واقعاکمک....
-
سلام دوستان من همش دارم اختصاصی میخونم نمیتونم عمومی بخونم چیکارکنم ب نظرتون؟؟؟؟؟
-
عمومی بخونید
-
عمومی بخونید
JAVADM328.G
چقدکمک کردیدواقعاحرفتون تاثیرگزاربود -
JAVADM328.G
چقدکمک کردیدواقعاحرفتون تاثیرگزاربودhila azizi در واقعاکمک.... گفته است:
JAVADM328.G
چقدکمک کردیدواقعاحرفتون تاثیرگزاربودبله.من همیشه حرفای تاثیر گذار میزنم
ما قل و دل
کم گوی و گزیده گوی چون در -
khob ras mige omomi bekhon in dege soale
-
khob ras mige omomi bekhon in dege soale
kimiya.spa
خب عزیزم مشکل اینجاس دوس ندارم بخونم نمیییتونم بخونم -
kimiya.spa
خب عزیزم مشکل اینجاس دوس ندارم بخونم نمیییتونم بخونمhila azizi خووب نخون
-
kimiya.spa
خب عزیزم مشکل اینجاس دوس ندارم بخونم نمیییتونم بخونمhila azizi در واقعاکمک.... گفته است:
kimiya.spa
خب عزیزم مشکل اینجاس دوس ندارم بخونم نمیییتونم بخونماگه عمومی ها برای شما خوشایند نیست، این رو بدونید که برای خیلی ها هم نیست! اگه چیزی رو بخونید و بعدش درش موفقیت کسب کنید مطمئن باشید به اون درس تمایل پیدا می کنید، یه روزی میشه نقطه قوتتون و هر وقت بخواید درس بخونید اول از اون شروع میکنید.
-
hila azizi خووب نخون
kimiya.spa
چه دوستایی دارم من واقعاچه راهنمایی هایی میکنید.ممنون -
hila azizi خووب نخون
kimiya.spa در واقعاکمک.... گفته است:
hila azizi خووب نخون
عاشق منطقتم...
واقعا داریم حیف میشیم اینجا .داداش میگم اهل کجایی؟؟؟خیلی باحالی خدایش -
hila azizi در واقعاکمک.... گفته است:
kimiya.spa
خب عزیزم مشکل اینجاس دوس ندارم بخونم نمیییتونم بخونماگه عمومی ها برای شما خوشایند نیست، این رو بدونید که برای خیلی ها هم نیست! اگه چیزی رو بخونید و بعدش درش موفقیت کسب کنید مطمئن باشید به اون درس تمایل پیدا می کنید، یه روزی میشه نقطه قوتتون و هر وقت بخواید درس بخونید اول از اون شروع میکنید.
mohammadhassan
خیلی ممنونم -
akhe soal hai miporsi ha aln ma chi kar mitonim barat anjam bedim vaghti nemikhoni ba vaghiyat ro be ro sho az on jai ke khily dire bein omomi ha har kodom behtari bein 4 ta 3ya2 tasho beshin bekhon
-
mohammadhassan
خیلی ممنونمhila azizi در واقعاکمک.... گفته است:
mohammadhassan
خیلی ممنونمخواهش میکنم. و این رو هم در نظر داشته باشید کسانی توی کنکور موفق هستن که بین درساشون از نظر مطالعه تناسب برقرار کنن مثل رتبه های زیر 1000 کنکور.
-
bache ina ro bikhiyal aln man nemitonam film haro dn konam mishe komak konid hey file mishe
-
bache ina ro bikhiyal aln man nemitonam film haro dn konam mishe komak konid hey file mishe
kimiya.spa
خب دان نکنید -
kimiya.spa در واقعاکمک.... گفته است:
اگه فیلم ها براتون جابه جا میشن به این تاپیک برید:
http://forum.alaatv.com/topic/3624/رفع-مشکل-دانلود-شدن-فیلم-ها-با-کیفیت-پایین-و-جابه-جایی-فیلم-ها -
kimiya.spa
خب دان نکنیدhila azizi عزيزم .................................
-
hila azizi عزيزم .................................
kimiya.spa
جانم؟؟؟؟ -
hichiiii
-
خب برای خودت یه وقت بزار که مثلا شبا یه ربع نیم ساعت قبل از خواب چندتا تست و نکته ی ادبیات یا عربی کار کنی یا چندتا تست کنکور دینی یا زبان بزنی
صبحا هم همینطور یه ربع نیم ساعت اول که بیدار میشی همینکارو کن و چندتا تست کار کن بهتر از هیچیه
عمومی ها هم خیلی مهم هستن بهشون بی اهمیت نباشید