ساعت درس خواندن
-
سلام
میشه بگید روزانه چند ساعت خواندن برای دانش اموز یازدهم کافیه تا نتیجه بگیره اونم پزشکی ؟ -
سلام
میشه بگید روزانه چند ساعت خواندن برای دانش اموز یازدهم کافیه تا نتیجه بگیره اونم پزشکی ؟ghorbanali Abroud سلام من باز اومدم
کدوم دانشگاه دوست داری بری؟ و اینکه به میزان یادگیری خودت هم بستگی داره مثلا یکی 2 بار بخونه می فهمه یکی نه باید چند بار بخونه ولی من بیشتر شنیدم تو 11 ام 10 تا 12 ساعت کافیه برای دانشگاه های خوب از البته با مرور و تست و خوندن درست و همچنین تست هم زیاد بزن چون تست زیاد بزنی می بینی یه گزینه تو یه کتاب کار دیگه تکرار شده یا کلا سوال ها همش رو یچی می چرخه برات آسون میشه آخری ها پس به تعداد کمی تست بسنده نباش
-
-
ghorbanali Abroud سلام من باز اومدم
کدوم دانشگاه دوست داری بری؟ و اینکه به میزان یادگیری خودت هم بستگی داره مثلا یکی 2 بار بخونه می فهمه یکی نه باید چند بار بخونه ولی من بیشتر شنیدم تو 11 ام 10 تا 12 ساعت کافیه برای دانشگاه های خوب از البته با مرور و تست و خوندن درست و همچنین تست هم زیاد بزن چون تست زیاد بزنی می بینی یه گزینه تو یه کتاب کار دیگه تکرار شده یا کلا سوال ها همش رو یچی می چرخه برات آسون میشه آخری ها پس به تعداد کمی تست بسنده نباش
@sani-painting
من دوس دارم تهران یا شیراز قبول بشم
خیلی ممنون از راهنماییتون ⚘ -
@sani-painting
من دوس دارم تهران یا شیراز قبول بشم
خیلی ممنون از راهنماییتون ⚘ghorbanali Abroud خب پس باید تلاش بکنی البته تهران رو من میدونم تلاش زیاده مخصوصا سراسری باشی البته تلاش هم میکنی استراحت هم یکمی داشتهباش تا از درس خسته نشی ولی شیراز رو زیادی مطمئن نیستم ولی میدونم تلاش کنی موفق میشی حتما
-
ghorbanali Abroud خب پس باید تلاش بکنی البته تهران رو من میدونم تلاش زیاده مخصوصا سراسری باشی البته تلاش هم میکنی استراحت هم یکمی داشتهباش تا از درس خسته نشی ولی شیراز رو زیادی مطمئن نیستم ولی میدونم تلاش کنی موفق میشی حتما
@sani-painting
خیلی ممنون
ایشالا همه نتیجه تلاششون رو ببینن -
@sani-painting
خیلی ممنون
ایشالا همه نتیجه تلاششون رو ببیننghorbanali Abroud منم امیدوارم
️