عربیم صفره 😭
-
سلام بچه ها
من به دلیل اینکه هنرستانی بودم (ما تو هنرستان توی سه سال فقط یه عربی داریم) عربیم ضعیفه و امسال میخوام کنکور سراسری هنر بدم
بنظرتون با فیلمای استاد ناصح زاده میتونم درصد خوبی بگیرم؟؟ -
سلام بچه ها
من به دلیل اینکه هنرستانی بودم (ما تو هنرستان توی سه سال فقط یه عربی داریم) عربیم ضعیفه و امسال میخوام کنکور سراسری هنر بدم
بنظرتون با فیلمای استاد ناصح زاده میتونم درصد خوبی بگیرم؟؟Mahdiyeh 03 در عربیم صفره 😭 گفته است:
سلام بچه ها
بنظرتون با فیلمای استاد ناصح زاده میتونم درصد خوبی بگیرم؟؟ -
سلام، بله حتما میتونین نتیجه ی خوبی رو بگیرین
برای نظام جدید همین جمع بندی 14+6 ساعتشونو ببینین نتیجه ی خوبی میگیرین
به شرط حل تست زیاد
-
سلام بچه ها
بنظرتون با فیلمای استاد ناصح زاده میتونم درصد خوبی بگیرم؟؟Mahdiyeh 03 اره حتما فیلمای آموزشی رو ببین چون از رو جزوه خوندن زیادی مفهوم نمیشه من خودم دوست دارم یکی توضیح بده ولی فیلم رو هم دیدی نکته و جزوه ای که داری حتما حتما بخون کلمات زیاد بخون تست زیاد حل کن با انواع سوال ها آشنا بشو و کلا همه چی رو خوب بخون نمیدونم کی کنکور داری اگر امسال داری زمان زیاده هر شب یک ساعت بخونی و تست بزنی عااالی میشه
-
سلام، بله حتما میتونین نتیجه ی خوبی رو بگیرین
برای نظام جدید همین جمع بندی 14+6 ساعتشونو ببینین نتیجه ی خوبی میگیرین
به شرط حل تست زیاد
@amir-bernousi
ممنون از راهنمایی 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 -
Mahdiyeh 03 اره حتما فیلمای آموزشی رو ببین چون از رو جزوه خوندن زیادی مفهوم نمیشه من خودم دوست دارم یکی توضیح بده ولی فیلم رو هم دیدی نکته و جزوه ای که داری حتما حتما بخون کلمات زیاد بخون تست زیاد حل کن با انواع سوال ها آشنا بشو و کلا همه چی رو خوب بخون نمیدونم کی کنکور داری اگر امسال داری زمان زیاده هر شب یک ساعت بخونی و تست بزنی عااالی میشه
@sani-painting
بله امسال دارم
خیلی ممنون🙏🏻🙏🏻🙏🏻 -
@sani-painting
بله امسال دارم
خیلی ممنون🙏🏻🙏🏻🙏🏻