سلام سلام خدمت همه دوستان آلایی😍💙💙💙
امیدوارممم حال دلتون هر جایی که هستید عالیه عالیه عالی باشه😁🔥
این تایپیک واس این زدیم که اگر دوست داشتین تایپ شخصیتی تون رو باهم دیگه به اشتراک بزاریم 🙂💙
اول از همه هم خودم استارتشو میزنم😂😂🤝🏻
Screenshot_۲۰۲۳۱۰۲۴-۱۹۴۰۴۹_Samsung Internet.jpg
خب بنده enfp درصد ها هم که پیداست😂💙
خوشحالم میشم شمام همراهی کنینن🥺💙🤝🏻😁✨️💞🥰
واسه شرکت تو آزمون هم به این سایت سر بزنید
https://www.16personalities.com/fa
اسکرین یادتون نره بگیرینااا🙃💙💙
دعوت میکنم از همه بچه های آلایی✨️
سلام
ايام به کامتون❤️
امیدوارم عالی باشید
از امشب استارت یه کتاب رو باهم میزنیم
یه کتاب روانشناسی که کمک میکنه در زمنیه های خودشناسی گاها رفتار شناسی و همچنین خودپیدایی🌱
لزومی نداره تما بخش های کتاب رو بخونید بلکه من عناوین هر مبحث رو میزارم و هر بخش که فکر میکنید مورد نیازتونه بخونید.
اینو باید بگم و همیشه به یاد داشته باشید:
همه کتاب ها کامل نیستن و همه مطالبش برای ما ممکنه مفید نباشه اما قطعا هر کتابی یه منطق و فلسفه ای داره برای خودش....
پس با خوندن چند خط از یک صفحه یک کتاب اونو نقد نکنید و کنارش بزارید،شاید حتی یک جمله وسط اون کتاب زندگیتونو متحول کرد :))🦋
با آرزوی تحولات خوب و لحظات ناب برای تک تکتون 💕
و امیدوارم براتون مفید واقع بشه این تاپیک🌿
IMG_20240402_194204.jpg
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دوازدهم @یازدهم @دهم
تازه وارد
-
opop opop
سلام سوال 2: یه علامتی هست تو هر تاپیک که کنار دکمه پاسخه علامت دوتا فلش روبه بالا و پایین رو اون که بزنی میتونی اساس مرتب سازی رو تغیر بدی -
جواب 3: اول میزنی رو علامت نمایه ت بالای صفحه سمت چپ بعد رو اسمت کلیک کن بعد یه علامت سه نقطه تو صفحه پروفایلت هست اونو بزن و گزینه موضوع هار و انتخاب کن اونوقت موضوع هایی که ایجاد کردی میاد برات
-
جواب 1 نمیدونم
-
mohammad.gando مرسی بابت وقتی که گذاشتید برای پاسخگویی
-
اها یچیزی. از این به بعد هروقت خواستی بیشتر بچه ها موضوعت رو ببینن @دانش-آموزان-آلاء یا @ریاضیا و @تجربیا و.. رو تایپ کن
-
opop opop
سلام برای سوال یک میتونین برین قسمت جستجو وبعدش توی جستجوی پیشرفته یه قسمتی هست ک نوشته ((ارسال شده توسط))توی اون قسمت اسم اون فرد رو بنویسین و توی قسمت موضوع هم از محتوای اون پست یه کلمه بنویسین تا راحت تر پیدا بشه و اگر هم بخواین ک پستی رو گم نکنین میتونین اونو نشانک بزنین
برای اینکار اولش روی اون سه نقطه ی پایین اون پست میزنین و بعدش روی ♡نشانک میزنین -
opop opop در تازه وارد گفته است:
سوال1:چطور میتونیم از بین پست های زیاد یه نفر پستی رو که میخوام انتخاب کنم.
سوال2:چطور میتونم زمان ارسال پیام ها رو به ترتیب ببینم؟(چون برام قاطی پاتی میاره)
سوال 3:پستی که گذاشتم چه جور میتونم بعدا پیداش کنم؟من منظورم از سوال2 این بود که چرا به ترتیب زمان نمیاره؟چون میدونم برا همه همینجوریه ولی من کار باهاش رو بلد نیستم
-
سلام ببخشید یه سوال داشتم فیلم هر درسو کامل نمیزارین؟؟؟مثلا الان امارواحتمال یازدهم فقط فصل یکش هست ممنون میشم جواب بدین
-
سلام
چرا بعضی از تدریس ها نصفه است
مثلا درس ریاضی دهم استاد لکستانی فصل یکه فقط
ادامه نداره؟ -
mobina shhbznzhd
Mahdi Kalhor
سلام فیلم ها درحال ضبطه و به مرور توی سایت قرار میگیره. -
mobina shhbznzhd
خواهش میکنم⚘