مغز زرد
-
سلام دوستان..
امیدوارم حالتون خوب باشع..
ببخشید من یع تست زدم و وقتی رفتم سراغ تحلیلش دیدم ک نوشته مغز زرد در تولید یاخته خونی نقش ندارد و از طرفی استاد موقاری گفتن هنگام کم خونی شدید مغز زرد به قرمز تبدیل میشه و مغز قرمز هم ک یاخته خونی تولید میکنه
حالا میشه بهم بگین الان چرا ت تحلیل اینو نوشته؟!
منظورش چی بوده؟! -
سلام دوستان..
ببخشید من یع تست زدم و وقتی رفتم سراغ تحلیلش دیدم ک نوشته مغز زرد در تولید یاخته خونی نقش ندارد و از طرفی استاد موقاری گفتن هنگام کم خونی شدید مغز زرد به قرمز تبدیل میشه و مغز قرمز هم ک یاخته خونی تولید میکنه
منظورش چی بوده؟!@sadaf-a
مغز زرد درحالت معمول و طبیعی نقشی نداره اگه کم خونی باشه ممکنه به مغز قرمز تبديل شه -
@sadaf-a
مغز زرد درحالت معمول و طبیعی نقشی نداره اگه کم خونی باشه ممکنه به مغز قرمز تبديل شهAmir Siavsh بله درسته... مچکر
-
سلام دوستان..
منظورش چی بوده؟!@sadaf-a خوب دیگه مستقیم خودش سلول خونی نمیسازه ولی وقتی تبدیل به مغز قرمز میشه دیگه مغز زرد به حساب نمیاد که خودت میگی تبدیل به مغز قرمز شد اون موقع مغز قرمزه که سلول سازی میکنه
-
@sadaf-a خوب دیگه مستقیم خودش سلول خونی نمیسازه ولی وقتی تبدیل به مغز قرمز میشه دیگه مغز زرد به حساب نمیاد که خودت میگی تبدیل به مغز قرمز شد اون موقع مغز قرمزه که سلول سازی میکنه
Arian Abedi مرسی
-
سلام دوستان..
منظورش چی بوده؟! -
@sadaf-a سلام
مغز زرد نداره در کم خونی های شدید مغز زرد تبدیل به مغز قرمز میشه یعنی مغز قرمز تولید سلول خونی میکنه مغز زرد نمیکنه مغز زرد به صورت غیر مستقیم میکنه@sani-painting مرسی
-
@sani-painting مرسی