Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
یه سواله فیزیک!!!
-
سوال) دوبار الکتریکی نقطه ای همنام q1 و q2 با جرم های m1 و m2 درحال دور شدن از یکدیگر هستند. اگر تنها نیروی وارد بر این بار ها نیروی دافعه ی الکتریکی بین دوبار باشد، به تدریج و با دور شدن بارها از هم ،نسبت اندازه شتاب های دوبار....واندازه شتاب هر بار....
۱)ثابت میمامد-کاهش میابد ۲)کاهش میابد-ثابت میماند۳)کاهش میابد-ثابت میماند۴)ثابت میماند-نیز ثابت
میماند.جواب گزینه ۱)
میشه بگید چرا نسبت شتاب ها ثابت میماند و تغییری نمیکند؟؟؟؟ -
-
Asal Arabgari نسبت شتاب ها ثابت و شتاب ها کاهش
-
Asal Arabgari سلام
شتاب هاشون قطعا باهم یکی نیست ولی نسبت شتاب هاشون یکیه چون جرمشون ثابته
طبق قانون دوم نیوتنF=m.a
نیرو ها در اینجا یکیه و از نوع دافعه اس
و جرم ها هم فرق داره
ولی به هر نسبتی که نیرو کم میشه خب شتاب ها هم کم میشه
نسبت شتاب ها هم ثابت میمونه -