چطور درس بخونم
-
سلام دوستان لطفا اگه میتونید کمکم کنید خیلی سردرگمم ،
من فیلمای آقای موقاری رو میبینم و هر فیلم تقریبا ۳ ساعت وقت میبره یعنی کل وقتم صرف زیست میشه و نمیتونم درسای دیگه رو بخونم از طرفی نکته هاشون خوبه ، روزانه تقریبا ۱۷ ساعت فیلم میبینم و نکاتشون رو مینویسم ولی دوستم بهم گفت که تو کاملا اشتباه میکنی خوب من چکار کنم ؟ کسی هم نیست که بهم مشاوره بده ، خواهش میکنم راهنماییم کنید چجور درس بخونم مثلا درس ریاضی رو اصن از رو کتاب نمیفهمم معلمم هم اصلا خوب نیست ،
اینجا کسی مشاوره بلده که راهنماییم کنه؟ ممنون میشم
یازدهم تجربی امta pi و مثال های کتاب که خیلی مهمن باید حلشون کنی تحت هر شرایطی
زمان خوابتو بتونی به 6 ساعت کاهش بده -
Arian Abedi یعنی بنظرتون همین کتاب ها رو اگه بخونم میتونم به درصدای خوبی برسم؟
ta pi صد درصد اگه درکشون کنی قطعا
-
ta pi صد درصد اگه درکشون کنی قطعا
Arian Abedi مثلا در مبحث تابع مشکل دارم
-
Arian Abedi مثلا در مبحث تابع مشکل دارم
ta pi برو فیلم هاشو ببین، من خودم رو سرعت 1.5 میبینمشون
-
ta pi برو فیلم هاشو ببین، من خودم رو سرعت 1.5 میبینمشون
Arian Abedi برای تابع کدوم فیلمهارو ببینم
-
-
ta pi با اینکه ب من ربطی نداره راجب تایپو اینا
ولی بنظرم کار غلطیع تا وقتی که داره به. درستون لطمه میزنه
همون تایم تایپ رو بزارید رو تست و نکاتو ازش بکشید بیرون خیلی خیلی بهتره:)فک کنید همین ۱۷ ساعت بشه تایم مطالعه تون با تست
چه شود -
Arian Abedi برای تابع کدوم فیلمهارو ببینم
ta pi فیلم های استاد امینی راد و با مثال های ساده شروع کن
-
ta pi فیلم های استاد امینی راد و با مثال های ساده شروع کن
Arian Abedi ممنون از راهنماییتون دوست عزیز
-
Arian Abedi ممنون از راهنماییتون دوست عزیز
-
ta pi و مثال های کتاب که خیلی مهمن باید حلشون کنی تحت هر شرایطی
زمان خوابتو بتونی به 6 ساعت کاهش بدهArian Abedi در چطور درس بخونم گفته است:
زمان خوابتو بتونی به 6 ساعت کاهش بدهب شیش ساعت کاهش بدن؟:|
مگه مدرسه نمیرن؟
۲۴-۱۷=۷
یعنی ی ساعته مدرسه؟
:|نمیفهمم -
Arian Abedi در چطور درس بخونم گفته است:
زمان خوابتو بتونی به 6 ساعت کاهش بدهب شیش ساعت کاهش بدن؟:|
مگه مدرسه نمیرن؟
۲۴-۱۷=۷
یعنی ی ساعته مدرسه؟
:|نمیفهمم -
من فیلمای آقای موقاری رو میبینم و هر فیلم تقریبا ۳ ساعت وقت میبره یعنی کل وقتم صرف زیست میشه و نمیتونم درسای دیگه رو بخونم از طرفی نکته هاشون خوبه ، روزانه تقریبا ۱۷ ساعت فیلم میبینم و نکاتشون رو مینویسم ولی دوستم بهم گفت که تو کاملا اشتباه میکنی خوب من چکار کنم ؟ کسی هم نیست که بهم مشاوره بده ، خواهش میکنم راهنماییم کنید چجور درس بخونم مثلا درس ریاضی رو اصن از رو کتاب نمیفهمم معلمم هم اصلا خوب نیست ،
یازدهم تجربی امta pi سلام والا منم میبینم اما هر فیلم از نیم تا یه ساعت طول بکشه تهش با نوشتن همه نکات به نظرم آنقدر کلید نکن دوست عزیز زمان ت هدر میره
-
ta pi وسواستون بزارید کنار همون موقع که می نویسید سعی کنید مرتب و قابل فهم بنویسید اینجوری کلی وقت اضافه میارید
...میتونین سرعت فیلمهارو هم زیاد کنید ولی نه اونقدر زیاد که متوجهنشید
-
یازدهم تجربی ام -
دوستان بنظرتون این فیلما برای کنکورم بهتره یا کتابا؟
فقط اون درسایی که میخوام و نمیفهمم فیلم ببینم یا برای همه درسا ؟ چقدر مفیدن برای کنکور درمقایسه با کتاب کنکوری -
سلام
به نظرم زیاد وسواس دارید چون خودمم درگیرش بودم، سعی کنید نکات را خیلی کش ندید و خلاصه و مفید بنویسین و بیشتر تست کار کنید، یعنی اگه ۲۴ ساعت هم فیلم بهترین استاد ها را ببینید ولی یه تست نزنید بخدا هیچ پیشرفتی نمیکنید.