فرسنگ سوم
-
مدیر جان انشالله کی کل محتوا فرسنگ ۳ تموم میشه و ما کامل فرسنگ سوم رو داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
M.an
@M-an -
این آزمون انقد دروس اختصاصی ریاضیات و شیمی واستادین چهارشنبه شب فرستادین که اصلا درصد خوبی نیاوردم ولی بهترین درصدام شد مال فیزیک یعنی دم آقای طلوعی گرم
لطفا سریع تر بذارین فرسنگای بعدی رو بخدا تستا آسون بوده چون اصلا نتونستم تست کار کنم به خاطر دیر کرد شما
درصد ریاضیم و شیمی پایین بود@m-an
@M-an
@M-an -
چرا فیلم ۹ زیست شناسی راه ابریشم باز نمیشه؟
دانلود هم نمیشه فکر میکنم مشکلی داره -
چرا فیلم ۹ زیست شناسی راه ابریشم باز نمیشه؟
دانلود هم نمیشه فکر میکنم مشکلی داره -
مدیر جان انشالله کی کل محتوا فرسنگ ۳ تموم میشه و ما کامل فرسنگ سوم رو داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
M.an
@M-anAlireza K 1 سلام. اینا رو ببین
-
مدیر میگم تستای شیمی فرسنگ سوم چقد درهم برهمه جزوه تست دهم کامل حل نشده یهدفعه رفته دوازدهم تستاش و جزوه تستای دوازدهم هم نیست تو پروفایل و تستای دهم هم که با توجه به اون مبحث مهمش همیشه مباحث مهم تست کم میذارین ولی برعکس بی اهمیتا زیاد تر حل میکنین چرا انقد اینجوری شده این فرسنگ
خداییش من چی بگم لطفا رسیدگی کنید
@M-an
@M-an
@M-an -
مدیر میگم تستای شیمی فرسنگ سوم چقد درهم برهمه جزوه تست دهم کامل حل نشده یهدفعه رفته دوازدهم تستاش و جزوه تستای دوازدهم هم نیست تو پروفایل و تستای دهم هم که با توجه به اون مبحث مهمش همیشه مباحث مهم تست کم میذارین ولی برعکس بی اهمیتا زیاد تر حل میکنین چرا انقد اینجوری شده این فرسنگ
خداییش من چی بگم لطفا رسیدگی کنید
@M-an
@M-an
@M-an -
Alireza K 1
اهمیت موضوع و تست ها رو دبیر تعیین می کنه@m-an مدیر چرا تست های شیمی دهم ناقص حل شده یهو پریده دوازدهم؟ ۴۰ تا از دهم حل شده ۴۰ تا از دوازدهم چرا؟ بقیش حل نمیشه؟ دلیلش چیه؟
-
@m-an مدیر چرا تست های شیمی دهم ناقص حل شده یهو پریده دوازدهم؟ ۴۰ تا از دهم حل شده ۴۰ تا از دوازدهم چرا؟ بقیش حل نمیشه؟ دلیلش چیه؟
-
@m-an مدیر چرا تست های شیمی دهم ناقص حل شده یهو پریده دوازدهم؟ ۴۰ تا از دهم حل شده ۴۰ تا از دوازدهم چرا؟ بقیش حل نمیشه؟ دلیلش چیه؟
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد