حل مشکل ضعف در درس فیزیک
-
سلام. من یه سوالی داشتم اونم این بود که من فیریکم خیلی ضعیفه و واقعا تست آنچنانی نمی تونم بزنم آیا امکانش هست که با مرور زمان و با نگاه کردن به همه فیلم های حل تست آقای کازرانیان این مشکل حل بشه؟؟
Pourya BN و علیکم السلام
البته که امکانش هست
فکر کن میری کلاس خصوصی! بلاخره یه تغییری میکنی دیگهکازرانیانم دبیر خوبیه بنظرم، اما من بیشتر طلوعی رو پیشنهاد میکنم
-
سلام. من یه سوالی داشتم اونم این بود که من فیریکم خیلی ضعیفه و واقعا تست آنچنانی نمی تونم بزنم آیا امکانش هست که با مرور زمان و با نگاه کردن به همه فیلم های حل تست آقای کازرانیان این مشکل حل بشه؟؟
Pourya BN سلام
فقط نگاه کردن فکر نکنم مشکلی رو حل کنه
باید خودت هم دست به قلم بشی -
Pourya BN سلام
فقط نگاه کردن فکر نکنم مشکلی رو حل کنه
باید خودت هم دست به قلم بشیتوی دروس اختصاصی باید دستت کار کنه تا به تسلط برسی...
-
Pourya BN این اشتباه رو نکنیا! اول سر کلاس های مدرسه خوب یاد بگیر حال نمیکنی با هر دبیری که دوست داری تو همین آلا درس نامه رو خوب یاد بگیر البته خیلی سر درسنامه وقت نزار فرمول ها رو که فهمیدی برو تو تشریح یکم تشریح کار کردی برو تست هم تست هم تشریح اول خودت حل کن نتونستی برو جوابش رو ببین (کتاب کاره یا جزوه آلا فرق نداره) حتی اگر در نگاه اول نتونستی حل کنی عیب نداره جواب رو ببین پشت بندش پاسخ نامه رو ببند و خودت حل کن سعی کن یادت بیاد چی به چیه یه دوتا این طوری بری قشنگ تست ها و تشریحی ها دستت میاد حتما سوالاتی رو حل کن که جواب درستش رو داری این کار هم برا ریاضی هم برا شیمی جواب میده خودت باید حل کنی این که یکی دیگه حل کنه اصلا فایده نداره (: اولش سخته ولی بعدش انقدر لذت بخشه دلت نمیخواد جزوه رو از خودت دور کنی
-
سلام ممنون از کمک و پیشنهادتون. خب مشکل من از جایی شروع شد که امسال تازه فهمیدم معلم فیزیک سال دهم و یازدهم نظام قدیم تدریس میکردن و من وقتی به کتاب نگاه میکردم چیزی زیادی واقعا نمی فهمیدم و وقتی از ایشون می پرسیدم می گفتن من همون حرف هارو میگم فقط تو کتاب یکم متفاوت نوشته. امسال هم با آقای کازرانیان درسنامه خوب میدیدم تو تست گیر میکردم و نمی تونستم مثل زیست و شیمی بزنم و واقعا یه ذره نا امید شدم از خودم و اومدم اینجا تا بپرسم از بچه های آلا ببینم مشکلم رو چطوری برطرف کنم و خوشبختانه الان یه ذره هر چند کم میتونم بهتر تست بزنم و چند روز قبل رو به این موضوع اختصاص دادم کلا. ممنون از لطف و جواب همتون واقعا کمک کردید
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد