درسنامه پایه فرسنگ سوم
-
مدیر من هرچی تگ میگنم اصلا جواب نمیدی، نمیدونم دیگه باید چیکار کنم، درسنامه پایه فرسنگ سوم کی منتشر میشه؟ لاقل یه زمانی رو بگید که ما بدونیم متناسب با اون برنامه ریزی کنیم ، دفعه قبلی که گفتید ۱۲ ساعت فیلم پریده داریم فیلمبرداری میکنیم الان دیگه نمیدونم چه بهونه ای دارید، ما سر هر فرسنگ باید یه اعصاب خردی داشته باشیم؟ لاقل بیاید بین بچه ها به سوالاتشون پاسخ بدید اون توضیحات لحظه ای تزئنی رو هم یا واقعا لحظه ایش کنید یا حذفش کنید بره، لاقل یه دانش اموز اطلاع بدید که برنامتون چیه کی منتشر میشه جواب مارو هم بدید ، خستمون کردید بخدا
@M-an -
مدیر من هرچی تگ میگنم اصلا جواب نمیدی، نمیدونم دیگه باید چیکار کنم، درسنامه پایه فرسنگ سوم کی منتشر میشه؟ لاقل یه زمانی رو بگید که ما بدونیم متناسب با اون برنامه ریزی کنیم ، دفعه قبلی که گفتید ۱۲ ساعت فیلم پریده داریم فیلمبرداری میکنیم الان دیگه نمیدونم چه بهونه ای دارید، ما سر هر فرسنگ باید یه اعصاب خردی داشته باشیم؟ لاقل بیاید بین بچه ها به سوالاتشون پاسخ بدید اون توضیحات لحظه ای تزئنی رو هم یا واقعا لحظه ایش کنید یا حذفش کنید بره، لاقل یه دانش اموز اطلاع بدید که برنامتون چیه کی منتشر میشه جواب مارو هم بدید ، خستمون کردید بخدا
@M-an -
سلام کدوم درس؟
@m-an فیزیک و شیمی دیگه ریاضیات که کامله
-
@m-an فیزیک و شیمی دیگه ریاضیات که کامله
Amir Tajfar شیمی مخصوصا زود تر بذارید که خیلی مهمه همش محاسباتی و همچنین تستای ریاضیات ریاضی و تست شیمی خیلی مهمه
کلا شمی پایه درسنامه و تستاش و تستای ریاضیات ریاضی همین3تا رو لطفا لطفا امروز بذارید مهم نیست زیاد باشه ما تموم میکنیم گزینه 2عا هم که کلی وقت دارن تا آزمون بعد پس انقد غر نزننن
@M-an -
Amir Tajfar شیمی مخصوصا زود تر بذارید که خیلی مهمه همش محاسباتی و همچنین تستای ریاضیات ریاضی و تست شیمی خیلی مهمه
کلا شمی پایه درسنامه و تستاش و تستای ریاضیات ریاضی همین3تا رو لطفا لطفا امروز بذارید مهم نیست زیاد باشه ما تموم میکنیم گزینه 2عا هم که کلی وقت دارن تا آزمون بعد پس انقد غر نزننن
@M-an -
@M-an -
Amir Tajfar
سوال ها هم جواب داده میشه
در خصوص توضیحات لحظه ای هم پیگیر هستم@m-an مدیر لطفا جزوه درسنامه پایه شیمی رو قرار بدید فیلم هاش هست ولی جزوش نیست
-
سلام کدوم درس؟
@m-an مدیر این چند جلسه شیمی دهم رو تا کی باید ببینیم؟
-
مدیر شیمی دهم چی شد دو روز دگ آزمونن حداقل جزوشو بدین ما بریم پرینت بگیریم هم تست و هم درسنامه شیمی پایه
تستای ریاضیات ریاضی هم بذارید دیگه ای بابا چه قد لفت میدین زود باشین دیگههههه
@M-an
@M-an -
@m-an مدیر لطفا جزوه درسنامه پایه شیمی رو قرار بدید فیلم هاش هست ولی جزوش نیست
Amir Tajfar در درسنامه پایه فرسنگ سوم گفته است:
@m-an مدیر لطفا جزوه درسنامه پایه شیمی رو قرار بدید فیلم هاش هست ولی جزوش نیست
قرار دادیم
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد