سوال بسیار ساده
-
سلام دوستان ببخشید به سوال پایه ای از زیست داشتم من دهم هستم و جزوه مایه آقای مقداری هم خریدم ولی باز جوابمو نگرفتم :👇👇👇👇
مگه بافت ماهیچه ای ۳ نوع نیست ؟
۱_اسکلتی(مخطط)
۲_صاف
۳_قلبی
اوکی؟ الان سوال من ایجاست ماجرای پوششی حلقوی و طولی چیه ؟؟؟ یا مورب که تو فصل ۲ دهم میگه،
مگه بابا پوششی این ۳ تا نیست ، پس طولی و حلقوی چی میگهببخشید سوالم خیلی مقدماتیه🙏🙏🙏🙏
-
سلام دوستان ببخشید به سوال پایه ای از زیست داشتم من دهم هستم و جزوه مایه آقای مقداری هم خریدم ولی باز جوابمو نگرفتم :👇👇👇👇
مگه بافت ماهیچه ای ۳ نوع نیست ؟
۱_اسکلتی(مخطط)
۲_صاف
۳_قلبی
اوکی؟ الان سوال من ایجاست ماجرای پوششی حلقوی و طولی چیه ؟؟؟ یا مورب که تو فصل ۲ دهم میگه،
مگه بابا پوششی این ۳ تا نیست ، پس طولی و حلقوی چی میگهببخشید سوالم خیلی مقدماتیه🙏🙏🙏🙏
Yazdan Gonabadi
اینا همه نوعی ماهیچه صاف هستن ولی مثن در طولی سلولهای ماهیچه صاف بصورت طولی کنار هم قرار گرفتن
*درحد کتاب * -
Yazdan Gonabadi
اینا همه نوعی ماهیچه صاف هستن ولی مثن در طولی سلولهای ماهیچه صاف بصورت طولی کنار هم قرار گرفتن
*درحد کتاب *Amir Siavsh خیلی ممنونم فهمیدم چی شد ، یعنی یه حوری زیر مجموعه ماهیچه صاف هستن اینا اوکی خیلی ممنون،موفق باشید
-
ما سه نوع ماهیچه داریم ۱.اسکلتی ۲.قلبی ۳.صاف
که صاف خودش سه نوع طولی،حلقوی،مورب کنارهم چیده شده که مثلا در صفحه ۲۵ گفتار ۲ فصل گوارش شکل معده هر سه نوع رو اورده