تست
-
Alireza K 1
سلام تستاش اومده؟Dr Aryan 0
Nothingggggg -
سلام، به نظرم درسنامه های راه ابریشم زمان زیاده میبره و دیگه وقت کمی برای تست زنی میمونه، من که گزینه دو هستم فقط هفته سوم میرسم تست بزنم قلم چی ها که دیگه هیچی، اگه میشه طوری درسنامه و برنامه رو بچینید که لاقل ما از وسط های هفته دوم مثلا سه شنبه دیگه تست زدن رو شروع کنیم مثلا الان هفته دوم هم داره تموم میشه، درسنامه شیمی ناقصه فیزیک پایه منتشر نشده خب دیدن این ها وقت میگیره از طرفی یک الی دو روز هم نیاز به مرور جزوه داریم ، و واقعا فرصت نمیشه برای تست لطفا یه فکر و برنامه ای برای این موضوع بکنید
M.anAmir Tajfar Alireza K 1
سلام. الان تمام این مسائلی که گفتین در نهایت چ ارتباطی داره به انجمن و مدیر انجمن؟ مگه اینا ک گفتین تو حوزه کارای ایشونه؟ ❌کار درست: ✅
- به نظر خودتون عاقلانه تر نبود میرفتین یه تیکت پشتیبانی (alaatv.com/t) میزدین پیشنهاد خودتون رو میگفتین؟؟ (توی بخش تیکت هم بخش آموزش هستش هم بخش راه ابریشم)

پ.ن:
من خودم چند بار تو راه ابریشم به مشکل بر خوردم تیکت زدم با جون و دل بررسی کردن تو سریع ترین حالت ممکن هم جوابم رو دادن!! حتی یه بار روزع تعطیل بود خود آقای ابوذرخانی فرد که مدیر عامل آلاء هستن ساعت 05:30 صبح جواب تیکت من رو داد!!! پیگیری با جون و دل میگم یعنی منظورم تا این حد... :/ :/ :/ -
این پست پاک شده!
-
Amir Tajfar Alireza K 1
سلام. الان تمام این مسائلی که گفتین در نهایت چ ارتباطی داره به انجمن و مدیر انجمن؟ مگه اینا ک گفتین تو حوزه کارای ایشونه؟ ❌کار درست: ✅
- به نظر خودتون عاقلانه تر نبود میرفتین یه تیکت پشتیبانی (alaatv.com/t) میزدین پیشنهاد خودتون رو میگفتین؟؟ (توی بخش تیکت هم بخش آموزش هستش هم بخش راه ابریشم)

پ.ن:
من خودم چند بار تو راه ابریشم به مشکل بر خوردم تیکت زدم با جون و دل بررسی کردن تو سریع ترین حالت ممکن هم جوابم رو دادن!! حتی یه بار روزع تعطیل بود خود آقای ابوذرخانی فرد که مدیر عامل آلاء هستن ساعت 05:30 صبح جواب تیکت من رو داد!!! پیگیری با جون و دل میگم یعنی منظورم تا این حد... :/ :/ :/Amirreza Vafaei Moghadam با این اوصاف من قید ازمون گزینه دو رو زدم حداقل تخصصی هاشو .تخصصی هارو از روی همون راه ابریشم پیش میرم حالا هرچقدر طول میکشه چون در نهایت کنکور که مهمه و نباید کیفیت رو فدای بودجه بندی ازمون کرد،
-
ولی مدیر واقعا چرا این فرسنگ انقدر دیر داره منتشر میشه؟ مشکلی تو مجموعه پیش اومده؟ @M-an
-
ولی مدیر واقعا چرا این فرسنگ انقدر دیر داره منتشر میشه؟ مشکلی تو مجموعه پیش اومده؟ @M-an
Amir Tajfar دوربین ها خوابشون میاد پا نمیشن 😏
-
@M-an مدیر میشه جزوه فیلن هایی که دیشب منتشر شده رو قرار بدید تا ظهر پرینت بزنیم که عصری بخونیم، چرا فیلمش هست ولی جروش نیست؟😶
-
Amir Tajfar Alireza K 1

پ.ن:
من خودم چند بار تو راه ابریشم به مشکل بر خوردم تیکت زدم با جون و دل بررسی کردن تو سریع ترین حالت ممکن هم جوابم رو دادن!! حتی یه بار روزع تعطیل بود خود آقای ابوذرخانی فرد که مدیر عامل آلاء هستن ساعت 05:30 صبح جواب تیکت من رو داد!!! پیگیری با جون و دل میگم یعنی منظورم تا این حد... :/ :/ :/Amirreza Vafaei Moghadam مشکل اینجاست تو تیکت هم آدم حسابت نمیکنن
حداقل هر چی جزوه هست رو بارگذاری کنید باوا -
صلواتی ختم کن جزوه ریاضیات رسید
-
واییی وای تست های ریاضیات ریاضی حدود ۵۰۰ تا تست😂😂😂🤕😬خدایا خودت رحم کن😂😂
-
صلواتی ختم کن جزوه ریاضیات رسید
Alireza K 1 پونصد تا تست😂😂🤕
-
درسنامه ها خیلی کاملن و واقعا نیازن
کاهش بدن که وو اموزش مشکل پیش میاد
شما سرعت فیلم رو زیاد کنید تند تر ببینین 🙂 -
-
@M-an مدیر میشه جزوه فیلن هایی که دیشب منتشر شده رو قرار بدید تا ظهر پرینت بزنیم که عصری بخونیم، چرا فیلمش هست ولی جروش نیست؟😶
-
Amir Tajfar
مشکلی هم اگر باشه حل میشهتمام مطالبی که تا به حال منتشر شده رو کامل دیدین؟
@m-an کامل دیدم که میگم دیر منتشر میشه
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد