تست
-
Alireza K 1 در تست گفته است:
@m-an اینقدر که ما گفتیم منتقل کرده باشید
اونجا پر از منتقلات افکار ما هستش
هرفرسنک داره افتضاح تر میشهخدایی دیگه بی انصافی نکنید برعکس هر فرسنگ روند خیلی بهتر پیش رفته
این پست پاک شده! -
@m-an
۱۲۰درصد -
Alireza K 1
اما من فکر نمی کنم
اینطور باشهروند اگر بهتر نشده باشه بدتر نشده
جلوتر که بریم بهتر هم میشه@m-an بلع انشالله سکته نکنیم خیلیه
خدایا خودت مارو حفظ کن و همممم دبیراااای الا رو
واقعا ممنونیم از دبیرا که بهترین تدریس رو میکنند
من مطمعنم آقای پویان نظر سوالارو حل کردن ولی تو ادیت و فیلما عوامل نذاشتن
سوالات هم مال کنکور ۹۸ بود قابل توجه -
Dr Aryan 0 اصلا اشتباه کردیم خودتونو به الا عادت دادیم تو حیاتی ترین سال کنکور دیگه آموزش با کتابا و دبیرا باهامون سازگار نیست و این الا هم که هر ۱۰ روز یه فیلم میذاره میگه خب حالا بشینین نکا کنین دوهفته بعد بیاین فیلم بعدی میدم
ترازم صدردصد این آزمون میاد پایین کلی مطالب نذاشتین هنوز تستای ریاضیات که اصلا نذاشتین
من موندم چیکار میکنین با اون همه سیستم و استودیو فک کنم. فقط ۵یا۶تا تخته معمولی دارید با همه تجهیزات و یه تخته هوشمند
خب مگه چقدر کار میخوادبله ما نیستیم و..... حرف همیشگی تون
Alireza K 1
توی سال هایِ غیرحیاتیِ تحصیلتون، آموزش با کتاب و مدرسه باهاتون سازگار بود ؟ اگر اینطور بود چرا آمدید سراغ آلا ؟ -
Alireza K 1
توی سال هایِ غیرحیاتیِ تحصیلتون، آموزش با کتاب و مدرسه باهاتون سازگار بود ؟ اگر اینطور بود چرا آمدید سراغ آلا ؟Nassim من تازه تابستون با الا آشنا شدم و حد حسابان رو یاد نداشتم با الا رفتم
بعدم وقتی به فیلم عادت کردم از مهر چون مدرسه نرفتیم
خب گفتیم الا راه ابریشم داره و دبیراشم تایید شده ان چون صفر تا صد رو دیدیم
من که نمیگم تدریس بده اتفاقا عالیه از هر موسسه آنلاین و دی وی دی ۱۰۰۰ درصد بهتره من میگم باوا مطالب دیر میاد
فهوای کلام درک کن اول بعد دهان مبارک را برا سخن گویی بگشای
با تشکر -
@m-an بلع انشالله سکته نکنیم خیلیه
خدایا خودت مارو حفظ کن و همممم دبیراااای الا رو
واقعا ممنونیم از دبیرا که بهترین تدریس رو میکنند
من مطمعنم آقای پویان نظر سوالارو حل کردن ولی تو ادیت و فیلما عوامل نذاشتن
سوالات هم مال کنکور ۹۸ بود قابل توجه -
بوی دعوا میاد:face_without_mouth:
-
چقدر شما با اطمینان در مورد همه مسائل صحبت می کنید
@m-an خب آقای پویان نظر بزاچی اونا رو بیارن تو جزوه بعد حل نکنن ؟؟؟
-
Nassim من تازه تابستون با الا آشنا شدم و حد حسابان رو یاد نداشتم با الا رفتم
بعدم وقتی به فیلم عادت کردم از مهر چون مدرسه نرفتیم
خب گفتیم الا راه ابریشم داره و دبیراشم تایید شده ان چون صفر تا صد رو دیدیم
من که نمیگم تدریس بده اتفاقا عالیه از هر موسسه آنلاین و دی وی دی ۱۰۰۰ درصد بهتره من میگم باوا مطالب دیر میاد
فهوای کلام درک کن اول بعد دهان مبارک را برا سخن گویی بگشای
با تشکرAlireza K 1
شما فهوای کلامتون رو می تونید با روش بهتری ارائه بدید.
حتی اگر انتقادی شدیدتر از این هم باشد.
به نظر خودم که از آلاء استفاده می کنم درست نیست این طریقه بیان انتقاد -
Alireza K 1
توی سال هایِ غیرحیاتیِ تحصیلتون، آموزش با کتاب و مدرسه باهاتون سازگار بود ؟ اگر اینطور بود چرا آمدید سراغ آلا ؟Nassim آلا خوبه دبیراش هم عالیه بابا مشکل با برنامه ریزی و عدم وجود نظم توی برنامه ها آلا هست، اینا باید یه کاری کنن که درسنامه همه دروس تا وسط هفته دوم تمام بشه بعدش هم تست بیاد ، برنامه ریزی و نظم مشکل داره وگرنه کیفیت که بالا هست
-
Nassim آلا خوبه دبیراش هم عالیه بابا مشکل با برنامه ریزی و عدم وجود نظم توی برنامه ها آلا هست، اینا باید یه کاری کنن که درسنامه همه دروس تا وسط هفته دوم تمام بشه بعدش هم تست بیاد ، برنامه ریزی و نظم مشکل داره وگرنه کیفیت که بالا هست
Amir Tajfar مرسی دقیقا اینجوری بشه خیلی خوبه و تستا تا یکشنبه بیاد که ما پرینت بزنیم و تا آخرش بکوب تست بزنیم
-
Alireza K 1
شما فهوای کلامتون رو می تونید با روش بهتری ارائه بدید.
حتی اگر انتقادی شدیدتر از این هم باشد.
به نظر خودم که از آلاء استفاده می کنم درست نیست این طریقه بیان انتقادNassim اگه من بد مطرح کردم اوکی شرمندم
ولی من فقط با زمانبندی الا مشکل دارم -
@M-an مدیر الان خدایی خودت قضاوت کن ببین، درسنامه ها دیر منتشر شده یا اصلا منتشر نشده و دو روز دیگه هفته دوم تمام میشه، ما نهایت برسیم درسنامه هارو ببینیم دیگه وقتی برای تست نمی مونه این درحالی که بچه ها دارن روزی سه الی پنج جلسه از هر درس میبینن، برنامه ریزی و زمانبندی شما مشکل داره واقعا سه فرسنگ که مشکل داره دوماه که مشکل داره خب یه کاری بکنید دیگه، پیش ازمون که هیچی پس ازمون هم وقت نمیکنیم کنکورچه هم وقت نمیشه، من گزینه دو میرم بازم نمیرسم واقعا برنامه ندارید، توضیحات لحظه ای که تعطیله کلا برنامه هم که ندارید، یا ما باید قید ازمون رو بزنیم یا قید راه ابریشم رو، این روند واقعا فرسایشی شده، اصلا تخصصی هارو ما تسلط پیدا نمیکنیم با این روند، وقتی نمی رسیم تست بزنیم چطور تسلط پیدا کنیم؟ خب یه کاری بکنید دیگه دوماه تا سه ماه داره میگذره شما همچنان برنامه ای ندارید و محتوا دیر منتشر میشه، یه چیزی هم که میگیم زود میگید کیفیت، کیفیت بالا هست درست ولی زمانی که ما فرصت نداریم چیکار کنیم؟ سه فرسنگ میگذره همچنان ما مشکل عقب افتادن و عدم برنامه داریم
-
جان من تستای گسسته فردا بذارید و هرچی نذاشتین ولش کنید بعدا بذارین
ولی فیلمای. گسسته و تستاش بذارین لطفااااا خواهشاً یه لطفی بکنید ما حداقل گسسته ۲۰درصد بزنیم این آزمون هر آزمون گسسته نمیزنم ولی این آزمون خواهشاً بذارید لطفا تا فردا فیلما و تستای گسسته بذارید
@M-an @M-an @ma.n -
@M-an مدیر الان خدایی خودت قضاوت کن ببین، درسنامه ها دیر منتشر شده یا اصلا منتشر نشده و دو روز دیگه هفته دوم تمام میشه، ما نهایت برسیم درسنامه هارو ببینیم دیگه وقتی برای تست نمی مونه این درحالی که بچه ها دارن روزی سه الی پنج جلسه از هر درس میبینن، برنامه ریزی و زمانبندی شما مشکل داره واقعا سه فرسنگ که مشکل داره دوماه که مشکل داره خب یه کاری بکنید دیگه، پیش ازمون که هیچی پس ازمون هم وقت نمیکنیم کنکورچه هم وقت نمیشه، من گزینه دو میرم بازم نمیرسم واقعا برنامه ندارید، توضیحات لحظه ای که تعطیله کلا برنامه هم که ندارید، یا ما باید قید ازمون رو بزنیم یا قید راه ابریشم رو، این روند واقعا فرسایشی شده، اصلا تخصصی هارو ما تسلط پیدا نمیکنیم با این روند، وقتی نمی رسیم تست بزنیم چطور تسلط پیدا کنیم؟ خب یه کاری بکنید دیگه دوماه تا سه ماه داره میگذره شما همچنان برنامه ای ندارید و محتوا دیر منتشر میشه، یه چیزی هم که میگیم زود میگید کیفیت، کیفیت بالا هست درست ولی زمانی که ما فرصت نداریم چیکار کنیم؟ سه فرسنگ میگذره همچنان ما مشکل عقب افتادن و عدم برنامه داریم
-
Amir Tajfar
امیدوارم روند انتشار به طوری پیش بره که رضایت شما رو هم کسب کنیم@m-an موضوع فقط رضایت من یک نفر نیست، اگر فقط من ناراضی بودم مشکل از من بود ولی درحال حاضر همه بچه ها ناراضی ان و مجموعه در برنامه ریزی مشکل داره پس فکر نکنید که فقط رضایت من این وسط نه، سه فرسنگ گذشته ولی تغیری رخ نداده.اگر شما طبق برنامه پیش برید و به موقع محتوا رو منتشر کنید و برنامه داشته باشید و کسی گفت من نمیرسم و عقب افتادم و فلان و ... اون وقت مشکل از اون شخص اما الان کل مجموعه نظم و برنامه نداره بعد از سه فرسنگ هم درست نشده، لطفا محتوا رو طوری منتشر کنید که دانش اموزی که در روز از هر درس سه تا پنج جلسه میبینه بتونه تا اواسط هفته دوم درسنامه هارو تمام کنه و بقیش رو اختصاص بده به تست
-
@m-an موضوع فقط رضایت من یک نفر نیست، اگر فقط من ناراضی بودم مشکل از من بود ولی درحال حاضر همه بچه ها ناراضی ان و مجموعه در برنامه ریزی مشکل داره پس فکر نکنید که فقط رضایت من این وسط نه، سه فرسنگ گذشته ولی تغیری رخ نداده.اگر شما طبق برنامه پیش برید و به موقع محتوا رو منتشر کنید و برنامه داشته باشید و کسی گفت من نمیرسم و عقب افتادم و فلان و ... اون وقت مشکل از اون شخص اما الان کل مجموعه نظم و برنامه نداره بعد از سه فرسنگ هم درست نشده، لطفا محتوا رو طوری منتشر کنید که دانش اموزی که در روز از هر درس سه تا پنج جلسه میبینه بتونه تا اواسط هفته دوم درسنامه هارو تمام کنه و بقیش رو اختصاص بده به تست
-
Amir Tajfar
بله منظور از شما که فقط خود شما نیست
منظورم افرادی هست که این مورد رو گفتنتغییر که رخ داده نگین تغییر نداشته
اما بله باید بهتر بشه@m-an مدیر خدایی فرسنگ قبل و الان روند انتشار تغییر نکرده فقط تونستید دوازدهم رو برسونید تازه اونم تستاش نبود فقط درسنامه بود
کجاش خوبه -
واقعا دارید لج میکنید ای بابا چرا هیچی نمیذارید ببخشید ببخشید تو این چند روز عوامل چه کاری کردن برای ما
واقعا دیگه نمیدونم چی بگم
مدیر جواب بده ها
هی میگیمو انگار به دیوار داریم میگیم حرفمونو به اندازهوب خشک تحویل نمیگیرن
بعله دیگه منم باشم ......
@M-an M.an -
@m-an مدیر خدایی فرسنگ قبل و الان روند انتشار تغییر نکرده فقط تونستید دوازدهم رو برسونید تازه اونم تستاش نبود فقط درسنامه بود
کجاش خوبهAlireza K 1
سلام تستاش اومده؟