امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
تایم کلیپ های راه ابریشم برای دانشش آموزان
-
سلام خسته نباشید
حجم فیلم های راه ابریشم برای بازه مشخص شدتون خیلی بالاست شما فیلم نیم ساعتی رو فک میکنید نیم ساعت دانش اموز وقت میزاره براش اما ب قول اقای موقاری برای هر فیلم نیم ساعته یک ساعت وقت لازمه تا جزوه و نکات رو هم بنویسیم. زمانی که برای ما در نظر گرفتید عملا نصف زمانی هست که لازمه
برای همین ما همش عقبیم مدیر لطفا ی فکری بکنید ما همش عقبیم میگن 5 6 ساعت در روز وقت بذاریم برا کلیپا درست میشه اما ن این 5 6 ساعت تایم کلیپا هست برا ما دوبرابر میشه تازه برخی کلیپ های شیمی هم واقعا بیشتر از 1 ساعت وقت میخواد بخاطر مسائل و... لطفا هرچه سریعتر پیگیری کنید از اول سال همش عقبیم از برنامه و حتی از قلم چی خیلیا نا امید میشن تو این وضعیت و ضربه میخورن و این تاپیک رو زدم که هرچه سریعتر ب گوش بقیه کادر محترم الا برسونید و ی فکری کنید برامون.
درضمن لطفا اگه پست میزارید تو این تاپیک ادب رو رعایت کنید و لحن مناسبی داشته باشید لطفا.
مدیر واقعا عقبیم و ممکنه برا خیلیا ب مرحله نا امیدی رسیده باشه و برسه چند بار گفتم برا تاکید پس لطفا هرچه سریع و سریع و سریعتر ی فکری واسمون کنید ممنون از زحمات شما. M.an
بقیه هم اگ نظری برا حل این مشکل دارن بگن لطفا
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @راه-ابریشمی-ها-زیست @دانش-آموزان-آلاء -
Dr.Aryan
سلام سلامت باشید
نه این کار رو نکنید!
قبلا هم گفتیم اینو که :
2تا اشتباه رایج بین بچه ها هست
1.فکر می کنند همه فیلم ها رو باید دید!
2.هرچی استاد میگه رو واو به واو شروع می کنن به نوشتن، بعد وقت نمی کنن نوشته هاشون رو بخونن استرس می گیرنمی ترسید این کار رو نکنید همه چی از یادتون بره
تو راه ابریشم جزوه درسنامه رو بهتون دادیم
اول جزوه رو بخونید بعد برید فیلم هاش رو ببینید
شروع هم نکنید به نوشتن واو به واو
برید سراغ تست ها
تست ها رو بزنید و اونایی که اشکال داشتین رو ببینید
بعد از بین همین اشکال هایی که داشتین چندتا نکته که فکر می کنید خیلی مهمه رو بنویسید تو جزوه
انقدر تست زده میشه و مرور میشه که همه چی یادتون می مونه
راه ابریشم دوتا جمع بندی هم دارهپس با وسواس الکی خرابش نکنید
-
M.an ممنون ازتون
اما اینکارارو نمیکنم برا درسنامه توی هفته اول و دوم بازم تموم نمیشه با اون تایمی که 5الی6 ساعت گفتن بزارید. من فیلم تست هارو نمیبینم ب جز ضروریا. منظورم همون درسنامه هست که توی دوهفته باز ب قلم چی نمیرسم یا خود بودجه بندی راه ابریشم که گفتن.راستی ان شالله ک اشتباه تایپی بوده باشه جمله اولیتون
-
-