یه سوال
-
دوستان شما زبان رو برا چی میخونین؟ کنکور فقط؟ اگه برا خودتوت میخونین مکالمه تون چقدر خوب شده؟
-
دوستان شما زبان رو برا چی میخونین؟ کنکور فقط؟ اگه برا خودتوت میخونین مکالمه تون چقدر خوب شده؟
Arian Abedi سلام دوست عزیز
راستش من برا خودم میخونم نه فقط برا کنکور چون به نظرم جز کنکور تو هر موقعیتی به دردم میخوره و خواهد خورد.
اگه میخوای مکالمت خوب شه باید دامنه لغاتت رو گسترش بدی و البته نکات گرامری رو هم بلد باشی.
برا یاد گرفتن لغات جدید و تسریع به خاطر سپاری به نظرم فیلم و کارتون انگلیسی خیلی موثره ( اوایل میتونی با زیرنویسش رو تهیه کنیو بعدا اصلیشو بدون زیرنویس فارسی نگاه کنی تا ببینی چی فهمیدی)
پیشنهاد میکنم مکالمات داخل فیلم رو تو کاغذ بنویسی این به writing هم کمک میکنه و در عین حال لغات جدید هم یاد میگیری.
نگران نباش شاید اوایل نتونی حتی یه جمله کامل بنویسی.
همون اولش هم از فیلم شروع نکن کارتون های ساده تر انتخاب کن تا راه بیفتی.
برا گرامر هم باید از منبع مکتوب یا یه سایت معتبر استفاده کنی.
متاسفانه نقطه ضعف فیلم و کارتون اینه که نمیتونی گرامر ازش یاد بگیری.
امیدوارم مفید بوده باشه.
موفق باشی -
Arian Abedi سلام دوست عزیز
راستش من برا خودم میخونم نه فقط برا کنکور چون به نظرم جز کنکور تو هر موقعیتی به دردم میخوره و خواهد خورد.
اگه میخوای مکالمت خوب شه باید دامنه لغاتت رو گسترش بدی و البته نکات گرامری رو هم بلد باشی.
برا یاد گرفتن لغات جدید و تسریع به خاطر سپاری به نظرم فیلم و کارتون انگلیسی خیلی موثره ( اوایل میتونی با زیرنویسش رو تهیه کنیو بعدا اصلیشو بدون زیرنویس فارسی نگاه کنی تا ببینی چی فهمیدی)
پیشنهاد میکنم مکالمات داخل فیلم رو تو کاغذ بنویسی این به writing هم کمک میکنه و در عین حال لغات جدید هم یاد میگیری.
نگران نباش شاید اوایل نتونی حتی یه جمله کامل بنویسی.
همون اولش هم از فیلم شروع نکن کارتون های ساده تر انتخاب کن تا راه بیفتی.
برا گرامر هم باید از منبع مکتوب یا یه سایت معتبر استفاده کنی.
متاسفانه نقطه ضعف فیلم و کارتون اینه که نمیتونی گرامر ازش یاد بگیری.
امیدوارم مفید بوده باشه.
موفق باشیJahid Khalilian راستی فراموش کردم بگم میتونی آهنگ انگلیسی هم گوش بدی من تو اوقات فراغت این کار رو میکنم هم انرژی میگیرم هم یه چیزی یاد میگیرم