تغییرات کتاب درسی
-
سلام یه سوال داشتم الان من که دهم هستم بخش جذب آمینو اسید و پروتئین و مواد معدنی و... در فصل دو حذف شده ، و من چون ویدیو های استاد موقاری جلو میرم میخواستم بدونم الان اون مباحث رو بخونم و مطالعه کنم یا نه چون یه جورایی مطلب ناقص میمونه .:confused_face:
ممنون میشم اگه پاسخ بدید:hibiscus: -
سلام یه سوال داشتم الان من که دهم هستم بخش جذب آمینو اسید و پروتئین و مواد معدنی و... در فصل دو حذف شده ، و من چون ویدیو های استاد موقاری جلو میرم میخواستم بدونم الان اون مباحث رو بخونم و مطالعه کنم یا نه چون یه جورایی مطلب ناقص میمونه .:confused_face:
ممنون میشم اگه پاسخ بدید:hibiscus:minoo kh در تغییرات کتاب درسی گفته است:
ممنون میشم اگه پاسخ بدید:hibiscus: -
ممنون میشم اگه پاسخ بدید:hibiscus:minoo kh من خودم مباحثی خارج از کتاب باشه اینا واس خودم می نویسم البته من یازدهم هستم به قول آقا موقاری داخل پاکت یا هدیه اینا اما مثلا ببینم کتاب ما بر خلاف کتاب اون ها گفته دیگه نمی نویسم حتی برای کتاب اون ها درست باشه چون من از اون کتاب کنکور نمیدم از کتاب خودم رو میدم اینجوری بهتره👌👌😁😁
-
minoo kh من خودم مباحثی خارج از کتاب باشه اینا واس خودم می نویسم البته من یازدهم هستم به قول آقا موقاری داخل پاکت یا هدیه اینا اما مثلا ببینم کتاب ما بر خلاف کتاب اون ها گفته دیگه نمی نویسم حتی برای کتاب اون ها درست باشه چون من از اون کتاب کنکور نمیدم از کتاب خودم رو میدم اینجوری بهتره👌👌😁😁