مشاوره ایی
-
سلام به آلا من هرچی تمرین میکنم و سوال جل میکنم از فیزیک جوابام درسته ولی توی امتحانات معلم که آنلاینه خراب میکنم کسی میتونه کمکم کنه علتشو وراه حلو بگ6
-
سلام به آلا من هرچی تمرین میکنم و سوال جل میکنم از فیزیک جوابام درسته ولی توی امتحانات معلم که آنلاینه خراب میکنم کسی میتونه کمکم کنه علتشو وراه حلو بگ6
Erfan Bitarafan در مشاوره ایی گفته است:
سلام به آلا من هرچی تمرین میکنم و سوال جل میکنم از فیزیک جوابام درسته ولی توی امتحانات معلم که آنلاینه خراب میکنم کسی میتونه کمکم کنه علتشو وراه حلو بگه
-
سلام به آلا من هرچی تمرین میکنم و سوال جل میکنم از فیزیک جوابام درسته ولی توی امتحانات معلم که آنلاینه خراب میکنم کسی میتونه کمکم کنه علتشو وراه حلو بگه
این پست پاک شده! -
-
Erfan Bitarafan
سلام دلیلش میتونه استرس و بی دقتی باشه -
Erfan Bitarafan
سلام دلیلش میتونه استرس و بی دقتی باشهaaa bbb خب راه حل از بین بردنشون چیه
-
Erfan Bitarafan
سلام وقتی سوال حل کردید پاسختونو بررسی کنین بعد برای معلم بفرستین و این که وقتی دارین سوال حل می کنین تصور کنین که دارین برای خودتون سوال حل می کنید تا استرستون برطرف شه. -
Erfan Bitarafan
سلام وقتی سوال حل کردید پاسختونو بررسی کنین بعد برای معلم بفرستین و این که وقتی دارین سوال حل می کنین تصور کنین که دارین برای خودتون سوال حل می کنید تا استرستون برطرف شه.پری ناز ممنون
-
Erfan Bitarafan
توکل کن
حل میشه -
Erfan Bitarafan
توکل کن
حل میشهاین پست پاک شده! -
Erfan Bitarafan
توکل کن
حل میشهDr Aryan 0 باشه ممنون
-
aaa bbb خب راه حل از بین بردنشون چیه
Erfan Bitarafan
خب باید مدیریت زمان داشته باشین
یه دلیلی ک باعث استرس و بی دقتی میشه اینه ک معمولا بیشتر دبیرها زمان امتحانات مجازی رو کم میدن تا مثلا بچها نتونن تقلب کننو این باعث استرس و بی دقتی میشه
باید بدونین ک برای هرسوال چقدر وقت بزارین و تمرکزتون رو حفظ کنین تا بی دقتی نکنین.
برای سوالاتی ک سخت هستن وقتتون رو هدر ندین و همیشه اول سوالاتی ک بلدین رو جواب بدین
تکنیک های زیادی واسه مدیریت زمان و افزایش تمرکز توی اینترنت هست -
Erfan Bitarafan
توکل کن
حل میشهDr Aryan 0 و تاپیک بچه های پایه
-
Erfan Bitarafan
توکل کن
حل میشه