چندتا از جزوات استاد بزرگ، موقاری!
-
@saghi-mortazavi باشه ممنون عیب نداره
Nazila Aali
اگه واستون باز نمیشه میخواین من ازشون عکس بگیرم بزارم؟؟ -
Nazila Aali
کاری نکردم خواهش میکنم
-
Nazila Aali
اگه واستون باز نمیشه میخواین من ازشون عکس بگیرم بزارم؟؟ -
aaa bbb ممنون زحمتت میشه .نمیخوام وقتتونو بگیرم
-
-
aaa bbb مرسیییییی دستت درد نکنه
لطف کردی
Nazila Aali
خواهش -
@sani-painting خواهش میکنم
نمونه منظورت اینایی هست که نوشتم؟
راستی اینم بگم که تک تک حرف های استاد رو هم به این جزوه اضافه کردم
یعنی یه جونم به این تخته ی غنی شده با حرف های استاده -
@sani-painting
نه جزوه از کل نکاتی ک میگن منظورمه
چون من از درسا عقب موندم اصلا وقت جزوه نویسی ندارم و فقط دارم فیلما رو همینطوری میبینم و آلا هم برای فیلمای اقای موقاری جزوه نذاشتن -
aaa bbb من دارم همه رو تو کتاب و دفترم هم نوشتم فقط یه مشکل دارم من نمیتونم اینجا عکس بدم هر کاری میکنم نمیشه میشه شما یا اگر کس دیگه میتونه من رو راهنمایی بکنه؟تا بتونم عکس ها رو براتون بفرستم
️
️
-
aaa bbb خب خوبه پس من براتون می فرستم فقط فصل 3 گفتار 2 جونم به نمودارش مونده که اون رو هم میدم
-
@m-sina بله کلا جزوه های آقا موقاری عالی هستن حالا من یازدهمم چیزی سر در نمیارم این ها رو نخوندیم
من خودم فقط سلام و خداحافظی آقا موقاری رو نمی نویسم چون واقعا نکات خیلییییی عالی درجه یکی میگن
@sani-painting در چندتا از جزوات استاد بزرگ، موقاری! گفته است:
@m-sina بله کلا جزوه های آقا موقاری عالی هستن حالا من یازدهمم چیزی سر در نمیارم این ها رو نخوندیم
من خودم فقط سلام و خداحافظی آقا موقاری رو نمی نویسم چون واقعا نکات خیلییییی عالی درجه یکی میگن
اها بله
-
aaa bbb آهان نمیدونم مشکل چیه ولی حتما اینجا پی دی اف میدم چون عکسا زیاده اومدم بفرستم دیدم نمیاد ضد حال بود
-
aaa bbb [0_1605720355097_زیست یازدهم فصل 3 آقای موقاری .pdf](در حال بارگذاری 0%)
سلااام بالاخره آماده شد ببخشید دیر شد بعدی ها رو هم میدم حتما فقط دو تا جمله تستی تو کارگاه بود تو این نیست
محور زندگی سجده است که این جمله برای به یاد آوردن استخوان های محوری هست که س میشه ستون مهره ج میشه جناغ د میشه دنده ه میشه همه استخوان های سر یا همون جمجمه
یدونه دیگه هم می قرمز میکند حال و هوای دل خراب
که می میشه میوگلوبین یعنی ذخیره اکسیژن زیاد هست قرمز هم چون میوگلوبین داره قرمز هست می کند کند رو بر میداریم که این ویژگی هایی که داریم در میاریم کلا در مورد کند هستش خراب هم آب رو بر می داریم چون برای بدست آوردن ATP از روش هوازی میره که فرآورده ما آب و کربن دی اکسید هم هست -
aaa bbb [0_1605720355097_زیست یازدهم فصل 3 آقای موقاری .pdf](در حال بارگذاری 0%)
سلااام بالاخره آماده شد ببخشید دیر شد بعدی ها رو هم میدم حتما فقط دو تا جمله تستی تو کارگاه بود تو این نیست
محور زندگی سجده است که این جمله برای به یاد آوردن استخوان های محوری هست که س میشه ستون مهره ج میشه جناغ د میشه دنده ه میشه همه استخوان های سر یا همون جمجمه
که می میشه میوگلوبین یعنی ذخیره اکسیژن زیاد هست قرمز هم چون میوگلوبین داره قرمز هست می کند کند رو بر میداریم که این ویژگی هایی که داریم در میاریم کلا در مورد کند هستش خراب هم آب رو بر می داریم چون برای بدست آوردن ATP از روش هوازی میره که فرآورده ما آب و کربن دی اکسید هم هست@sani-painting در چندتا از جزوات استاد بزرگ، موقاری! گفته است:
که می میشه میوگلوبین یعنی ذخیره اکسیژن زیاد هست قرمز هم چون میوگلوبین داره قرمز هست می کند کند رو بر میداریم که این ویژگی هایی که داریم در میاریم کلا در مورد کند هستش خراب هم آب رو بر می داریم چون برای بدست آوردن ATP از روش هوازی میره که فرآورده ما آب و کربن دی اکسید هم هستاین چیه که آپلود کردی؟
البته به صورت آپلود نشده فرستادیش! -
که می میشه میوگلوبین یعنی ذخیره اکسیژن زیاد هست قرمز هم چون میوگلوبین داره قرمز هست می کند کند رو بر میداریم که این ویژگی هایی که داریم در میاریم کلا در مورد کند هستش خراب هم آب رو بر می داریم چون برای بدست آوردن ATP از روش هوازی میره که فرآورده ما آب و کربن دی اکسید هم هست