ژنتیک
-
سلام وقت بخیر
این سوال رو تحلیل کنید لطفا

😊🌹🙏 -
@saghi-mortazavi جوابش گزینه 2
-
@saghi-mortazavi
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء
دوازدهم
تجربیا -
گل میمونی صورتی رنگ هست پس ژنوتیپش RW میشه
البومن همون بافت آندوسپرم هست که تریپلویئده و حاصل لقاح اسپرم با سلول دو هسته ای هست پس چون خود لقاحی انجام میده یعنی اسپرم یا R یا W
پس بعد از لقاح چهار حالت ژنوتیپ دیده میشه که از این طریق تست رو نمیشه حل کرد چون هر چهارتا تو گزینه ها هستاما برای پوسته ی دانه دقت کن که همون پوسته ی تخمک هست پس ژنوتیپ مادری رو داره پس همون RW میشه
-
البومن همون بافت آندوسپرم هست که تریپلویئده و حاصل لقاح اسپرم با سلول دو هسته ای هست پس چون خود لقاحی انجام میده یعنی اسپرم یا R یا W
پس بعد از لقاح چهار حالت ژنوتیپ دیده میشه که از این طریق تست رو نمیشه حل کرد چون هر چهارتا تو گزینه ها هستاما برای پوسته ی دانه دقت کن که همون پوسته ی تخمک هست پس ژنوتیپ مادری رو داره پس همون RW میشه
دریا دریایی متشکرم🌹🙏
-
دریا دریایی قسمت دومی که گفتید برای فصل 4 زیست 12هست؟
-
دریا دریایی متشکرم🌹🙏
@saghi-mortazavi در ژنتیک گفته است:
دریا دریایی متشکرم🌹🙏
خواهش میکنم 🌷
پوسته ی دانه ؟!
-
دریا دریایی متشکرم🌹🙏
خواهش میکنم 🌷
پوسته ی دانه ؟!
دریا دریایی بله
-
دریا دریایی بله
@saghi-mortazavi
توی زیست یازدهم میخونیدش که پوسته ی تخمک بعدا تبدیل به پوسته ی دانه میشه پس ژنوتیپش همون مادری هست -
@saghi-mortazavi
توی زیست یازدهم میخونیدش که پوسته ی تخمک بعدا تبدیل به پوسته ی دانه میشه پس ژنوتیپش همون مادری هستدریا دریایی آهان برای یازدهمومه فکر میکنم اخرای یازدهم خورد به کرونا قشنگ نخوندمش 😞🤦♀️
-
دریا دریایی آهان برای یازدهمومه فکر میکنم اخرای یازدهم خورد به کرونا قشنگ نخوندمش 😞🤦♀️
دریا دریایی آهان برای یازدهمومه فکر میکنم اخرای یازدهم خورد به کرونا قشنگ نخوندمش 😞🤦♀️
اره برای فصل ۸ یازدهمه (: