شروع دیر
-
Alx Alx سلام علیکم
بنظرم شما رسما از فرسنگ چهار شروع کنید، اولِ فرسنگ دبیر تو تابلو راهنما میگه برا جبران عقب ماندگیا کجا هارو ببینید و بخونید -
Alx Alx سلام،بهترین کار اینه که از همون فرسنگ۴شروع کنید البته با توجه به تابلو راهنمای اون فرسنگ فیلمها رو ببینید.
فرسنگ۱ ۲ ۳ باقی میمونه که میتونید با درنظر گرفتن یک تایم جبرانی در فرسنگ۴ یکی از اون ۳ فرسنگ رو ببینید.
در فرسنگ پنجم و ایستگاه جبرانی هم دو فرسنگ باقیمانده رو ببینید.برای اینکه فرصت کنید عقب ماندگی ها رو جبران کنید بهتره فقط تستهای نشاندار و بزنید و فیلم اون تستها رو ببینید.اینطوری به همه چیز میرسید.. -
Alx Alx سلام منم به دلایلی عقب افتاده بودم، از عوامل آلا پرسیدم گفتن که میرسم چون دو تا جمعبندی داریم جلوتر و هم اینکه راه ابریشم دو ماه زودتر از کنکور تموم میشه، پس میشه جبران کرد.
-
Alx Alx سلام،بهترین کار اینه که از همون فرسنگ۴شروع کنید البته با توجه به تابلو راهنمای اون فرسنگ فیلمها رو ببینید.
فرسنگ۱ ۲ ۳ باقی میمونه که میتونید با درنظر گرفتن یک تایم جبرانی در فرسنگ۴ یکی از اون ۳ فرسنگ رو ببینید.
در فرسنگ پنجم و ایستگاه جبرانی هم دو فرسنگ باقیمانده رو ببینید.برای اینکه فرصت کنید عقب ماندگی ها رو جبران کنید بهتره فقط تستهای نشاندار و بزنید و فیلم اون تستها رو ببینید.اینطوری به همه چیز میرسید..@elham650 سلام دوست عزیز ببخشید میشه در مورد ایستگاه جبرانی توضیح بدین آخه من دربارش چیزی نمیدونم و نمیدونم زمانش کی هست
-
@elham650 سلام دوست عزیز ببخشید میشه در مورد ایستگاه جبرانی توضیح بدین آخه من دربارش چیزی نمیدونم و نمیدونم زمانش کی هست
Amir Hossein Gh همین آزمون بعدی کانون که 28 آذر هست تا 19دی جبرانیه دیگه البته برا کانونیا میتونن مباحث قبلی رو. راحت برسونن و میتونید راحت مباحث قبلی پایه رو ببندید و دوازدهم هم که مباحث کمی تو فرسنگ پنجم منتشر میشه و فقط دوازدهمه چون امتحاناته البته که همچین جبرانی نیست و باید کتابای مسخره و مفتی بهداشت و هویت و ... برا امتحانا بخونیم
این اولین جبرانیه جبرانی بعدی هم فک کنم از اسفند باشه چون از 15استفند تا 7فروزدین آزمون نیست
و اردیبهشت. تموم کار ابریشم و بعدش هم دوماه جبران هست باز -
وخبر بهتر اینکه فرسنگ نهم یعنی آخر الا از 23اسفند منتشر میشه و به نوعی ما کل عید تا قبل کنکور جبرانی داریم و تستای تسلط هم زدیم کدوم موسسه اینجوریه که تست هم بزنه
اون دزد آخر که فقط درسنامه میده و چارتا آزمون این موسسات آنلاین هم تازه از اردیبهشت دوره نکته و تست شروع میکنن و ما میتونیم اون موقع خیلی کار دیگه انجام بدیم البته به نحو احسن باید تا اسفند جلو بریم تا بتونیم تو عید بخش بزرگی از مباحث حدودا 80درصد رو ببندیم و خلاص شویم که شیمی دوازدهم فک کنم حفظیع اون اخرا ولی حسابان یکم مشکله که کاربرد مشتقه و .... -
Amir Hossein Gh همین آزمون بعدی کانون که 28 آذر هست تا 19دی جبرانیه دیگه البته برا کانونیا میتونن مباحث قبلی رو. راحت برسونن و میتونید راحت مباحث قبلی پایه رو ببندید و دوازدهم هم که مباحث کمی تو فرسنگ پنجم منتشر میشه و فقط دوازدهمه چون امتحاناته البته که همچین جبرانی نیست و باید کتابای مسخره و مفتی بهداشت و هویت و ... برا امتحانا بخونیم
این اولین جبرانیه جبرانی بعدی هم فک کنم از اسفند باشه چون از 15استفند تا 7فروزدین آزمون نیست
و اردیبهشت. تموم کار ابریشم و بعدش هم دوماه جبران هست بازAlireza K 1 آها ممنونم ازت دوست آلایی
-
Alx Alx سلام میشه لطفا پیوی مزاحمتون شم من یه سوالی دارم
-
Alx Alx سلام میشه لطفا پیوی مزاحمتون شم من یه سوالی دارم
Fatemeh H 2 خب همینجا بپرسید.نمیشه؟
-
Fatemeh H 2 خب همینجا بپرسید.نمیشه؟
Alx Alx نه میشه گفتم چون یکم با موضوع تایپیک فرق داره شلوغ نشه
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد