خوابم نمیبره
-
راه حل پیداشد به منم بگین
-
من شب ساعت 12 میرم که بخوابم
اما چشام تا 3 بازه
سقفو نگاه میکنم و فکر میکنم
خوابم میادا ولی خوابم نمیبره
از اون طرف صبح به سختی پا میشم
چند شبه اینطوری شدم
چیکار کنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دهم @یازدهم @دوازدهم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @المپیادیاIm Ho3ein خوب وقتی چشات تا 3 صبح بازه برو درس بخون
هر وقت نتونستی چشاتو باز نگه داری بیا بخواب -
سلام
نباید وقتی خودتون یا چشماتون خسته نیست برین دراز بکشین تا اینکه یهو خوابتون ببره
اینطوری بدنتو عادت میکنه به اینکه اول خواب نداشته باشی بعدا یه دفعه خوابت بگیره بخوابی
برا همین حتما قبل خواب یه کاری کنید خسته بشه چشماتون
مثلا کتاب بخونید، تو تلگرام یه چرخی بزنید، بالاخره یه کاری کنید خسته بشید دیگه
یا مثلا میتونید ذکر بگید یا اینکه آهنگ مورد علاقتون رو گوش کنید باعث میشه خوابتون ببره️
-
اما چشام تا 3 بازه
چند شبه اینطوری شدم
چیکار کنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دهم @یازدهم @دوازدهم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @المپیادیا -
اما چشام تا 3 بازه
چند شبه اینطوری شدم
چیکار کنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دهم @یازدهم @دوازدهم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @المپیادیاIm Ho3ein یه پلی لیست از اهنگ های ملو و اروم درست کنید گوشی رو بذارید کنار بالشتتون و پلی بدیدش تایمر خواب هم تو برنامهم تنظیم کنید رو 60 دقیقه صدا رو هم طوری بزارید که واضح بشنوید ولی بلند نه مثلا 30% باشه
من خودم اینجوری میکنم خوابم میبره ی ربعه -
راه حل پیداشد به منم بگین
-
اما چشام تا 3 بازه
چند شبه اینطوری شدم
چیکار کنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دهم @یازدهم @دوازدهم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @المپیادیاIm Ho3ein سلام چند تا راهکار هست انجام بدین بببنین چقدر تاثیر میذاره:
اول اینکه از دوساعت قبل خوابیدن نگاه به گوشی و رایانه نکنید.
دوم: از تکنیک خواب سریع استفاده کنید:(برای متوجه شدن تکنیک و جزئیات آن تو گوگل سرچ کنید)
1-تکنیک خواب نظامی
2-تکنیک 4-7-8
سوم:هنگام خوابیدن به هیچ چیز فکر نکنید
امیدوارم که به دردتون بخوره -
اما چشام تا 3 بازه
چند شبه اینطوری شدم
چیکار کنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دهم @یازدهم @دوازدهم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @المپیادیاIm Ho3ein سلام علیکم
ببین درطول روز به هر نحوی که شده خودتو نگه دار خوابت نبره، حتی یه چرت کوچیکم نزن
چندروز اینطوری باش ان شاء الله خواب شبانت منظم میشه -
سلام.
۱_فکر کردن به اتفاقات روز باعث میشه دیر تر به خواب بری.۲_هنگام خواب بهتر هست از گوشی استفاده نکنی۳_وقتی که احساس می کنی خوابت نمیبره درست نیست به تخت خواب بری۴_دمای اتاق هم مهم
ذهن و بدن عادت میکنه به این موضوعات بهتر هست عادت های درست رو تکرار کرد -
اما چشام تا 3 بازه
چند شبه اینطوری شدم
چیکار کنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دهم @یازدهم @دوازدهم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @المپیادیاIm Ho3ein سلام عصر اگر میخوابی نخواب یا میتونی نور گوشیت رو گرم کنی تاثیر خوبی داره یا اگر واقعا می بینی خوابت نمیبره و فردا صبح مدرسه اینا نداری به نظرم یه کتاب یا رمان اینا ببین بزار چشمت خسته بشه یا اگر وقتش رو نداری چند دقیقه سریع پلک بزن راحت تر خوابت میبره نفست رو هم حبس نکن
-
اما چشام تا 3 بازه
چند شبه اینطوری شدم
چیکار کنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دهم @یازدهم @دوازدهم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @المپیادیاIm Ho3ein موقع خواب فکر کنی توقع داری خوابتم ببره خوب معلومه نمیبره
ذهنتو خالی ک یا کتاب بخون رمان اینا نه کتابی ک نخوای هی دنبالشو بگیری وگرنه تا ۴ میشینی رمانرو میخونی ک تهش چی میشه
خواب خیلی مهمه همه مشاورای کنکورم میگن ساعت خوابتونو درست کنید سعی کن زودتر این مشکلو حلش کنی . موفق باشی -
من وقتی قبلش از موبایل استفاده میکنم اینجوری میشم
دیگه کلا خاب از سرم میپره:/ -
خب راستش
منم دقیقا همینجوری هستم
واینقدر اذیت میشم ک تهش پامیشم ی فعالیتی انجام میدم
یا فیلم میبینم
شاید خیلی جالب باشه اما من وقتی بازیPaint by Numbers(رنگ آمیزی هست)انجام میدم خوابممیبره
کاری هم نداره چ تایمی باشه نیم ساعت ک بازی کنم یا ربع ساعت خوابم میبره -
دوستان عزیز خیلی کوتاه و مختصر جواب میدم و کاربردی چون منم همینطوری و الان که این شکلی میخوابم زود تر بیدار میشم منی که اکثر اوقات 1 و دو ظهر بیدارمیشدم الان شده 8 و 9 بعضی وقتا هم ده
خوب قبل خواب کلا شل کنید جدی میگم XD
نفس عمیق با نگه داری
مثلا
4 ثانیه دم 7 ثانیه نگه داری 8 ثانیه بازدم
بالاخونه رو اجاره بدید و تمام -
اما چشام تا 3 بازه
چند شبه اینطوری شدم
چیکار کنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دهم @یازدهم @دوازدهم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @المپیادیاIm Ho3ein سلام. تا نیم ساعت قبل از خواب اصلا به صفحه موبایل، لپتاپ و.. نگاه نکنید، نور آبی ساطع شده از این صفحات باعث کاهش ترشح هورمون تنظیم خواب (ملاتونین) میشه و دیر تر خوابتون می بره.