سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
حرف آخر
-
من خودم ارایه و فارسی حرف آخر داشتم یه مردی که به لطف داداشش اونجا یه حقوقی بهش میدادن اومده بود و داشت شر ور میگفت و هرهز میخندید که درس برامون کوفت نشه
واقعا حیفم اومد ۴۳۰ تومن پارسال دادم به فارسی حرف آخرو اختصاصی هم بماند حالا شاید اگه ریاضیش یه خورده خوب باشه که به گرد پای آقای ثابتی هم نمیرسه و فقط اسلاید عوض میکنن نه مثل الا بیان دل و روده سوال بریزن بیرون
شیمیش هم آقای آقایی رتبه ۹ ریاضی ۹۸ به همین واضحی گفت برا امتحان نهایی هم ضرره ببیند چون انقد فرمول بازی در میاره که فقط حضرت فیل میتونه این همه فرمول حفظ کنه
شیمی و فیزیک حرف آخر مفت هم نمیرزن
و اینکه الا محشرع تو. اختصاصی و ادبیات هم استاد یکتا معرکه مال کلاسینو
آها راستی حرف آخر عربیش عالیه به شخصه میدونم ولی ندیدم ولی بهترین پکیجش عربی واعظی هست و نه هیچ درس دیگهو انشاالله الا سال دیگه عمومی هم برای بچه های ۱۴۰۱ میذاره که مافیا دستشون کوتاه تر بشه
-
Infinitie. A این همه الگو از آسمان افتاد زمین و حرف آخر واسه خودش ور داشت؟!!!!!!!!!!!هههههه خیلی جالبه
من مگه گفتم آلا با این همه خدماتش بده ؟!!! کی من گفتم؟! -
ata mohseni 0 شما میتونی فلنگو ببندی چون ما سر این سفره بزرگ شدیم و نمکدون نمیشکنیم
-
Alireza K 1 راستی من فقط فارسی داشتم و هیچ پکیج نداشتم از رفیقام و تلگرام تو گروها شنیدم
-
ابوالفضل ریسی این همه شما توهین کردین من مگه چیزی گفتم؟!!!!!!!!!!!!
شما حق دارین ما نه؟!!!! -
Alireza K 1 اگه نرم میخوای چیکار کنی؟!
حرف دهنتو بفهم داری چی میگی
ادب هم خوب چیزیه! -
ata mohseni 0 در حرف آخر گفته است:
ابوالفضل ریسی این همه شما توهین کردین من مگه چیزی گفتم؟!!!!!!!!!!!!
شما حق دارین ما نه؟!!!!ما به شخص شما توهین کردیم عایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
ابوالفضل ریسی نه بابا شما توهین نکردین که !!!
اصلا!
دیگه از این فکر نکنیا! -
ata mohseni 0
دوستان هر کی خواست بگه آیدی تلگرام بدم حرف آخر ۱۴۰۰ اپدیتش ریختن تو تلگرام آدم خر باشه دانلود کنه -
ata mohseni 0
M.an
خانوم مدیر ایشون 4 روزه که اومده و کلا 2 تا اعتبار داره
24 ساعت در حال تبلیغ حرف آخره
لطفا بررسی کنید ایشون رو -
ata mohseni 0 من کاری به کیفیت آموزشش ندارم
من تو تلویزیون حداقل یه تیکه ایی از تدریسشونو دیدم
وقتی میاد با سر و صدای زیاد یه روشی که یه بچه مدرسه ایم بلده میاد میگه روش اختراعیه منه یا بیخود میاد از خودش تعریف میکنه دیگه من نگاه نمیکنم
وقتی کسی خیلی از خودش تعریف میکنه معلومه هیچی نداره برعکس موسسه ایی که واقعا سرش به تنش بیارزه اون خود به خود معروف میشه مثل آلاء
آدم اگه خوش بو باشه لازم نیست بگه من خوش بو ام اگه واقعا خوش بو باشه بقیه خودشون متوجه میشن
حالا اینا چار نفرو اوردن جلو تلویزیون روشیو که هر کنکوریی بلده میاد با چار تا بزرگنمایی قاطی میکنه و کسی که اصلا هیچ درسی نخونده هم فریبشونو میخوره
دیگه نمیدونم از چی شون میخوای دفاع کنی -
ata mohseni 0 برو ونگ ونگ نکن اینجا حرفات ۲تومن نمیرزه چه برسه حرف آخرت
خو بدبخت روزت میاد و اگه میدونی خوبه پس چرا باید بد بگیم اکه خوب بود که همه میگفتن خوبه نه نوچه های خودشون -
ابوالفضل ریسی نه بابا شما توهین نکردین که !!!
اصلا!
دیگه از این فکر نکنیا!ata mohseni 0 جناب آقای به ظاهر عطا محسنی اگر بنده به شما توهینی کردم از همینجا معذرت میخوام ولی حرفهایی که به حرف آخر زدم رو سرشون هستم
من رفتم شما هم بیخیال شو
اگر دقت کنی الان حدود ۴۰دقیقه وقت از هممون گرفته شد سر چی واقعا؟ -
امیررضا فلاح نژاد ههههه
مگه من دعوا کردم؟!
دلیل بیار که حرف آخر بده
کسی نمیتونه بگه کیفت آموزشی حرف آخر بده
فقط میگی دزد این شد دلیل؟!
این یه کم آوردن در حد لالیگا
شما هم بحث نکن خدافظمن از حرف اخر چیزی ندارم ولی پسر داییم پکیج کاملشو گرفت و از وقتی بهش راه ابریشم رو معرفی کردم از راه ابریشم درسای اختصاصی رو میخونه و حرف اخر رو تو زیست و شیمی کلا کنار کذاشته و توی ریاضی و فیزیک هم اگه جایی رو متوجه نشه به عنوان مکمل ازش استفاده میکنه
-
ata mohseni 0
اگه یک ذره به آخرت اعتقاد داشته باشی تبلیغ آدم های کلاه بردار رو نمی کنی -
مردم فقط دهن بینن اگه ببینن دزد داره پول همرو میبره میگه بیا مال ماهم ببر
حرف آخر اصلا جزوه تستاش به اندازه تستای درسنامه الا هم نیست
کلا ۲۰تا تست تو هر بخش حل کنن یا نه -
بچها من واقعا معذرت میخوام که باعث شد با همچین تایپیک بحث وا شه
چون من خودم هیچ اطلاعی ازین پکیج نداشتم ازتون سوال پرسیدم ببینم آموزشش چطوریه وگرنه هدف دیگ ای نداشتم -
Mobina bageri در حرف آخر گفته است:
سلام ب همتون..
میخواستم ببینم کسی اینجا هس ک از پکیج حرف آخر استفاده کرده باشه یا ن؟
و اگه استفاده کردین ازش راضی بودین و ب دردتون خورد؟! و چه مزایای دیگ ای هم داره این پکیج:) لطفا بگینM.an فکر میکنم باید یه فکر اساسی واسه نظم انجمن بشه
این فضای خوب داره توسط مافیای کنکور خراب میشه لطفا نذارید و در این مورد برخورد جدی کنید -
Alireza K 1 خانم مدیر به خدا اینا شما رو میخوان مجاب کنن منو اخراج کنین!
من اصلا قصد تبلیغ ندارم اینا هم اول شروع کردن
اگه قصد تبلیغ داشتم یه تایپیک میزدم راجبه حرف آخر
واسه اون دوستی که میگه 24 ساعته تبلیغ میکنه خیلی تعجب کردم
باشه عیب نداره من مگه چیزی نگفتم
با استدلال چیزی نتونستین بگین ولی با توهین خیلی چیزا
بوی آتیش از خیلی پست تا داره میاد!!!
الانم هر چیزی میخواین بگین تا ابد حرف آخر عشقه و عشق باقی میمونه
اصلا نمیدونستم حرف آخر اینقد خواهان داره !!!!
مممنونتونم -
Mobina bageri در حرف آخر گفته است:
بچها من واقعا معذرت میخوام که باعث شد با همچین تایپیک بحث وا شه
چون من خودم هیچ اطلاعی ازین پکیج نداشتم ازتون سوال پرسیدم ببینم آموزشش چطوریه وگرنه هدف دیگ ای نداشتمبرعکس خوب تایپکی هست
تایپک شناخت مافیای کنکور