ریاضی تجربی راه ابریشم
-
خریدم ولی اخه چرا اقای ثابتی درسنامه ندارن ؟ همش تسته که ، اگر به صفر تا صد باشه که اقای موقاری هم صفر تا صد داره ولی درس میده دلیلش چیه که اقای ثابتی فقط سه قسمت درسنامه دارن اونم تورق؟
-
خریدم ولی اخه چرا اقای ثابتی درسنامه ندارن ؟ همش تسته که ، اگر به صفر تا صد باشه که اقای موقاری هم صفر تا صد داره ولی درس میده دلیلش چیه که اقای ثابتی فقط سه قسمت درسنامه دارن اونم تورق؟
امیر تیموری
دوست عزیز درس ریاضی زیاد رو درسنامه نمیچرخه و مهم تست هستش حتی اگه شما جلسات صفرتا صد رو نگاه نکنید تورق برای کسب اطلاعات لازم کافی هستش
درواقع تورق ریاضی مثل جزوه لقمه ای استاد مقداری هست -
درس ریاضی تجربی پارسال ضبط شده
و درسنامه به شکل راه ابریشم های امسال نداره
از دوره ۰تا ۱۰۰ گفته میشد که کدوم جلساترو برای هر فرسنگ ببینید@m-an دوست عزیز خب این ب چه درد من میخوره نمیشه برگشت بدید پولرو؟ صفر تا صد ک رایگانه دیگه چرا این پولو بدم ، من برام درسنامه مهم بود
-
امیر تیموری
دوست منم آقای ثابتی از بهترین اساتید هستن یعنی اگه شما صفرتا صد رو فقط مروری شکل ببینید و بعدشم فیلم های تورق با تست هایی که میزنن وقتی میری سر آزمون میفهمی که چه چیزی هست، الان آقای کازرانیان هم درسنامه هاشون بین 5تا 8 فیلم هست چون ذات ریاضی فیزیک اینجوریه که با تست آموزش میبینی،
حالا باز میل خودته از من که یک سال تجربه کنکور رو دارم بپرسی این راهنمایی بهت میکنم که برای درسنامه ریاضی و فیزیک زمان زیاد مصرف نکن بر خلاف زیست -
امیر تیموری برادر من شما میتونی از پیله ها هم تدریس هارو نگاه کنی
-
@m-an دوست عزیز خب این ب چه درد من میخوره نمیشه برگشت بدید پولرو؟ صفر تا صد ک رایگانه دیگه چرا این پولو بدم ، من برام درسنامه مهم بود
شما تو راه ابریشم پیله تورق پیش ازمون پس ازمون و کنکورچه دارید
پیله هاآموزش پایه ای ترین مباحث ریاضی
تورق مرور سریع
پیش ازمون پس ازمون هر دو ازمون قلمچیکنکورچه ها که دفترچه تست هستن
توضیحات محصول رومطالعه کنید
خدا رو شکر این دوره امتحان خودش رو پس داده و درصد رضایت بالایی داشتهطبق قوانین سایت هم امکان لغو خرید وجود نداره
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد