بهترین دبیر عربی و زبان پایه یازدهم تجربی
-
سلام بچه ها خسته نباشید ، بنظرتون بهترین دبیر عربی و زبان آلاء برای پایه یازدهم تجربی کدوم یک از اساتیده؟
-
سلام بچه ها خسته نباشید ، بنظرتون بهترین دبیر عربی و زبان آلاء برای پایه یازدهم تجربی کدوم یک از اساتیده؟
ta pi
سلام برای درس زبان ک فقط تدریس اقای عزتی هست.
برای عربی هم اقای علیمرادی و حشمتی هستن ولی تدریس اقای علیمرادی هنوز کامل نیست چون داره تازه ضبط میشه و به مرور تکمیل میشه البته زیاد عقب نیستن و فکر کنم فقط دو یا سه فیلم دیگه بخش نوبت اول کامل میشه.من خودم تدریس اقای حشمتی رو دیدم و خوب بود و جزوه هم دارن ولی اقای علیمرادی رو ندیدم.
برای فیزیک هم اقای یاری و داداشی هستن ولی تدریس اقای یاری داره تازه ضبط میشه و هنوز کامل نیست
واسه فیزیک من تدریس اقای داداشی رو میبینم و خوبه.
کارگاه نکته و تست اقای کازرانیان هم هست ولی من ندیدم فیلماشونو
بازم باید خودتون تصمیم بگیرین،از هر دبیر یه فیلم ببینین و با هرکدوم راحت تر بودین همونو انتخاب کنین -
ta pi در بهترین دبیر عربی و زبان پایه یازدهم تجربی گفته است:
-
ta pi
سلام برای درس زبان ک فقط تدریس اقای عزتی هست.
برای عربی هم اقای علیمرادی و حشمتی هستن ولی تدریس اقای علیمرادی هنوز کامل نیست چون داره تازه ضبط میشه و به مرور تکمیل میشه البته زیاد عقب نیستن و فکر کنم فقط دو یا سه فیلم دیگه بخش نوبت اول کامل میشه.من خودم تدریس اقای حشمتی رو دیدم و خوب بود و جزوه هم دارن ولی اقای علیمرادی رو ندیدم.
برای فیزیک هم اقای یاری و داداشی هستن ولی تدریس اقای یاری داره تازه ضبط میشه و هنوز کامل نیست
واسه فیزیک من تدریس اقای داداشی رو میبینم و خوبه.
کارگاه نکته و تست اقای کازرانیان هم هست ولی من ندیدم فیلماشونو
بازم باید خودتون تصمیم بگیرین،از هر دبیر یه فیلم ببینین و با هرکدوم راحت تر بودین همونو انتخاب کنین