده ساعت درس بخونیم چه برسه به اینکه بخوایم تدریس کنیم...تازه علاوه بر این همه زحمتی که اساتید بزرگ آلا برای ما میکشن،خود راه ابریشم واقعا پشتیبانی خیلی خوبی داره،مثلا با ثبت تیکت میتونیم انتقادات و پیشنهادات خودمون رو مطرح کنیم...در صورتی که سایر موسسات علاوه بر اینکه محتوای آموزشی فیک و بی کیفیتی دارن و همون محتوای بی ارزش خودشون رو دارن با قیمت های نجومی میفروشن،اصن پشتیبانی ندارن...
#- قدر - شناسی
#-آلا-سپاس-گزاریم -
این پست پاک شده!
-
-
msm ksk
شما توی کنکور قرار نیست فقط یک درس رو داشته باشیدمثلا توی فیزیک ریاضی 15 تا فصل داریم با تعدادی که شما میگن باید 10000 تا تست فقط توی این یک درس زده بشه.
کتابهای تست بالای سه چهار هزار تا تست نداره و حتی منابع نرم افزاریِ تستی هم بالای 14000 تا تست توی مخزن ندارند
و شما اگه اینقدر تست بخواین بزنین روزی دو ساعت فقط تست فیزیک باید بزنین بدون درسنامه صد و شصت هفتاد روز زمان نیاز داره.
هیچ مشاوری جرات پیشنهاد اینقدر تست به یک کنکوری نداره.
و هیچ دبیری اینقدر سوال در چنته نداره
و هیچ دانش آموزی توان زدن اینقدر تست رو نداره
و یکسال تحصیلی هم از نظر زمانی جایی برای این میزان تست با توجه به بقیه دروس نداره، مگه اینکه پروژه دو سه ساله برای کنکور داشته باشه. -
Alireza K 1
به محض اینکه قرار بگیره پیامک میشه
بنده از جزئیات ساعت انتشار اطلاع ندارم -
M.an ممنون
-
M.an
سلام
خودتون هم که حرف من رو زدید! گفتید که هیچ دانش اموزی نمیتونه اینقدر تست بزنه مگر این که برنامش سه ساله باشه!منم همین رو گفتم! گفتم که دانش اموزای قوی رو در نظر نگرفتید (کسایی که دهم و یازدهم رو مطالعه داشتن و دیگه نیازی ندارن دوباره از اول درسنامه و .. رو ببینن)
الان کسی که دهم و یازدهم رو به موقعش خونده، این توانایی رو داره که این تعداد تست رو بزنه! به نظر خودتون نمیشه توی ۱ماه و نیم(اگر برنامه ی کانون رو در نظر بگیریم)
۷۰۰ تا تست از حرکت شناسی زد؟
من نمیدونم شما چجورق حساب کردید که گفتید هیچ دانش اموزی نمیتونه این مقدار تست رو کار کنه اگر دانش اموزشی روزی ۲ ساعت فیزیک بخونه، توی اون ۲ ساعت در کم ترین حالا ۴۰ تا تست بزنه(بد ترین حالت)
میشه ۴۵ ضربدر ۴۰ که میشه بالای ۱۷۰۰ تا تست فیزیک توی یه ماه و نیم!(۲.۵ برابر ۷۰۰ تا تست)لطفا جمع نبندین و نگید که هیچ دانش اموزی نمیتونه انقدر تست بزنه!
-
msm ksk در قرار دادن فیلم ها/راه ابریشم گفته است:
M.an
سلام
خودتون هم که حرف من رو زدید! گفتید که هیچ دانش اموزی نمیتونه اینقدر تست بزنه مگر این که برنامش سه ساله باشه!منم همین رو گفتم! گفتم که دانش اموزای قوی رو در نظر نگرفتید (کسایی که دهم و یازدهم رو مطالعه داشتن و دیگه نیازی ندارن دوباره از اول درسنامه و .. رو ببینن)
الان کسی که دهم و یازدهم رو به موقعش خونده، این توانایی رو داره که این تعداد تست رو بزنه! به نظر خودتون نمیشه توی ۱ماه و نیم(اگر برنامه ی کانون رو در نظر بگیریم)
۷۰۰ تا تست از حرکت شناسی زد؟
من نمیدونم شما چجورق حساب کردید که گفتید هیچ دانش اموزی نمیتونه این مقدار تست رو کار کنه اگر دانش اموزشی روزی ۲ ساعت فیزیک بخونه، توی اون ۲ ساعت در کم ترین حالا ۴۰ تا تست بزنه(بد ترین حالت)
میشه ۴۵ ضربدر ۴۰ که میشه بالای ۱۷۰۰ تا تست فیزیک توی یه ماه و نیم!(۲.۵ برابر ۷۰۰ تا تست)لطفا جمع نبندین و نگید که هیچ دانش اموزی نمیتونه انقدر تست بزنه!
جالب اینجاست من به عنوان کسی که راهنمایی تجدید میشدم و پایه دهم هم خوب درس نمیخوندم و در حقیقت دهم و یازدهم رو توی ۱۲ ماه خوندم این حرف هارو زدم!
یعنی این حرف هارو یه دانش آموز قوی نزد، یه دانش اموز متوسط رو به بالا زد!
-
سلام مرسی از شیمی دهم ادامش تا می میذارید چون ادامش خیلی مهم تره ببخشید اینقدر میگم واقعا مهمه خب
استوکیومتری واقعاااا مهمه