تنفس
-
سلام بچه هاچندتاسوال دارم:
۱_درهنگام عطسه چرابایدبنداره ابتدای مری باز باشه؟
۲_بالاخره یاخته های نوع دوم دیواره حبابک هاسنگفرشین یانه؟توبعضی منابع گفتن آره و توبعضی خیر
۳_خومن اصلافشارمنفی و مثبت روتوشش هامتوجه نمیشم!!!:(
بچه هالطفادرست جواب بدین -
-
-
۲_بالاخره یاخته های نوع دوم دیواره حبابک هاسنگفرشین یانه؟توبعضی منابع گفتن آره و توبعضی خیر
بچه هالطفادرست جواب بدینKosar Mahmoudi در حدِ سوادِ ناقصِ خودم سعی میکنم جواب بدم.
راجع به سوال اول،من تا حالا توی هیچ منبعی نشنیدم و ندیدم که بگن موقع عطسه،بنداره ی ابتدای مری باز میشه.چیزی که دیدم برای تست ها نیازه،اینه که شما بدونی در عطسه بر خلاف سرفه،راه بینی و نای هر دو باز هست،یعنی زبان کوچک پایین و اپی گلوت به سمتِ بالاست.
در مورد سوال دوم،چیزی که من شنیدم این هست که یاخته های تیپ ۲،در واقع تمایز یافته ی یاخته های تیپ ۱ هستن.آقای موقاری تعریفِ تمایز رو اینطور عنوان کردن که:تغییرِ شکل و ساختار برای به عهده گرفتنِ یک مسئولیت.
راجع به سوال سوم هم منظورتون رو نفهمیدم،منظورتون پمپ فشار مثبت و فشار منفی قفسه سینه در انسان هستش؟ -
بچه هالطفادرست جواب بدیندرسته یاخته های نوع دوم دیواره ی حبابک ها سنگفرشین.
-
اینم ازتصاویرنکات -
اینم ازتصاویرنکاتKosar Mahmoudi عجیبه😂توی کتابِ زیست خیلی سبزِ ما که الآن یازدهم هستیم،اینو نداشت🙄یعنی اصلا حتی توی درسنامش هم اشاره نکرده بود به این بحث،این یه تیکه رو هم از استاد موقاری یاد گرفتم😅