ساعت مطالعه
-
سلام دوستان . من پایه دهم تجربی هستم روزانه حدود ۴ ساعت مطاله و تست دارم . به جز تایم مدرسه و فیلم های آلا و کارای مدرسه
خیلی خواستم ساعت مطالعه رو بالا ببرم ولی نتونستم . یه جورایی بیشتر از ۴ ساعت نمیتونم
میشه راه حل بدید و بگید حدودا چقدر باید روزانه مطالعه داشته باشم ؟ -
-
سلام دوستان . من پایه دهم تجربی هستم روزانه حدود ۴ ساعت مطاله و تست دارم . به جز تایم مدرسه و فیلم های آلا و کارای مدرسه
خیلی خواستم ساعت مطالعه رو بالا ببرم ولی نتونستم . یه جورایی بیشتر از ۴ ساعت نمیتونم
میشه راه حل بدید و بگید حدودا چقدر باید روزانه مطالعه داشته باشم ؟Fatima jafari سلام،از نظر من ۴ساعت کنکوری خوندن بجز دیدن فیلمها و کلاسهای مدرسه با توجه به اینکه دهم هستید تایم خوبیه و اگه با این تایم مطالعه به آزمون میرسید و ترازتون خوبه،همین فرمون جلو برید.اگرم میخوایید ساعت مطالعه رو افزایش بدید یک راهش اینه که هر روز ۱۵دقیقه به ساعت مطالعه تون اضافه کنید اینطوری تقریبا تا پایان هفته ۱ساعت و نیم به ساعت مطالعه تون اضافه میشه
۵ساعت و نیم
بعدش تا چند روز همین ۵ ساعت و نیم درس بخونید و تثبیتش کنید بعد دوباره اگه خواستید به همون صورت افزایشش بدید. -
Fatima jafari سلام،از نظر من ۴ساعت کنکوری خوندن بجز دیدن فیلمها و کلاسهای مدرسه با توجه به اینکه دهم هستید تایم خوبیه و اگه با این تایم مطالعه به آزمون میرسید و ترازتون خوبه،همین فرمون جلو برید.اگرم میخوایید ساعت مطالعه رو افزایش بدید یک راهش اینه که هر روز ۱۵دقیقه به ساعت مطالعه تون اضافه کنید اینطوری تقریبا تا پایان هفته ۱ساعت و نیم به ساعت مطالعه تون اضافه میشه
۵ساعت و نیم
بعدش تا چند روز همین ۵ ساعت و نیم درس بخونید و تثبیتش کنید بعد دوباره اگه خواستید به همون صورت افزایشش بدید.@elham650 ممنون ازتون تراز قلم چیم ازمون قبل حدود ۶۱۰۰ بود ولی کاهش داشت . به نظرتون همون ۴ یا ۵ ساعت مفید خوبه ؟
-
@elham650 ممنون ازتون تراز قلم چیم ازمون قبل حدود ۶۱۰۰ بود ولی کاهش داشت . به نظرتون همون ۴ یا ۵ ساعت مفید خوبه ؟
Fatima jafari در ساعت مطالعه گفته است:
@elham650 ممنون ازتون تراز قلم چیم ازمون قبل حدود ۶۱۰۰ بود ولی کاهش داشت . به نظرتون همون ۴ یا ۵ ساعت مفید خوبه ؟
اگر که در این ۴ ، ۵ ساعت مطالعه کنکوری دارید و تست میزنید که خیلی خوبه بنظرم جا داره یک ساعت افزایش پیدا کنه اما دیگه انتخابش با شماست اگه با ۶ ساعت مطالعه خسته میشید همون ۴،۵ساعت اگه نه که ۶ ساعت بخونید،اون یک ساعت رو اختصاص بدید به بخش هایی که بیشتر داخلش ضعف دارید یا تست زماندار بزنید یا مرور قرار بدید.
و در آخر این کیفیت درس خوندنه که مهمه نه تایمش شما ۵ساعت عالی درس میخونید یه نتیجه عالی بدست میارید شاید یه نفر ۱۰ساعت بخونه ولی بی کیفیت که بازدهی چندانی نداره و فقط وقتشو تلف کرده
با آرزوی بهترینها -
همینجوری بری جلو نتیجت خفن میشه. فقط سعی کن افت نکنی. تراز دهمت 6100 خوبه طرف با 5500 شروع کرد الان دوازدهم 7200-7300 میاره میگن همینجوری بره پزشکی میاره همکلاسیمه. تو که الان 6100 میاری همینجوری اروم آروم بری دیگه راحت 8000 رو میرسی.
فقط خسته نشو که عقب میفتی و زحمتتات هیچ میشن. انشالله موفق باشی همین فرمون برو و تحت هر شرایطی پا پس نکش. این 3 سال مساوی ه با یه عمرت -
همینجوری بری جلو نتیجت خفن میشه. فقط سعی کن افت نکنی. تراز دهمت 6100 خوبه طرف با 5500 شروع کرد الان دوازدهم 7200-7300 میاره میگن همینجوری بره پزشکی میاره همکلاسیمه. تو که الان 6100 میاری همینجوری اروم آروم بری دیگه راحت 8000 رو میرسی.
فقط خسته نشو که عقب میفتی و زحمتتات هیچ میشن. انشالله موفق باشی همین فرمون برو و تحت هر شرایطی پا پس نکش. این 3 سال مساوی ه با یه عمرتArian Abedi وای خیلی ممنون
-
اگر که در این ۴ ، ۵ ساعت مطالعه کنکوری دارید و تست میزنید که خیلی خوبه بنظرم جا داره یک ساعت افزایش پیدا کنه اما دیگه انتخابش با شماست اگه با ۶ ساعت مطالعه خسته میشید همون ۴،۵ساعت اگه نه که ۶ ساعت بخونید،اون یک ساعت رو اختصاص بدید به بخش هایی که بیشتر داخلش ضعف دارید یا تست زماندار بزنید یا مرور قرار بدید.
و در آخر این کیفیت درس خوندنه که مهمه نه تایمش شما ۵ساعت عالی درس میخونید یه نتیجه عالی بدست میارید شاید یه نفر ۱۰ساعت بخونه ولی بی کیفیت که بازدهی چندانی نداره و فقط وقتشو تلف کرده
با آرزوی بهترینها@elham650 تو ۴ ساعت درس رو مرور میکنم و میخونم و تست میزنم . شبا هم ب جز اون ۴ ساعت ادبیات و زبان رو میخونم . ممنون ازتون
-
@elham650 تو ۴ ساعت درس رو مرور میکنم و میخونم و تست میزنم . شبا هم ب جز اون ۴ ساعت ادبیات و زبان رو میخونم . ممنون ازتون
@elham650 تو ۴ ساعت درس رو مرور میکنم و میخونم و تست میزنم . شبا هم ب جز اون ۴ ساعت ادبیات و زبان رو میخونم . ممنون ازتون
خیلی هم عالی،
خواهش میکنم