باتری🤦🏻♀️
-
Amirreza Vafaei Moghadam نه داغ نمیکنه
زهرا بنده خدا با شارژر دیگه ای امتحان کن... اگر حل نشد حتما ببر پیش یه تعمیرکار مورد اطمینان ببینه مشکلش چیه...
-
Reza M 0 احتمالش کمه... احتمال این زیاد هستش که مشکل از شارژر یا سوکت شارژرش باشه
Amirreza Vafaei Moghadam در باتری🤦🏻♀️ گفته است:
Reza M 0 احتمالش کمه... احتمال این زیاد هستش که مشکل از شارژر یا سوکت شارژرش باشه
البته اگه باتریش قابل جدا کردن نباشه آره احتمالش هست و یا شارژر مشکل داره یا سوکت
-
Amirreza Vafaei Moghadam آها یه کاری کردم عصری😬با دستمال والکل و بعدش آب شارژر و هندزفری رو تمیز کردم😑ممکنه برا همین باشه🤔
این پست پاک شده! -
زهرا بنده خدا با شارژر دیگه ای امتحان کن... اگر حل نشد حتما ببر پیش یه تعمیرکار مورد اطمینان ببینه مشکلش چیه...
Amirreza Vafaei Moghadam نه😬تازه الان اینجوری شده😶برم اون یه شارژر بیارم😕
یه بار اومدم یه کار مفید کنم مثلا😕گند زدم به شارژر فک کنم😶 -
یه بار اومدم یه کار مفید کنم مثلا😕گند زدم به شارژر فک کنم😶این پست پاک شده! -
Amirreza Vafaei Moghadam در باتری🤦🏻♀️ گفته است:
البته اگه باتریش قابل جدا کردن نباشه آره احتمالش هست و یا شارژر مشکل داره یا سوکت
-
Amirreza Vafaei Moghadam ممنونم🙏🏻
-
سلام بچه ها من گوشیم خیلی سریع شارژ خالی میکنه🤦🏻♀️۸درصد شارژ داشت تا اومدم انجمن شد۳درصد😐چیکارش کنم😬
مرسی از همه🙏🏻
تجربیا ریاضیا راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضیزهرا بنده خدا
سلام باید برنامه هایی ک خیلی ازشون استفاده میکنین و شارژ زیادی مصرف میکنه مثل برنامه آلاء رو روی حالت خواب بذارین.
و استفاده زیاد از گوشی و استفاده از گوشی در حالت متصل به شارژر هم میتونه باعث این مشکلات بشه. -
یه بار اومدم یه کار مفید کنم مثلا😕گند زدم به شارژر فک کنم😶زهرا بنده خدا ن ن اوکیه من یه صحنه فکر کردم گقتی موبایلتو با اون تمیز کردی ک اونوقت گفتم موبایلتو خاموش کن یه مدت ان شاء الله اوکی میشه... اگه شارژر هس فعلا عوضش کن ببین چی میشه :/
-
زهرا بنده خدا
سلام باید برنامه هایی ک خیلی ازشون استفاده میکنین و شارژ زیادی مصرف میکنه مثل برنامه آلاء رو روی حالت خواب بذارین.
و استفاده زیاد از گوشی و استفاده از گوشی در حالت متصل به شارژر هم میتونه باعث این مشکلات بشه. -
aaa bbb امروز آلا رو دانلود کردم قبلا از گوگل میومدم😶تو شارژم از گوشی استفاده میکنم😬کلا اوضاع بهم ریختهس امروز🤦🏻♀️
زهرا بنده خدا برو توی تنظیمات بخش مصرف داده خودت شاید بخاطر داده های پس زمینه هم باشه
-
زهرا بنده خدا ن ن اوکیه من یه صحنه فکر کردم گقتی موبایلتو با اون تمیز کردی ک اونوقت گفتم موبایلتو خاموش کن یه مدت ان شاء الله اوکی میشه... اگه شارژر هس فعلا عوضش کن ببین چی میشه :/
Amirreza Vafaei Moghadam 😂
بازم ممنون🙂گوشیم با "هااااا" تمیز میکنم😁 -
Amirreza Vafaei Moghadam 😂
بازم ممنون🙂گوشیم با "هااااا" تمیز میکنم😁زهرا بنده خدا 😅😂😂
-
aaa bbb امروز آلا رو دانلود کردم قبلا از گوگل میومدم😶تو شارژم از گوشی استفاده میکنم😬کلا اوضاع بهم ریختهس امروز🤦🏻♀️
زهرا بنده خدا
😂برنامه هارو روی حالت خواب بذارین بهتر میشه🤔 -
زهرا بنده خدا
و یه قسمت هست به اسم حالت ذخیره نیرو.
اون رو هم فعال کنین -
زهرا بنده خدا
😂برنامه هارو روی حالت خواب بذارین بهتر میشه🤔 -
aaa bbb همه رو خواب کردم😂
زهرا بنده خدا خوبه😂👌
-
زهرا بنده خدا
و یه قسمت هست به اسم حالت ذخیره نیرو.
اون رو هم فعال کنین -
aaa bbb این زدم همه چی بسته شد😬نور صفحهم کمترین مقدار شد😬دوباره برش گردوندم😁
زهرا بنده خدا
😅اگه شارژ باتری خیلی کم نباشه،نور صفحه رو خیلی کم نمیکنه.توی مصرف اینترنت پس زمینه و صفحه نمایش بعضی برنامه ها مثل گوگل پلی محدودیت ایجاد میکنه(مثلا صفحه گوگل پلی سیاه میشه) -
aaa bbb این زدم همه چی بسته شد😬نور صفحهم کمترین مقدار شد😬دوباره برش گردوندم😁
زهرا بنده خدا
ولی فکرکنم میشه مقداری نوری ک کم میشه رو تنظیم کرد یا حتی به بدون کاهش تبدیلش کرد.توی گوشی من اینطوری بود🤔