درسنامه
-
سلام
برای یازدهم تجربی چ کتاب هایی سراغ دارین ک درسنامه کامل داشته باشه؟؟مخصوصا برای شیمی و ریاضی و انگلیسی و دینی و زمین شناسی
تستاش زیاد مهم نیست ولی اگه چندتا نمونه سوال از انواع تیپ سوال ها داشته باشه هم خوبه
@دانش-آموزان-آلاء
@یازدهم
@تجربیا -
سلام
برای یازدهم تجربی چ کتاب هایی سراغ دارین ک درسنامه کامل داشته باشه؟؟مخصوصا برای شیمی و ریاضی و انگلیسی و دینی و زمین شناسی
تستاش زیاد مهم نیست ولی اگه چندتا نمونه سوال از انواع تیپ سوال ها داشته باشه هم خوبه
@دانش-آموزان-آلاء
@یازدهم
@تجربیا -
aaa bbb
سلام یکی از دوستام تو انسانیه و رتبه ی ۶۳۸ شده و برای زبان از کتاب خیلی سبز استفاده می کرده. شنیدم برای دین و زندگی هم خیلی سبز خوبه و همچنین این که از کتاب های لقمه ی مهروماه هم برای دروس عمومی غافل نشین. -
سلام
@دانش-آموزان-آلاء
@یازدهم
@تجربیاسلام
@دانش-آموزان-آلاء
@یازدهم
@تجربیادیگه کسی نظری نداره؟؟🥺
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام
@دانش-آموزان-آلاء
@یازدهم
@تجربیاaaa bbb به نظر منم خیلی سبز خوبه پارسال برای درسای تشریحیم خیلی کمک کرد
(چهارگزینه ایی خیلی سبز)
البته این تستم دارهو برای کنکورم خوبه وخیلی تکمیلی و قابل فهم درس میده
اگه اینطوری دوس دارین اینو پیشنهاد میکنم️
اگرم تشریحی کامل میخواین میتونین برین سایت خیلی سبز یا کتاب کنکور بقیه کتاباشونو ببینید -
سلام
@دانش-آموزان-آلاء
@یازدهم
@تجربیاaaa bbb برای زبان کتاب دکتر شهاب اناری، مبتکران یا خیلی سبز دکتر کیاسالار رو بخون. تست هم هرچه قدر بیشتر بهتر
-
aaa bbb برای زبان کتاب دکتر شهاب اناری، مبتکران یا خیلی سبز دکتر کیاسالار رو بخون. تست هم هرچه قدر بیشتر بهتر
Arian Abedi
برای زبان مبتکران خوبه یا مبتکران،کانگورو؟؟فرقشون چیه؟ -
aaa bbb به نظر منم خیلی سبز خوبه پارسال برای درسای تشریحیم خیلی کمک کرد
(چهارگزینه ایی خیلی سبز)
البته این تستم دارهو برای کنکورم خوبه وخیلی تکمیلی و قابل فهم درس میده
اگه اینطوری دوس دارین اینو پیشنهاد میکنم️
اگرم تشریحی کامل میخواین میتونین برین سایت خیلی سبز یا کتاب کنکور بقیه کتاباشونو ببینید -
aaa bbb سلام من کتاب میکرو زیست دارم دهم به نظرم خیلی خوبه ترکیب هم داره یه ذره اطلاعاتی داره که تو کنکور ممکنه که نیاد ولی تست و درسنامه اش کامل کامله من خیلی راضیم
-
Arian Abedi
برای زبان مبتکران خوبه یا مبتکران،کانگورو؟؟فرقشون چیه؟aaa bbb من خودم مبتکران و خیلی سبز رو همزمان زدم. کانگورو رو کار نکردم؛ ولی با یه منبع برو جلو. رو متن تمرکز زیادی کن. لغت هم هر چه قدر بخونی ضرر نمیکنی.
-
سلام
@دانش-آموزان-آلاء
@یازدهم
@تجربیاaaa bbb برای زیستو ریاضی و فیزیک و دینی خیلی سبز
برای زبان شهاب اناری
برای شیمی نمیدونم
برای ادبیات اگه بخوای برا کنکور بخونی کتابای جامع نشر الگو
من یازدهم اینا رو گرفتم البته شیمی رو هم سبز گرفتم ولی درسنامش تو پاسخ نامه بود -
aaa bbb من خودم مبتکران و خیلی سبز رو همزمان زدم. کانگورو رو کار نکردم؛ ولی با یه منبع برو جلو. رو متن تمرکز زیادی کن. لغت هم هر چه قدر بخونی ضرر نمیکنی.
Arian Abedi
اها ممنون -
Arian Abedi
اها ممنونaaa bbb
خواهش
-
aaa bbb برای زیستو ریاضی و فیزیک و دینی خیلی سبز
برای زبان شهاب اناری
برای شیمی نمیدونم
برای ادبیات اگه بخوای برا کنکور بخونی کتابای جامع نشر الگو
من یازدهم اینا رو گرفتم البته شیمی رو هم سبز گرفتم ولی درسنامش تو پاسخ نامه بودالهه بالدی
ممنونم -
![متن جایگزین](
آدرس عکس)
من اینارو خریدم از هرکی پرسیدم گفتن بهترین هستن
واسه زیست خیلی سبز عالیه شیمی مبتکران عالیه بقیه اش هنوز نخوندم ولی دیگه گفتن اینابهترینن -
![متن جایگزین](
آدرس عکس)
من اینارو خریدم از هرکی پرسیدم گفتن بهترین هستن
واسه زیست خیلی سبز عالیه شیمی مبتکران عالیه بقیه اش هنوز نخوندم ولی دیگه گفتن اینابهتریننارام رشیدی
ممنون