گیرنده های حواس ویژه و پیکری
-
سلام
دوستان این تست مشکل داره?!
پاسخ گزینه یک هست اما ما میدونیم که گیرنده شیمیایی هم در حواس ویژه و هم در حواس پیکری وجور داره.
تست 148
FaMi در گیرنده های حواس ویژه و پیکری گفته است:
سلام
دوستان این تست مشکل داره?!
پاسخ گزینه یک هست اما ما میدونیم که گیرنده شیمیایی هم در حواس ویژه و هم در حواس پیکری وجور داره.
تست 148
-
تست مشکل داره چشایی شیمیایی هست
-
H_R در گیرنده های حواس ویژه و پیکری گفته است:
منم همین حدس رو زدم
البته مشکل به علت حواس ویژه نیست.اینکه گفته حواس پیکری گیرنده شیمیایی ندارن غلطه
خب گیرنده های حساس به کاهش اکسیژن یکی از نمونه های گیرنده های شیمیایی در حواس پیکری هست -
H_R در گیرنده های حواس ویژه و پیکری گفته است:
منم همین حدس رو زدم
البته مشکل به علت حواس ویژه نیست.اینکه گفته حواس پیکری گیرنده شیمیایی ندارن غلطه
خب گیرنده های حساس به کاهش اکسیژن یکی از نمونه های گیرنده های شیمیایی در حواس پیکری هست -
FaMi ن این گیرنده در قوس ائورت و سرخرگ گردنی هس پس جزو حواس ویژه ب حساب میاد تست درسته
-
حامد شهرکی 0 حواس ویژه که فقط شنوایی بینایی تعادل و بویایی و چشایی هست!!!
-
FaMi ن غلطه الان ت گیرنده اکسیژن رو داخل پات داری؟
حامد شهرکی 0 در گیرنده های حواس ویژه و پیکری گفته است:
این براساس کتاب هست.متن کتابه
-
این براساس کتاب هست.متن کتابه
-
FaMi ولی اینو آقای موقاری گفتن اتفاقا من اینارو زدم ب دیوار اتاقم و الانم دارم میبینم.
FaMi ولی اینو آقای موقاری گفتن اتفاقا من اینارو زدم ب دیوار اتاقم و الانم دارم میبینم.
بله اون موقع که استاد داشتن گیرنده هاروتدریس میکردن گفتن اما ابتدای گفتار دو فقط همون 5حس رو جز حواس ویژه گفته
-
بله اون موقع که استاد داشتن گیرنده هاروتدریس میکردن گفتن اما ابتدای گفتار دو فقط همون 5حس رو جز حواس ویژه گفته