Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. وقتی خسته میشی؟
فیزیک3|فصل3|محاسبه سرعت موج
HAKOOH
در یک تشت موج با یک دیاپازول موج با بسامد 100 هرتز تولید کرده ایم در قسمت عمیق اب فاصله قله تا دره مجاور خود 10سانتی متر در قسمت کم عمیق اب فاصله قله تا دره مجاور خود 5 سانتی متر است سرعت موج در این دو ناحیه رو مقایسه کنین... من مشکلییییی با سوال ندارمااااا ولی مگه فاصله قله تا دره مجاور لاندا دوم نمیشه؟پس چرا پاسخنامه سوال من لاندا چهارم رو با 10 برابر گذاشته و لاندا رو در عمیق 0.4 متر و کم عمق باز به خاطر لاندا چهارم جواب رو 0.2 متر گذاشته؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
فیزیک
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
فیزیک3|پدیده رزنانس(تشدید)
HAKOOH
سلام سلام ناز نازیاااااا منظور این جمله رو درک نکردم اصلا... افزایش دامنه نوسانگر در اثر نیروی محرکه ای که با بسامدی برابر بسامد طبعی نوسانگر بر ان وارد میشود.... اصلا نمیتونم این جمله رو درک کنم احساس میکنم ناقصه یا من سردرنمیارممم @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا هلپ می گودی گودیاااا
فیزیک
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
فیزیک 3(شتاب و گرانش) فصل 3
HAKOOH
سلام بچه هااااااااااااااا خوبیییینننن من این فرمول شتاب تو اسانسور رو سر در نمیارم قسمت اونگ......گفتیم حرکت به بالا و تند باشه + اگه پااین و کند ما منفی میگیریم الان چطوری فرمول و مینویسیمممم نمیفهممم مثلا سوال گفته در حال توقف و به بالا ...اینجا کند داریم یعنی منفی و هم بالا داریم یعنی مثبت الان چطوری باید نوشته بشه ؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
فیزیک
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
اشنایی با مهندسی صنایع
دانشجو شریفد
پاسخ: آشنایی با مهندسی صنایع
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
فیزیک عمومی ۲ شایدم فیزیک یازدهم
RoverR
Topic thumbnail image
دانشگاهی
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کنکور فرهنگیان
im_mjgnI
زمان کنکور فرهنگیان تعویق خورده؟ @تجربیا @انسانیا
سوال مشاوره ای
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
زبان آلمانی
idiotequeI
درود میخواستم برای گرفتن مدرک B2 آلمانی آزمون بدم و انگلیسی مسلطم ولی با آلمانی کاملاً ناشناخته هستم کسی هست اینجا آلمانی بلد باشه و یا خونده باشه؟ میشه بهم کمک کنید فایل کتابی چیزی دارید؟ چون الان به کتاب های میشن هم دسترسی ندارم
سوال مشاوره ای
کمک کنید که موندم تو توراکس!
Michael VeyM
Topic thumbnail image
دانشگاهی
لطفا در مورد برنامه درسی راهنماییم کنید
im_mjgnI
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
نکات و جمع بندی‌ 🦋زیست شناسی 🦋
wanderingW
🧩این تاپیک جهت یکجا بودن نکات مهم و جدول‌های جمع بندی درس زیست شناسی🧬 زده شده 🪄آزاد برای مشارکت عموم🪄 لطفا اسپم ندید تا نکات یکپارچه باشه.🙏
زیست شناسی
گلوکز
HakoH
اکسایش گلوکز برگشت پذیره؟ میشه واکنش و بگین @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
ماجرای خاکستر به عنوان پاک‌کننده
HakoH
ما گفتیم توی خاکستر فلزاتی داریم که با آب خاصیت بازی ایجاد میکنن پس اون موقع چربی حالت اسیدی داره که هم رو حل میکنن یا چی؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
اشتباه پاسخنامه یا اشتباه عسل؟
HakoH
Topic thumbnail image
شیمی

وقتی خسته میشی؟

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
12 دیدگاه‌ها 8 کاربران 217 بازدیدها 4 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • .1381sahar. .1381sahar

نمیدونم شاید من زود جا زدم همه میگن بخواب درست میشه ولی من خسته ام از همه چیز نمیتونم برم سر هیچ کتابی خیلی حس بدی نسبت بهشون دارم حس سنگینی همش دوست دارم گریه کنم مامانم میگه این جوری افسرده میشی شاید هم شدم میگه اثرات بیماری هست دو هفته بگذره خوب میشی ولی من نمیدونم واقعا این اتفاق میفته قلبم سنگینه خیلی سنگین ولی تا کی علافی؟ حتی سر قرابت هم نمیرم حتی امتحان هام رو نمیخونم نمیتونم برم سمتشون همه رو با اطلاعات قبلی جواب میدم و خب طبیعتا کم میشم حالا بگیم اون مهم نیست ولی چیز مهم که کنکوره نمیخونمش ناراحتم و به هر کتابی نگاه میکنم آه از نهادم بلند میشه اعتماد به نفسم کم شده امیدم صفر شده ارزو هام تاریک شدن خسته ام چا کنم ):

Z آفلاین
    Z آفلاین
    ZDM
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط ZDM انجام شده

@1381sahar
    سلام دوست الایی
    امیدوارم حالتون خوب باشه
    به نظرم شما بیاید
    برنامه های کوتاه مدت( یک روزه/ نیم روزه)و سبک بریزید
    از درسایی که بیشتر دوستشون دارید هم شروع کنید که کم کم عتماد به نفستون بیاد بالا بعد کم کم ساعت مطالعه و تعداد تست و تمرین ها تونو بالا ببرید به این صورت که سعی کنید هر روز عملکردتون نسبت به دیروزتون بهتر باشه حتی شده با چند تا تست یا چند دقیقه بیشتر خوندن
    موفق و سلامت باشید :)
    (اینا حرف من نیست حرفه مشاوره )

.1381sahar. 1 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • Z ZDM

@1381sahar
      سلام دوست الایی
      امیدوارم حالتون خوب باشه
      به نظرم شما بیاید
      برنامه های کوتاه مدت( یک روزه/ نیم روزه)و سبک بریزید
      از درسایی که بیشتر دوستشون دارید هم شروع کنید که کم کم عتماد به نفستون بیاد بالا بعد کم کم ساعت مطالعه و تعداد تست و تمرین ها تونو بالا ببرید به این صورت که سعی کنید هر روز عملکردتون نسبت به دیروزتون بهتر باشه حتی شده با چند تا تست یا چند دقیقه بیشتر خوندن
      موفق و سلامت باشید :)
      (اینا حرف من نیست حرفه مشاوره )

.1381sahar. آفلاین
      .1381sahar. آفلاین
      .1381sahar
      ریاضی
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

ZDM آخه تازه که نمیخوام شروع کنم من رسیده بودم به هشت ساعت خوب بود با انگیزه بودم کرونا گرفتم و کل امید انگیزم رو از دست دادم

Z MeowsM 2 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • .1381sahar. .1381sahar

ZDM آخه تازه که نمیخوام شروع کنم من رسیده بودم به هشت ساعت خوب بود با انگیزه بودم کرونا گرفتم و کل امید انگیزم رو از دست دادم

Z آفلاین
        Z آفلاین
        ZDM

@1381sahar آها :(
        امیدوارم هر چه زود تر سلامتی کاملتونو به دست بیارید
        و با قدرت ادامه بدید *)
        با ناامیدی چیز حل نمیشه اصولا
        اگه قبلا به این ساعت مطالعه رسیدید
        پس دوباره هم میتونید به دستش بیارید
        صبور باشین و با خودتون راه بیاین
        تا بتونید دوباره به ساعت مطالعه قبلی برسین و
        حتی بیشترش کنین .

1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • .1381sahar. .1381sahar

MeowsM آفلاین
          MeowsM آفلاین
          Meows

@1381sahar
          بی انگیزگی چیز خیلی بدیه.
          من در مواقعی که این موضوع برام پیش میاد کارای رو انجام میدم ک میدونم اگه انجام بدم روم تاثیر میزاره. خب قطعا مبتلا شدن به یه ویروس یه اثرات منفی بعدش میزاره.ولی نهایت تلاشتو انجام بده.هرررررر کآااآری ک واقعا میدونی حالتو خوب میکنه شادت میکنه مبخندونتت انجام بده اینجوری انگیزه هم پیدا میکنی.نگران درسات نباش اول یه چن روزی به حال و احوالت برس رو ب راه ک شدی توپ توپ پر از انرژی برو سراغ کتابات. مثلا من با عروسکم در چنین مواقعی درس میخونم😐😐😅😅😅درسته نمیشه از خونه خارج شد و شرایط روحی و روانی و....بد شده.ولی تو همون خونه کارای پر انرژی و شاد انجام بده.بندری برقص😐😅😅😅✌️انقد آدمو سرحال میکنه و ب انگیزه میاره😁😁من وقتی تو اینجور شرایطیم داد میزنم یا ورزش میکنم ،لپمو میگیرم میگم گوگولی ناز میکنم واسه خودم😐😅انقد خوبه😅😅😌.خلاصه دوست عزیز دیوونه حال و احوال خودت باش.اگه حوصله کتاباتو نداری کاریو که دوست داری با مطالعه انجام بده. به هر کاری ک تو فکرته و میدونی که حالتو جا میاره و بهت انگیزه میده انجام بده. حال خوب و شاد و پر انرژی بودن حتی تو شرایط خیلی سخت تو اولویت اول قرار داره حتی مهم تر از درس.لذت بردن تو حال خوب و انگیزه تاثیر میزاره.از همه چیز لذت ببر.از صدای ریخن دمنوش.از صدای به هم خوردن ورقه های کتاب. از....... هیچکس جز خودت نمیتونه حالتو خوب کنه.یه چن روزی فقط به خودت و حالت اهمیت بده.امیدوارمم حالت خوب بشه و همیشه خوب و سرحال باشی.💜💜💜

1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • .1381sahar. .1381sahar

نمیدونم شاید من زود جا زدم همه میگن بخواب درست میشه ولی من خسته ام از همه چیز نمیتونم برم سر هیچ کتابی خیلی حس بدی نسبت بهشون دارم حس سنگینی همش دوست دارم گریه کنم مامانم میگه این جوری افسرده میشی شاید هم شدم میگه اثرات بیماری هست دو هفته بگذره خوب میشی ولی من نمیدونم واقعا این اتفاق میفته قلبم سنگینه خیلی سنگین ولی تا کی علافی؟ حتی سر قرابت هم نمیرم حتی امتحان هام رو نمیخونم نمیتونم برم سمتشون همه رو با اطلاعات قبلی جواب میدم و خب طبیعتا کم میشم حالا بگیم اون مهم نیست ولی چیز مهم که کنکوره نمیخونمش ناراحتم و به هر کتابی نگاه میکنم آه از نهادم بلند میشه اعتماد به نفسم کم شده امیدم صفر شده ارزو هام تاریک شدن خسته ام چا کنم ):

محمد اخگریم آفلاین
            محمد اخگریم آفلاین
            محمد اخگری
            یازدهم

@1381sahar https://www.aparat.com/v/LCfnK

1 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • .1381sahar. .1381sahar

Maryam BagheryM آفلاین
              Maryam BagheryM آفلاین
              Maryam Baghery
              یازدهم

@1381sahar در وقتی خسته میشی؟ گفته است:

از کم شروع کن روزی نیم ساعت مطالعه حداقلش اینه ک نیم ساعت کمتر از روزایه دیگ با خودت کلنجار رفتی

1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • .1381sahar. .1381sahar

ا آفلاین
                ا آفلاین
                امیررضا فلاح نژاد

@1381sahar
                درسی که دوسش داری رو بخون
                درسی که از بقیه درسابیشتر دوسش داری
                بعید میدونم کسی باشه که یه درسو از بقیه درسا بیشتر دوست نداشته باشه
                موقعی که خسته ای ولی بازم میخوای به درس خوندن ادامه بدی باید درس دلخواهتو بخونی
                اون درس میتونه هرچی باشه
                برا بعضی داوطلبا زیست برا بعضی شیمی حتی برا بعضی ها زبان
                الان درسی که من دوسش دارم فیزیکه

وقتی دیگه نمیکشم و خسته میشم ولی بازم میخام به درس خوندن ادامه بدم فیزیک میخونم
                روحیم بالا میره
                انگیزه میگیرم
                شما هم همین کارو بکنید
                موفق باشید

زهرا بنده خداز 1 پاسخ آخرین پاسخ
                3
                • ا امیررضا فلاح نژاد

@1381sahar
                  درسی که دوسش داری رو بخون
                  درسی که از بقیه درسابیشتر دوسش داری
                  بعید میدونم کسی باشه که یه درسو از بقیه درسا بیشتر دوست نداشته باشه
                  موقعی که خسته ای ولی بازم میخوای به درس خوندن ادامه بدی باید درس دلخواهتو بخونی
                  اون درس میتونه هرچی باشه
                  برا بعضی داوطلبا زیست برا بعضی شیمی حتی برا بعضی ها زبان
                  الان درسی که من دوسش دارم فیزیکه

وقتی دیگه نمیکشم و خسته میشم ولی بازم میخام به درس خوندن ادامه بدم فیزیک میخونم
                  روحیم بالا میره
                  انگیزه میگیرم
                  شما هم همین کارو بکنید
                  موفق باشید

زهرا بنده خداز آفلاین
                  زهرا بنده خداز آفلاین
                  زهرا بنده خدا
                  تجربی

امیررضا فلاح نژاد سلام🙂
                  یه چیزی میگم ناراحت نشینا🙏🏻
                  خدایی خیلی حرفاتون تغییر کرده...حرفایی میزنید که به آدم امید میده😇
                  ولی قبلا قشنگگگگ روحیه‌ من با خاک یکسان میکردین😂

بجنگ برای ڪسایی ڬ چشم امیدشون به توئه...
                  🖐🏻

ا 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • زهرا بنده خداز زهرا بنده خدا

امیررضا فلاح نژاد سلام🙂
                    یه چیزی میگم ناراحت نشینا🙏🏻
                    خدایی خیلی حرفاتون تغییر کرده...حرفایی میزنید که به آدم امید میده😇
                    ولی قبلا قشنگگگگ روحیه‌ من با خاک یکسان میکردین😂

ا آفلاین
                    ا آفلاین
                    امیررضا فلاح نژاد

زهرا بنده خدا
                    این خوب نیست
                    مگه نه
                    البته که خوب نیست
                    خودمو فراموش کردم
                    خودمو فراموش کردم
                    فراموش کردم...........

زهرا بنده خداز 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • ا امیررضا فلاح نژاد

زهرا بنده خدا
                      این خوب نیست
                      مگه نه
                      البته که خوب نیست
                      خودمو فراموش کردم
                      خودمو فراموش کردم
                      فراموش کردم...........

زهرا بنده خداز آفلاین
                      زهرا بنده خداز آفلاین
                      زهرا بنده خدا
                      تجربی

امیررضا فلاح نژاد 😶😶😶
                      خوبه که😶😶

بجنگ برای ڪسایی ڬ چشم امیدشون به توئه...
                      🖐🏻

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0
                      • Ali Ranjbari 1A آفلاین
                        Ali Ranjbari 1A آفلاین
                        Ali Ranjbari 1
                        دانش آموزان آلاء

سلام سلام
                        این حالت فقط و فقط توسط یه نفر درست میشه که قوی تر از اون ادم برای شما وجود نداره
                        و اونم خودت شماست !!
                        من خودم یه مدت شل کن و سفت کن درس می خوندم ، نشستم هر عاملی که ممکن این شرایط رو برام بوجود بیاره رو پیدا کردم یکی یکی حذف شون کردم و تا می تونم ازشون دوری می کنم
                        اگه یه موقعی هم بیان سراغ ، سریع فرار می کنم و اصلا اصلا باهاشون درگیر نمیشم
                        اگر هم زمانی از دست رفته ، فردا که کنکور نیست ، هنوز فرصت برای جبران زمان از دست رفته هست فقط باید منسجم و با قدرت بری جلوووووو(برنامه ریزی فراموش نشه )
                        هر موقع نتونستی درس بخونی ، به اون لحظه ای فکر کن که بهت می گن:
                        خانم دکتر !!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        امیدوارم تونسته باشم یکم بهتون کمک کنم
                        یاحق

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        2
                        پاسخ
                        • پاسخ به عنوان موضوع
                        وارد شوید تا پست بفرستید
                        • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                        • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                        • بیشترین رای ها

• درون آمدن