از کدوم پایه شروع کنم
-
من امسال دوازدهم هستم
پایه دهمم رو ب جز عمومیا خوندم یازدهمم همینطور منتها وقت نشد شیمی رو درست حسابی بخونم الانم ک تدریس مجازی شده نمیدونم کدوم پایه رو بخونم ب عنوان دوره و اینکه زمان مدرسه خیلی وقت گیره و اصلا صیح ها نمیتونم زمانم رو تنظیم کنم خواهشا راهنمایی کنید چطور میتونم برنامه رو بچینم و کدوم پایه رو بخونم -
من امسال دوازدهم هستم
پایه دهمم رو ب جز عمومیا خوندم یازدهمم همینطور منتها وقت نشد شیمی رو درست حسابی بخونم الانم ک تدریس مجازی شده نمیدونم کدوم پایه رو بخونم ب عنوان دوره و اینکه زمان مدرسه خیلی وقت گیره و اصلا صیح ها نمیتونم زمانم رو تنظیم کنم خواهشا راهنمایی کنید چطور میتونم برنامه رو بچینم و کدوم پایه رو بخونمAla gomnam شیمی استاد صنیعی تدریس برای کنکور دارن. اون رو نگاه کنید همه پایه ها را باهم تدریس میکنن. به همون ترتیبی که ایشون درس میدن بخونید به نظرم خوبه
-
خب نمیدونید من چطور برنامه بچینم چون من از تابستونم استفاده کردم نمیخام سال اخری کم بیارم
برا مدرسه ک مجازی شده هم گیج تر شدم -
خب نمیدونید من چطور برنامه بچینم چون من از تابستونم استفاده کردم نمیخام سال اخری کم بیارم
برا مدرسه ک مجازی شده هم گیج تر شدمAla gomnam ببینید این که مدرسه مجازی شده خیلی بد نیست برای من و شما که یکم از بقیه عقب تر هستیم. چون این جوری میتونیم از تایم هایی که قرار بود برای درس های متفرقه ای مثل انشا و سلامت و اینا باشه برای درس های تخصصی استفاده کنیم
-
برا مدرسه ک مجازی شده هم گیج تر شدمAla gomnam بعد به نظرم فرقی نداره از کدوم پایه شروع کنی هر کدوم که خودت دوست داری یا فکر میکنی مهم تره و بیشتر وقت میبره شروع کنی به نظرم بهتره
-
Ala gomnam بعد به نظرم فرقی نداره از کدوم پایه شروع کنی هر کدوم که خودت دوست داری یا فکر میکنی مهم تره و بیشتر وقت میبره شروع کنی به نظرم بهتره
@دوست-بد
اهااااا..... مممنونم من دهم و یازدهم رو خوندم ولی میخام دوره کنم ک یادم بیاد چی ب چی بوود -
@دوست-بد
اهااااا..... مممنونم من دهم و یازدهم رو خوندم ولی میخام دوره کنم ک یادم بیاد چی ب چی بوودAla gomnam اگه بیشتر مطالب رو بلدین و فقط قصد مرور دارین به نظر من فقط و فقط تست بزنین و تحلیلش کنین