فیلم آموزشی یا کتاب کمک درسی
-
َAref ag در فیلم آموزشی یا کتاب کمک درسی گفته است:
امیرمحمد یوسفوند از صبح ساعت ۹ شروع میکنم تا ۲ و از ۴یا ۵ بعد از ظهر تا ۱۰ ۱۱ شب وسطا استراحتم دارم به کوب نمی خونم
نه من منظورم این نبود.در کل چند ساعت مطالعه دارید با همه ی استراحت هاتون؟!!! ساعت بگید.این برنامه است که گفتید....
12 یا13 ساعت مطالعه دارین؟!!!!امیرمحمد یوسفوند همون ۱۱ ساعت
-
امیرمحمد یوسفوند همون ۱۱ ساعت
خوب به نظر من اگه بتونید به 12 یا 13 ساعت برسونیدش خیلی خوبه.ولی حالا که شما 11 ساعت مطالعه باید یه کم فشرده تر مطالعه کنید.حالا که شما یازدهم هستید به نظرم پایه دهم رو با تست مرور کنید و برایاینکه وقت کم نیارید حتما بیشتر از کتاب درسی استفاده کنید تا کمک درسی
-
خوب به نظر من اگه بتونید به 12 یا 13 ساعت برسونیدش خیلی خوبه.ولی حالا که شما 11 ساعت مطالعه باید یه کم فشرده تر مطالعه کنید.حالا که شما یازدهم هستید به نظرم پایه دهم رو با تست مرور کنید و برایاینکه وقت کم نیارید حتما بیشتر از کتاب درسی استفاده کنید تا کمک درسی
امیرمحمد یوسفوند نه من پشت کنکوریم در مورد زیست یازدهم استاد موقاری مثال بود . فیلم ها خیلی طولانیه بعدش هم که میام تست میزنم تازه میفهمم یه سری تستا هستن که ترکیبین با درسای دیگه البته کتاب تستم نشر الگو نسل جدیدشو دارم درسنامه که درست حسابی نداره ولی تستاش وقت گیرن با نگاه اول نمیشه جواب داد
-
امیرمحمد یوسفوند نه من پشت کنکوریم در مورد زیست یازدهم استاد موقاری مثال بود . فیلم ها خیلی طولانیه بعدش هم که میام تست میزنم تازه میفهمم یه سری تستا هستن که ترکیبین با درسای دیگه البته کتاب تستم نشر الگو نسل جدیدشو دارم درسنامه که درست حسابی نداره ولی تستاش وقت گیرن با نگاه اول نمیشه جواب داد
برای زیست حتما از کتاب خیلی سبز استفاده کنید.و برای فارسی هم از موضوعی نشر دریافت یا موضوعی نشر الگو استفاده کنید
-
برای زیست حتما از کتاب خیلی سبز استفاده کنید.و برای فارسی هم از موضوعی نشر دریافت یا موضوعی نشر الگو استفاده کنید
امیرمحمد یوسفوند موضوعی های نشر الگو رو دارم آسونه برای هر ۳ پایه زیست خیلی سبز خوبه؟؟
-
امیرمحمد یوسفوند موضوعی های نشر الگو رو دارم آسونه برای هر ۳ پایه زیست خیلی سبز خوبه؟؟
اره واقعا زیست خیلی سبز عالیههه
-
اره واقعا زیست خیلی سبز عالیههه
امیرمحمد یوسفوند ممنون به نظرتون درسنامه هاش کفایت میکنه یا بازم فیلم بهتره؟
-
من بهتون گفتممن گفتم که حتما فیلم هارو ببینید و درکنارش اگر وقتتون کمه از کتاب کمک درسی استفاده کنید.اینجوری بهتره.
-
سلام دوستان می خواستم ازتون مشورت بگیرم به نظرتون فیلم های آموزشی مثل همین سایت آلا رو ببینم یا کتاب کمک درسی کفایت میکنه برا کنکور چون حساب کردم مثلا آقای موقاری زیست یازده فصل ۱ گفتار ۱ رو تو ۶ تا قسمت درس داده که هر قسمت هم حدود ۴۰ دقیقه که در مجموع میشه ۲۴۰ دقیقه بعدش باید برم تستم بزنم که خیلی میشه دیگه چی برا ریاضی و شیمی و... میمونه ؟؟؟
َAref ag
سلام بنظرم بهتره سرعت فیلم هارو زیاد کنین تا وقت کمتری بگیره و دیگه توی فیلم ها جزوه نویسی نکنید و از درسنامه ها استفاده کنین و فقط اگر نکته ی مهم و جدیدی دیدین ک توی درسنامه نبود،بنویسین.
اینطوری وقت خیلی کمتری گرفته میشه🙂
من خودم فیلمارو با سرعت 2 یا 2/5 میبینم چون عقبم😬😅 -
َAref ag
سلام بنظرم بهتره سرعت فیلم هارو زیاد کنین تا وقت کمتری بگیره و دیگه توی فیلم ها جزوه نویسی نکنید و از درسنامه ها استفاده کنین و فقط اگر نکته ی مهم و جدیدی دیدین ک توی درسنامه نبود،بنویسین.
اینطوری وقت خیلی کمتری گرفته میشه🙂
من خودم فیلمارو با سرعت 2 یا 2/5 میبینم چون عقبم😬😅 -
ببینید فیلم های آقای موقاری خیلی کاملا و به قول خودشون شما بعد دیدن این کلیپ ها هیچ نکته ای براتون باقی نمی مونه که برای کنکور لازمش داشته باشید و نگفته باشن بهتون
حالا خودتون ببینید شخصیت تون چطوریه؟
یعنی با خوندن بهتر میفهمید یا با دیدن و شنیدن
اگه با خوندن درسنامه راحت تر مطالب رو میفهمید پس درسنامه رو بخونید
اگه هم با دیدن کلیپ ها راحت ترید اونا رو ببینید -
سلام دوستان می خواستم ازتون مشورت بگیرم به نظرتون فیلم های آموزشی مثل همین سایت آلا رو ببینم یا کتاب کمک درسی کفایت میکنه برا کنکور چون حساب کردم مثلا آقای موقاری زیست یازده فصل ۱ گفتار ۱ رو تو ۶ تا قسمت درس داده که هر قسمت هم حدود ۴۰ دقیقه که در مجموع میشه ۲۴۰ دقیقه بعدش باید برم تستم بزنم که خیلی میشه دیگه چی برا ریاضی و شیمی و... میمونه ؟؟؟
َAref ag سلام بستگی به شخصیت خودتون داره...اگه با فیلم راحت ترید فیلم ببینید اگه با درسنامه...خب اونا رو بخونید
به هرحال به نظرم آغای موقاری رو حتما ببینید چون واقعا درس رو براتون میفهمونن.
من خودم زیست دهم رو با معلممون پیش رفتم واقعا همون لحظه هم نمیفهمیدم چی میگف😕
الانم هییییییییچی ازش بلد نیستم...
یه وقتایی بعد خوندن کتاب،میرفتم کتاب تست میاوردم که با دوستم تست بزنیم ولی هیییییچی نمیزدیم...
اما امسال واقعا قشنگ کتاب برامجا میفته و تقریبا میتونم همه تستای کتاب تستم بزنم...
یه جاهایی کم میارم که به خاطر پایه ضعیفه🤕
واینکه تازه شروع کردم به تست زدن تا راه بیفتم یه خورده طول میکشه...
به هرحال میتونید تو وقتای اضافهتون فیلماشون ببینید🙂 -
َAref ag سلام بستگی به شخصیت خودتون داره...اگه با فیلم راحت ترید فیلم ببینید اگه با درسنامه...خب اونا رو بخونید
به هرحال به نظرم آغای موقاری رو حتما ببینید چون واقعا درس رو براتون میفهمونن.
من خودم زیست دهم رو با معلممون پیش رفتم واقعا همون لحظه هم نمیفهمیدم چی میگف😕
الانم هییییییییچی ازش بلد نیستم...
یه وقتایی بعد خوندن کتاب،میرفتم کتاب تست میاوردم که با دوستم تست بزنیم ولی هیییییچی نمیزدیم...
اما امسال واقعا قشنگ کتاب برامجا میفته و تقریبا میتونم همه تستای کتاب تستم بزنم...
یه جاهایی کم میارم که به خاطر پایه ضعیفه🤕
واینکه تازه شروع کردم به تست زدن تا راه بیفتم یه خورده طول میکشه...
به هرحال میتونید تو وقتای اضافهتون فیلماشون ببینید🙂زهرا بنده خدا ممنون از راهنماییتون استاد موقاری عالین من با تدریس ایشون میرم جلو و سرعت ویدیو ها رو هم بردم بالا خیلی بهتر شد
-
زهرا بنده خدا ممنون از راهنماییتون استاد موقاری عالین من با تدریس ایشون میرم جلو و سرعت ویدیو ها رو هم بردم بالا خیلی بهتر شد