کلاژن و بافت چربی :|
-
AMH در کلاژن و بافت چربی :| گفته است:
@dr-agon
ندارعه ب توجه ب شکل کتاب صفحه ی 18 بافت چربی کلاژن ندارعهاهوم دیدمش ولی پاسخنامه ب شک انداخت
@sani-painting در کلاژن و بافت چربی :| گفته است:
@dr-agon نه کلاژن نداره تو شکل معلومه و اینکه من شنیدم پاسخنامه خیلی سبز با درسنامه اش فرق داره تو درس زیست چون مولف درسنامه و پاسخنامه یکی نیست و حتی اگر چربی هم کلاژن داشته باشه ما تو کتاب مون نداریم و منبع کنکور ما کتابه
عع نمی دونستم فرق دارن . مرسی
@amir-bernousi در کلاژن و بافت چربی :| گفته است:
@dr-agon احتمالا چون خیلی سبز مولفش آی کیو قدیم هست، و معمولا کتابو زیاد بررسی نمیکنن از کتاب قدیم وارد کتابش کرده
تو قدیم میگفتیم همه ی بافتای پیوندی تو ماده زمینه ایشون پروتئین دارن
دقیقا همین جمله رو نوشته
Omid Sobhani در کلاژن و بافت چربی :| گفته است:
بله بافت چربی کلاژن نداره با توجه به همون شکل ۱۸ کتاب در کدوم تست کتاب خیلی سبز این رو گفته مطمئنید منظور یه چیز دیگه نبوده؟
بله . گزینه ش این بود ک بافت چربی دارای رشته کلاژن می باشد
ک ت پاسخنامه نوشته بود همه بافت های پیوندی دارن -
بله بافت چربی کلاژن نداره با توجه به همون شکل ۱۸ کتاب در کدوم تست کتاب خیلی سبز این رو گفته مطمئنید منظور یه چیز دیگه نبوده؟
-
Omid Sobhani نه من این مورد رو نخوندم و تست خیلی سبز نمیزنم و میکرو میزنم ولی از کنکوری ها شنیده بودم نشر الگو رو هم شنیده بودم دقیق نمیدونم
نه حتما یه اشتباهی شده چون الکی توی کتاب چیزی نمینویسن خب پس بافت چربی کلاژن ندارن😊
-
نه حتما یه اشتباهی شده چون الکی توی کتاب چیزی نمینویسن خب پس بافت چربی کلاژن ندارن😊
-
AMH در کلاژن و بافت چربی :| گفته است:
@dr-agon
ندارعه ب توجه ب شکل کتاب صفحه ی 18 بافت چربی کلاژن ندارعهاهوم دیدمش ولی پاسخنامه ب شک انداخت
@sani-painting در کلاژن و بافت چربی :| گفته است:
@dr-agon نه کلاژن نداره تو شکل معلومه و اینکه من شنیدم پاسخنامه خیلی سبز با درسنامه اش فرق داره تو درس زیست چون مولف درسنامه و پاسخنامه یکی نیست و حتی اگر چربی هم کلاژن داشته باشه ما تو کتاب مون نداریم و منبع کنکور ما کتابه
عع نمی دونستم فرق دارن . مرسی
@dr-agon احتمالا چون خیلی سبز مولفش آی کیو قدیم هست، و معمولا کتابو زیاد بررسی نمیکنن از کتاب قدیم وارد کتابش کرده
تو قدیم میگفتیم همه ی بافتای پیوندی تو ماده زمینه ایشون پروتئین دارن
دقیقا همین جمله رو نوشته
Omid Sobhani در کلاژن و بافت چربی :| گفته است:
بله . گزینه ش این بود ک بافت چربی دارای رشته کلاژن می باشد
ک ت پاسخنامه نوشته بود همه بافت های پیوندی دارن@dr-agon تو کتاب جدید گفته مقداش متفاوته
ینی میتونه از 0 تا 100 تغییر کنه -
@dr-agon تو کتاب جدید گفته مقداش متفاوته
ینی میتونه از 0 تا 100 تغییر کنه@amir-bernousi در کلاژن و بافت چربی :| گفته است:
ینی میتونه از 0 تا 100 تغییر کنهچاپ امسال؟
کتاب من چاپ 96ِ -
ینی میتونه از 0 تا 100 تغییر کنهچاپ امسال؟
کتاب من چاپ 96ِ@dr-agon برای 97
-
سلام شبتون ب خیر و ایام ب کام💎🌹
استاد موقاری ت توضیحاتشون گفتن ک بافت خون و چربی کلاژن ندارن
اما ت پاسخنامه تست خیلی سبز نوشته بافت چربی کلاژن داره
بالاخره داره یا نداره :/
تجربیا@dr-agon در کلاژن و بافت چربی :| گفته است:
سلام شبتون ب خیر و ایام ب کام💎🌹
استاد موقاری ت توضیحاتشون گفتن ک بافت خون و چربی کلاژن ندارن
اما ت پاسخنامه تست خیلی سبز نوشته بافت چربی کلاژن داره
بالاخره داره یا نداره :/
تجربیا@Dr-agon یادمه یه جایی استاد گفتن که از لحاظ علمی توی بافت چربی کلاژن هست ولی واسه کنکور مجبوریم قبول کنیم که کلاژن نداره🙄
-
سلام @Dr-agon
بعضیا میگن داره بعضیا میگن نداره ولی در حد کنکور باید بدونیم که کلاژن در بافت چربی وجود نداره -
چربی و خون ندارن ولی استخوان زیاد داره
-
E erfan wizard این تاپیک را در ارجاع داد