نمره بد
-
نوشتهشده در ۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۳:۵۵ آخرین ویرایش توسط امیررضا فلاح نژاد انجام شده
اگه نتونی بیخیال نمره ها بشی
خب بدون تعارف بگم
هیچ وقت موفق نمیشی
نمره خوبه
لذت بخشه
کیه که بیست رو دوست نداشته باشه
آره نمره خوبه
ولی درصد صد خوب تره
لذت بخش تره
کیه که عاشق درصد صد نباشه
%(#ff0000)[باید از چیزای خوب بگذری تا به چیزای خوب تر برسی]
باید بیخیال نمره بشی
تا به چیزی بهتر از نمره برسی
یعنی کنکور
اگه نتونی
هیچ وقت موفق نمیشی -
@sani-painting چه اهمیتی داره؟
نه واقعا چه اهمیتی داره؟
نمره بیستی رو که مثلا کلاس هشتم گرفتی الان به دردت میخوره؟
نه
نمیخوره
پس نمره های بیستی که الان بگیری هم به هیچ دردت نمیخورن
کنکور چی؟
درصد صدی رو که تو کنکور به دست میاری به دردت میخوره؟
البته که به دردت میخوره
پس نمره رو رها کن و کنکور رو دریابامیررضا فلاح نژاد کنکور رو خیلی حواسم هست اخه اعصابم خورد میشه این همه خوندم
ولی حتما هر دفعه نمره ام بد شد این پیام تون رو میخونم خدایی قانعم کرد مرررسی -
امیررضا فلاح نژاد کنکور رو خیلی حواسم هست اخه اعصابم خورد میشه این همه خوندم
ولی حتما هر دفعه نمره ام بد شد این پیام تون رو میخونم خدایی قانعم کرد مرررسینوشتهشده در ۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۳:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sani-painting در نمره بد گفته است:
ولی حتما هر دفعه نمره ام بد شد این پیام تون رو میخونم خدایی قانعم کرد مرررسیخواهش میکنم
موفق باشید -
اگه نتونی بیخیال نمره ها بشی
خب بدون تعارف بگم
هیچ وقت موفق نمیشی
نمره خوبه
لذت بخشه
کیه که بیست رو دوست نداشته باشه
آره نمره خوبه
ولی درصد صد خوب تره
لذت بخش تره
کیه که عاشق درصد صد نباشه
%(#ff0000)[باید از چیزای خوب بگذری تا به چیزای خوب تر برسی]
باید بیخیال نمره بشی
تا به چیزی بهتر از نمره برسی
یعنی کنکور
اگه نتونی
هیچ وقت موفق نمیشیامیررضا فلاح نژاد آخه میگن معدل تاثیر داره اینا واس همین نمره خیلی بیشتر برام اهمیت داره وگرنه خب درصد تستم هم خیلی برام مهمه یه جوری ام سعی میکنم تست بعدی حتی شده یدونه هم بیشتر باشه
-
@sani-painting در نمره بد گفته است:
ولی حتما هر دفعه نمره ام بد شد این پیام تون رو میخونم خدایی قانعم کرد مرررسیخواهش میکنم
موفق باشیدامیررضا فلاح نژاد ممنون همچنین
-
نوشتهشده در ۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۴:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به موقعش طبیعی میشع
-
به موقعش طبیعی میشع
Alireza Yousofvand امیدوارم
-
سلام به تمام آلایی های عزیز امیدوارم حال تون خوب باشه
من یازدهم تجربی ام و رو نمره ام حساسم کلا از وقتی که مدرسه میرم اینجوریمحتی نمره ام یه ذره کم شه ناراحت میشم و انگیزه هم میره و این نمره کم هی تو مغزم می چرخه میشه لطفا کمکم کنید؟ راهکاری دارید که اینجوری نشم؟ ممنون
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دانش آموزان الا@sani-painting دوبار تک بگیری سِر میشی (: ببین عزیزم دو هم یه عدده بیست هم یه عدده اینا جفتش یه رقمه و هیچ تاثیری تو هیچ جایی نداره فقط تنها چیزی که تاثیر داره نمره امتحان خرداد دوازدهم (نهایی) هستش نمره این دو سال یه جاهایی تاثیر داره ولی همون شونزده بشی اوکی هست
-
من یازدهم تجربی ام و رو نمره ام حساسم کلا از وقتی که مدرسه میرم اینجوریمحتی نمره ام یه ذره کم شه ناراحت میشم و انگیزه هم میره و این نمره کم هی تو مغزم می چرخه میشه لطفا کمکم کنید؟ راهکاری دارید که اینجوری نشم؟ ممنون
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دانش آموزان الانوشتهشده در ۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۵:۴۹ آخرین ویرایش توسط Tragic Girl انجام شده@sani-painting سلام... ببین دقیقن مثه شما بودم برا یع 0.25 ماتم میگرفتم ولی الان خیلی ریلکس اصن بهش فک نمیکنم همش میگم فدا سرم فقد چسبیدم به کنکور شما هم فقد کنکور رو بچسب
-
به موقعش طبیعی میشع
نوشتهشده در ۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۵:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAlireza Yousofvand دقیقن..
-
@sani-painting سلام... ببین دقیقن مثه شما بودم برا یع 0.25 ماتم میگرفتم ولی الان خیلی ریلکس اصن بهش فک نمیکنم همش میگم فدا سرم فقد چسبیدم به کنکور شما هم فقد کنکور رو بچسب
@sadaf-a وای وای این 25 صدم ها
اره به کنکورم بیشتر چسبیدم الان به نظرم اینجوری خیلی خوبه مخصوصا مدرسه هم همراهی کنه
-
@sani-painting دوبار تک بگیری سِر میشی (: ببین عزیزم دو هم یه عدده بیست هم یه عدده اینا جفتش یه رقمه و هیچ تاثیری تو هیچ جایی نداره فقط تنها چیزی که تاثیر داره نمره امتحان خرداد دوازدهم (نهایی) هستش نمره این دو سال یه جاهایی تاثیر داره ولی همون شونزده بشی اوکی هست
@1381sahar مررسی از راهنماییت
الان خداروشکر از ماتم کمتر شده
-
@sadaf-a وای وای این 25 صدم ها
اره به کنکورم بیشتر چسبیدم الان به نظرم اینجوری خیلی خوبه مخصوصا مدرسه هم همراهی کنه
نوشتهشده در ۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sani-painting آفرین فقدد کنکوووور... تازگیا وقتی نمرمو بد اگههه بگیرم البته اگه یع چیز میگم به خدم نمتونم اینجا بگم محیط عمومی لنتی
-
@sani-painting آفرین فقدد کنکوووور... تازگیا وقتی نمرمو بد اگههه بگیرم البته اگه یع چیز میگم به خدم نمتونم اینجا بگم محیط عمومی لنتی
@sadaf-a فحش میدی؟
-
نوشتهشده در ۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sani-painting ن ن
-
@sani-painting ن ن
@sadaf-a اهان خب خوبه
-
نوشتهشده در ۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sani-painting
-
نوشتهشده در ۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بیخیال باش
-
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دانش آموزان الا@sani-painting سلام گلم . ببین نمره ۲۰ خیلی خوبه . من تا چند وقت پیش همیشه ۲۰ میگرفتم و اینا . ولی الان چند وقته نمره های کلاسیم به ۱۸ یا ۱۷ رسیده .
هدف تو وقتی کنکور باشه باید یه جورایی بیخیال نمره ۲۰ بشی
اینو واقعا بهت میگم درسای کلاسی هیچ ربطی به کنکور نداره . تو اگه واسه کنکور فقط کتاب بخونی تاثیر نداره . باید تست بزنی
نمیگم کلا بیخیال نمره باش و معدلت بیاد پایین ن اصلا این طور نیست . فقط سعی کن حساس نباشی
و یه توصیه دوستانه . هیچ وقت خودتو با بقیه مقایسه نکن
تو فقط باید از دیروز خودت بهتر باشی
پس تلاش کن و ناامید نشو بخاطر چند تا نمره الکی
موفق باشی -
@sani-painting سلام گلم . ببین نمره ۲۰ خیلی خوبه . من تا چند وقت پیش همیشه ۲۰ میگرفتم و اینا . ولی الان چند وقته نمره های کلاسیم به ۱۸ یا ۱۷ رسیده .
هدف تو وقتی کنکور باشه باید یه جورایی بیخیال نمره ۲۰ بشی
اینو واقعا بهت میگم درسای کلاسی هیچ ربطی به کنکور نداره . تو اگه واسه کنکور فقط کتاب بخونی تاثیر نداره . باید تست بزنی
نمیگم کلا بیخیال نمره باش و معدلت بیاد پایین ن اصلا این طور نیست . فقط سعی کن حساس نباشی
و یه توصیه دوستانه . هیچ وقت خودتو با بقیه مقایسه نکن
تو فقط باید از دیروز خودت بهتر باشی
پس تلاش کن و ناامید نشو بخاطر چند تا نمره الکی
موفق باشیFatima jafari مرررسی از راهنماییت
اره خودم با دیگران مقایسه نمیکنم چون زندگی من قطعا مثل اونا نیست و فرق داریم ولی امسال که تست بیشتر کار میکنم احساس میکنم تشریحیم یه مقدار ضعیف شده نمیدونم طبیعی هست یا نه