درس خواندن برای کنکور ۱۴۰۱ بعد از ۱۰سال
-
سلام .من فارغالتحصیل رشته ی ریاضی فیزیک سال ۸۸هستم.ومیخام در کنکورنظام جدید سال ۱۴۰۱ در رشته ی تجربی شرکت کنم .چیزی از درسای دوران دبیرستان هم یادم نیست چجوری میتونم درسای پایه ۱۰و۱۱و۱۲رو بخونم؟؟؟بهرین راه رو بهم بگید لطفا .برای قدم اول از کجا شروع کنم.؟؟؟؟ممنون
-
سلام .من فارغالتحصیل رشته ی ریاضی فیزیک سال ۸۸هستم.ومیخام در کنکورنظام جدید سال ۱۴۰۱ در رشته ی تجربی شرکت کنم .چیزی از درسای دوران دبیرستان هم یادم نیست چجوری میتونم درسای پایه ۱۰و۱۱و۱۲رو بخونم؟؟؟بهرین راه رو بهم بگید لطفا .برای قدم اول از کجا شروع کنم.؟؟؟؟ممنون
Andiya Biglary به نظر من کلاس تست بگیر برای درسای تخصصی و برای درسای عمومی هم از کتابای کمک درسی خیلی سبز و گاج استفاده کن
من برای درسای عمومی از کتابای جیبی خیلی سبز استفاده میکنم هم تست دارن هم درسنامه
من خودم الان یازدهم ریاضی هستم
درسای تخصصی رو تو کلاس درست یاد نمیگیرم ولی وقتی کلاس تست میرم راحت متوجه میشم
البته بستگی داره معلم تستت هم کی باشه -
منم یازدهمی هستم الان , کتاب میکرو گاج زیست رواگر خوب مطالعه کنید و تست بزنید به نظر من می تونید روی زیست مسلط بشید .من خودم خیلی راضی ام. اما تنها ایراد این کتاب اینه که تست های زیادی نداره... . با فیلم های آلا مباحث رو خیلی بهتر متوجه میشید ولی بعضی تغییرات کتاب درسی امسال روی فیلم ها لحاظ نشده , باید حواستون باشه... موفق باشین