ضعف در فهم سوال شیمی :(
-
سلام بچه ها من یه مشکلی با سوالات شیمی دارم تو بحث استوکیومتری با اینکه کسر های تبدیل رو حفظم (پیله های اقای پویان نظر) نمیدونم باید با کدوما تناسب ببندم و گیج میشم ممنون میشم راه نماییم کنید چطوری باید تشخیص بدم کدوم ها رو در تناسب قرار بدم
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء ریاضیا تجربیا -
سلام بچه ها من یه مشکلی با سوالات شیمی دارم تو بحث استوکیومتری با اینکه کسر های تبدیل رو حفظم (پیله های اقای پویان نظر) نمیدونم باید با کدوما تناسب ببندم و گیج میشم ممنون میشم راه نماییم کنید چطوری باید تشخیص بدم کدوم ها رو در تناسب قرار بدم
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء ریاضیا تجربیاMasih shirdel ازمن به شما ی نصیحت...اول تشریحی وکلی یادبگیر و بعدش برو شراغ راه حل های تستی.....
مخصوصا درسی مثل شیمی عزیز:grimacing_face: :grimacing_face: -
Masih shirdel ازمن به شما ی نصیحت...اول تشریحی وکلی یادبگیر و بعدش برو شراغ راه حل های تستی.....
مخصوصا درسی مثل شیمی عزیز:grimacing_face: :grimacing_face:zeinab dehghani یعنی برم استوکیومتری سال دهم ببینم؟
-
سلام
ی پیج بنام شیمی ۱۳۹۸ هست. توش استوکیومتدی رو درس داده.میخوای ی نگاهی بهش بندازید ببینید چجوریه.
نظراتی که پایینش نوشته بودن خیلی خوب بود.نام استاد آقای تهجا هست -
zeinab dehghani یعنی برم استوکیومتری سال دهم ببینم؟
Masih shirdel آره اگه بتونین یه دور از اول مرور کنین خیلی بهتر میشه فقط حواستون باشه که وسواس نگیرتتون
-
سلام
ی پیج بنام شیمی ۱۳۹۸ هست. توش استوکیومتدی رو درس داده.میخوای ی نگاهی بهش بندازید ببینید چجوریه.
نظراتی که پایینش نوشته بودن خیلی خوب بود.نام استاد آقای تهجا هست -
Hhh Hh ممنونم
Masih shirdel خواهش میکنم
-
Masih shirdel آره اگه بتونین یه دور از اول مرور کنین خیلی بهتر میشه فقط حواستون باشه که وسواس نگیرتتون
zeinab dehghani ممنونم
-
zeinab dehghani ممنونم
Masih shirdel خواهش میکنم ....
موفق باشید -
اگه منظورت کسر های تناسب یا پیش ساختس داریم تو همشون به مول تبدیل میکنیم اون ماده مورد نظر رو بعد مساوی مول ماده دیگه قرار میدیم مثل وقتی جرم میگه تقسیم بر جرم مولی میکنیم تا کل مول ها بدست بیاد و تقسیم بر ضریب می کینم تا مول یه واحد بدست بیاد و بقیه هم به همین شکل
-
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء ریاضیا تجربیاMasih shirdel استو کیومتری همش مفهومی سعی کن یاد بگیری نه اینکه حفظ کنی و بتونی تشخیص بدی کجا از چی استفاده کنی
-
اگه منظورت کسر های تناسب یا پیش ساختس داریم تو همشون به مول تبدیل میکنیم اون ماده مورد نظر رو بعد مساوی مول ماده دیگه قرار میدیم مثل وقتی جرم میگه تقسیم بر جرم مولی میکنیم تا کل مول ها بدست بیاد و تقسیم بر ضریب می کینم تا مول یه واحد بدست بیاد و بقیه هم به همین شکل
امیر زنگویی Amir Siavsh ممنونم
-
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء ریاضیا تجربیاMasih shirdel تست تست و تست!!!!
-
Masih shirdel تست تست و تست!!!!
@mohammad-m ممنون
-
@mohammad-m ممنون
Masih shirdel خواهش میکنم لازم به ذکره که اولش همه مون همینطوری بودیم
-
Masih shirdel خواهش میکنم لازم به ذکره که اولش همه مون همینطوری بودیم
@mohammad-m دمت گرم
-
طبیعیه
اولاش یکم سخت میشه بعد ها ملکه ذهنت میشه و راحت تر مینویسی -
Masih shirdel ازمن به شما ی نصیحت...اول تشریحی وکلی یادبگیر و بعدش برو شراغ راه حل های تستی.....
مخصوصا درسی مثل شیمی عزیز:grimacing_face: :grimacing_face:zeinab dehghani
کاملا حرف درست و مهمیه برای رشد و موفقیت -
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء ریاضیا تجربیاوقتی تست میزنی اول با روش کتاب درسی حل کن!
حدودا ۱۰ تا تست رو اگه بزنی متوجه میشی که هردو روش در اصل یکی هستن! :)
(یعنی کسرهای پیش ساخته رو بهتر درک میکنی! ☺) -
وقتی تست میزنی اول با روش کتاب درسی حل کن!
حدودا ۱۰ تا تست رو اگه بزنی متوجه میشی که هردو روش در اصل یکی هستن! :)
(یعنی کسرهای پیش ساخته رو بهتر درک میکنی! ☺)saad mollaei 0 ممنون حتما امتحان میکنم